Sari la conținut

CONCURS / Comportament


illusionist

Citind postul lui Kiper de mai sus in care pomeneste de discutiile care nu te incanta, mi-am amintit de niste baieti care dau niste sfaturi practice despre conversatie - cum sa te comporti cu femeile - asa ca mi-am rapit o ora si am tradus o parte din ce vorbesc ei acolo.
asta e sursa informatiilor:
http://www.themodernman.com/

 

Asadar continui cu al doilea articol in care am sa va prezint cateva sfaturi pentru a avea o conversatie placuta si cu rezultatele dorite cu o reprezentanta a sexului frumos. Poate fi escorta sau nu - cu o femeie in compania careia doresti sa fii o perioada de timp si sa va simtiti bine si la nivelul comunicarii.

 

In termenii unei discutii cu o femeie, conversatia te ajuta sa stabilesti o legatura cu ea, sa-ti demonstrezi inteligenta sociala si calitatile. Atunci cand discuti cu o femeie va verificati compatibilitatile, nivelul inteligentei, daca sunteti dezghetati sau nu  si mai ales ce sentiment iti starneste celalalt si daca merita sa continui sa avensezi cu discutia in functie de ce "vibe" iti transmite.

 

De ce e conversaia importanta ?
Cand esti bun la conversatie poti intra in legatura cu mai multe femei, o poti gasi pe cea potrivita si poti interactiona cu ea cum trebuie. Daca nu esti bun, o sa te blochezi si la inceput si la eventualele intalniri crezand o stare ciudata, de stinghereala.

 

Laugh, Listen, Lead (The 3L Technique)
E greu sa comunici, sa-ti exprimi personalitatea daca nu esti bun la conversatie.
Ca sa simplific, 3 lucruri trebuie facute : sa razi / sa te simti bine (dar nu o stii tot intr-un ras alternezi momentele), sa asculti si sa conduci discutia. Orice conversatie care nu contine unul din aceste 3 elemente poate fi sortita esecului. Daca nu esti intr-o stare buna, optimista, plin de incredere in tine transmiti multe semnale negative. Daca nu asculti si vorbesti aproape doar tu este frustrant pentru partenera careia ii place sa se simta ascultata si inteleasa. De asemenea daca asculti poti aduna multe informatii pe care sa le folosesti in acea discutie. Si foarte important, sa fii capabil sa conduci discutia, femeilor le plac barbatii care sunt capabili sa domine, sa conduca o discutie intr-un mod agreabil. Trebuie sa fii relaxat si sigur pe tine si va fi si ea la fel. Daca esti banal, timid, ciudat chiar, evident ca transmiti un semnal negativ, le va fi mila de tine si nu vor dori sa te faca sa te simti si mai prost. Low status, low social intelligence. End of story.

 

Exprimarea femeilor este una indirecta. Daca nu intelegi limbajul lor indirect poti avea mari probleme in ceea ce priveste conversatia. Ele se asteapta sa intelegi. Sa dau cateva exemple :
Cand sunteti undeva si zice...
sunt obosita... = vreau sa plecam de aici.
Ce faci week-end'ul asta ? = as vrea sa ma vad cu tine (aici un raspuns potrivit care sa implice flirtul - pentru ca asta le place cel mai mult femeilor, sa stii sa flirtezi frumos cu ele - ar fi Hai, vii sa-mi gatesti ceva ? :) / Eu sa gatesc pentru tine ? ! -poate sa zica ea - poate tu pentru mine... ;) Daca vin la tine tre sa-mi pregatesti tu ceva bun ! si 99,9 % vor marta la gluma asta.
Cati ani ai ? aici un raspuns bun ar fi : Stai linistita, sunt major, poti sa te culci cu mine :D (Asta inseamna ca intelegi limbajul indirect, ca stii sa flirtezi si ca ai incredere in tine / sigur ca vei raspunde si cati ani ai, trebuie sa alternezi felul raspunsurilor si cu cele normale, relaxate)
Cu cine locuiesti ? = daca ai casa si esti singur mi-ar placea sa vin pe la tine Raspuns: Nu putem merge la mine, doarme nevasta mea :D (si ai trecut elegant la un nivel sexual demonstrandu-i si ca ai inteles limbajul ei indirect). In felul asta vezi si cat de interesata e de tine. Daca e, atunci o sa-i pice fata. Imediat o sa se uite dupa verigheta. N-o s-o vada si evident o dregi ca ai glumit. O sa-i placa gluma asta garantat daca e si ea o fire mai dezghetata.
Daca esti intr-un club si ati petrecut, v-ati simtit bine intr-un grup de prieteni si la un moment dat o donâsoara te intreaba ce faci dupa asta? cred ca e evident ce vrea sa zica nu ? nu raspunzi - pai ce sa fac, ma duc acasa sa ma culc. Ci de exemplu Merg acasa. Cu tine ;) Daca deja e ea foarte interesata nu trebuie sa te straduiesti prea mult oricum dar daca si mai trebuie un push, raspunsul de mai sus e numai bun. Si foarte important e pe ce ton o spui. Nu razi si o zici intr-un mod copilaros ci serios, uitandu-te in ochii ei.

Femeile sunt atrase de barbatii care au incredere in ei.
Si apropo de asta daca faci cunostinta cu ea si e intr-un grup de prieteni, este foarte important sa si bagi in seama si pe prieteni. Demonstrezi si ca esti un om sociabil; e bine sa te placa si ei pentru ca altfel e posibil sa te saboteze transmitandu-i fetei tale direct sau indirect ca nu prea vor sa te integreze in grupul lor. In tot cazul trebuie sa fii constient ca e aproape imposibil sa o separi de grupul ei. Prietenii ei sunt mult mai importanti si ii spune ca, cu cat e mai tanara femeia, cu atat se bazeaza mai mult pe parerea prietenilor.

 

Cam asta ar fi deocamdata, ma bucur ca prima parte a fost bine primita, sper sa revin saptamana viitoare macar cu un articol.
Toate cele bune !


Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate



Vizitator
Asta este acum închisă pentru comentarii

×
×
  • Creează nouă...