Sari la conținut
Protejați-va copiii de continutul destinat pentru adulti!


ÃŽn efortul nostru in curs de desfasurare de a ține copiii departe de conținutul destinat DOAR adulților, am creat aceasta pagina pentru a ajuta părinții sa ii tina pe cei mici cat mai departe de accesarea conținutului online adult.

Vă rugăm să va faceți timp pentru a citi și înțelege aceste instrucțiuni. Dorim să creăm o navigare sigură pentru copii.

1. Parental Control Software: Instalați un software de control parental, care blocheaza accesul la anumite site-uri web și, astfel, vă ajută în procesul de protejare a copiilor de lucruri pe care nu ar trebui vizualizate. Furnizorul de servicii de Internet (ISP) poate sau nu sa ofere filtrare de continut. Verificați la ei pentru a afla opțiunile pe care le au la dispoziție.

Principalele softuri de control sunt :
- ICRAplus (gratuit) - http://www.icra.org/icraplus/
- CyberPatrol - http://www.cyberpatrol.com
- Surf Securitate - http://www.safetysurf.com
- Net Nanny - http://www.netnanny.com
- Sigur.info - http://www.sigur.info/

Vă rugăm să alocati suficient timp în configurarea software-ul în mod corespunzător. Cei mai multi dintre furnizorii de software vor avea deja o listă de site-uri web nepotrivite pentru copiii încărcate în program "ca default". Această listă trebuie să fie actualizata în mod regulat. Software-ul va face acest lucru , fie în mod automat sau vi se poate cere sa mergeti la site-ul furnizorului de software-ul pentru a descărca actualizări. Asigurați-vă că lista de site-uri blocate este întotdeauna up-to.
ÃŽmpreună cu blocarea site-urilor Web, software de control parental poate bloca si anumite cuvinte cheie pe care le specificați. Se pot bloca de asemenea informații cu caracter personal. Cele mai multe programe vor avea diferite niveluri de filtrare disponibile , astfel încât să puteți ajusta utilizarea calculatorului.

2. Verificati istoricul browserului de Internet : Afla ce site-uri web acceseaza copii dumneavoastră folosind istoria browser-ului de Internet. ÃŽn cele mai multe browsere , aceste informații sunt stocate și pot fi aduse pentru revizuire cu o simplă comandă CTRL + H sau găsirea fisierul History.

3. Comunicarea cu copiii. Comunicarea cu copii cu privire la pericolele de pe Internet si explicarea faptului ca Internetul poate fi atât un instrument educațional dar si o zonă de potențial pericol.



Vă mulțumim pentru citirea acestor informații importante cu privire la modul de a tine copiii în siguranță pe Internet!


×
×
  • Creează nouă...