Sari la conținut

petrolul din ploiesti

Membru Banat
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre petrolul din ploiesti

  • Dată Naștere 01.04.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

1.907 citiri profil

petrolul din ploiesti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

93

Reputație

  1. Am fost la ea, avand cateva fantezii cu una grasa...tot nu mi le am indeplinit...locatia in spate la mega republicii. Pozele nu sunt reale, dar in realitate ea arata mai bine decat in poze si e frumoasa la fata. In jur de 25,26 ani, cam 80 kg. M-a intrebat ce vreau...achitat 100 lei. Apartament misto mobila noua...aviz alora care pun accent pe chestia asta...intru in dormitor, pat imens(altfel nu ai avea loc cu ea) :))) se scuza ca trebuie sa fac dush...zic foarte bine...imi aduce o scrumiera si bag o tigare in dormitor in timp ce ea face dush. Revine, ne apucam de treaba...mai bine imi bagam 3 degete in cur...are sanii foarte mari si frumosi...ii iau sfarcurile la supt...imi suge pula...o baga pe toata in gura...destul de bun oralul...fara sa linga si altceva...o opresc si incerc sa ii dau limbi...o pun pe burta ma jic cu bucile ei mari si frumoase..le ling le musc...si vroiam sa ii bag limba si in gaoaza, dar nu a acceptat sub nici o forma...se intinde pe spate si incerc sa ii dau limbi in pizda...dar ce sa vezi...nerasa cam de vreo 3 saptamani...zic aia e...inchid ochii :))) dar ce sa vezi cand ma uit mai atent...avea o albeata pe lindic...ma gandesc o fi sapun, gel de dush sampon nu s-a sters bine...dar pula mea...si mirosea cam ciudat. Si acum am gustul in gura...o intreb ironic parca ai facut dush nu? In fine...vroiam sa nu plec neterminat...mi-a murit instant...o suge ea iarasi...imi pune prezervativul si incerc in prostia mea sa o fut misionar...dar cu gandul la albeata aia..iar imi moare...imi scoate prezervativul imi face laba...pe urma ini fac eu laba in timp ce ea isi baga degetul in pizda...ii bag si eu un deget...dar nici o sansa sa ejaculez...gandudu-ma la chestia aia...ii zic gata. Ma imbrac si dau sa plec. S-a scuzat de cateva ori ca nu a putut sa ma satisfaca(e foarte amabila) dar parca aveam superglue pe gura si nu i-am zis de ce nu am putut sa imi dau drumul...nu stiu de ce nu i-am zis nimic...si acum ma oftic...anal nu face sub nici o forma...a zis ca ea e mai clasica nici 69 nu face. Doar limbi clasice si futai clasic a zis ea ca face. Ptr cei care vor sa puna mana pe niste sani mari si frumosi da...dar sa nu isi dea jos chilotii ea :))) eu nu mai revin...pun mana pe tel imi raspund 3 fete, dar toate 3 imi cereau 50 lei in plus ptr limbi...le-am dat eject din prima...si am zis sa ma duc unde stiu ca na simt bine...la o matura tot langa mega republicii. Vis-a-vis de mega...una donna aia...o sa ii fac recenzii pe topicul ei daca il gasesc...
  2. Nu. Baba asta sta pe strada Gornistilor langa fostul jet oil
  3. Mai adaug ceva...sper ca nu sunt considerat peste plm... a spus ca daca imi place sa sug PULA sau sa ma fu-ta cineva, mai are pe cineva...adica un baiat...:)))) chemat la cerere zise ea....plm.... fantezii o mie daca avem cateva sutici.... Numai bine!
  4. Iar am vizitat-o pe bababuta asta....50 lei plm...ieftin sa te descarci...la banii astia nu gasesti nici la traseiste.... ora matinala 9 ... lucreaza max 11,12 . programat in 30 min...o suge cu patos si danseaza in timp ce o suge :))) o opressc ii ridic picioarele, ling cateva mii de puli din pizda...o pun intrt-o parte, ii dau cateva limbi in cur...ii ridic iar picioarele si ii dau limbi in cur si nasul mi-l bag in pizda ei.... incerc normal umeri craci, dar moare pula, fiindca ii suna tel non stop. Nokia 1100 :))) fara prez....deci cui ii este frica...sa nu intre in padure...! Revine la supt si termin pe imensele ei tate....Pasarica si gaozul rase complet.... plm... o sa revin sapt urmatoare, fiindca are o colega...exact ptr fetishul meu neindeplinit. Cica are 105 kg. Da, da. O suta plus cinci kg. Blonda...si cica ar fii 100 lei cu ambele....Ma bag sa moara covidutu'!
  5. De la atata sloboz in gura, cred ca a urcat la creier :))) 100 ron servicii incluse 69. 150 ron servicii incluse 69. 200 ron servicii incluse 69. 69 ptr ea nu inseamna si limbi in pizda??? Fiindca mai jos, scrie la servicii extra cunilingus +50 ron. :)))
  6. https://depravata.blogspot.com/?m=1&zx=efbf9af7c487a623 Am gasit anuntul asta pe ematrimoniale. Poate cunoaste cineva care stie pe cineva care a apelat la ea/ele... Daca ar fii real, ar fii de vis....are peste 600 de poze in care mai apar cateva mature. Pretul este foarte piperat...vad ca scrie la preturi ori cu ea, cu 2 mature, sau cu 3 mature...plus zeci de fantezii...la ce scoruri sunt, ma gandesc sa nu fie vreo japca...si sa plangi cu vorbe dupa aia :))) Poate, poate o stie cineva ceva... Numai bine!
  7. Waw super tare! Poze si filme...mai rar... Le-ai dat clasa tuturor taraturilor de la noi care baga poze imbracate sau iti arata un pic spatele...zici ca ma duc sa ling spatele... :))) sa nu mai zic de taraturile cu poze false... Felicitari!
  8. Poze? Deloc! Ti-am cerut, nu mi-ai dat...
  9. Stai linistit! Am fost de vreo 5 ori la ea...e foarte curata...am lins-o peste tot...stiu ca nu face cu nimeni neprotejat. Raport pret calitate e super ok! 70 cu 100. De multe ori m-a servit cu bere...numai ca ii place vorba multa si abereaza foarte mult...mi-a povestit o data ca ea vorbeste prin telepatie cu enrique iglesias :))))))))))te tine mult de vorba si inainte si dupa...zic inca o data sa stai linistit in privinta sanatatii corporale!
  10. Care " corona" Irina? Bag seama ca daca nu te futi, te uiti prea mult la stiri...!
×
×
  • Creează nouă...