Sari la conținut

cucky

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cucky

  • Dată Naștere 26.03.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitești

cucky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Buna dragi confrati.Am mai fost o data la Carmen si ieri mi-am zis sa mai incerc o data si nu imi pare rau.Desi m-a costat mult timp sa o gasesc m-am bucurat pana la urma.E buna fata ce sa spun.Cand mi-a deschis usa si am vazut o craciunita in pizda goala mi-a venit rau.Nu asa de rau cat sa cad jos ci doar sa o imbratisez,sa o sarut si sa cad cu ea in fotoliu.Pana sa-mi revin eu bine ea deja ma cauta de oua si s-a trezit cu ceva tare in mana.Sj atunci a zis hai sa mergem la treaba.Mi-am dat jos hainele de pe mine si am intrat in dormitorul de nebunii.Ce credeti?S-a repezit la pula mea ca o nebuna spunandu-mi ca-i place tare mult sa suga pula.Si mi-a facut un oral pe cinste de abia m-am tinut sa nu termin.Venisem sa o fut, sa intru in pizda ei si asta am si facut.Bunaciune.Nu am ce spune.Fata e stramta si e jucausa in pula.Mie mi-a placut la nebunie.I-am spus ca nu pre imi place finalizarea in balonas si atunci mi-a aratat gurita ei cu degetul spunandu-mi ca voi vedea cat de bine este.Si a fost.Cred ca i s-a cam umplut gurita.Nu stiu cat a inghitit si cat a mai dat in ghiuveta dupa ce ma mai supt 2-3 minute cu gura plina dar pentru mine nu conteaza.A fost minunat si de fapt pentru asta ma dusesem la ea.Pacat ca nu vrea sa incerce si anal.Are o rozeta de te baga in boale.Nu cred ca e inceputa.Are nevoie de un nebun sa inceapa treaba asta.Eu unul nu as putea sa o fortez.Este o fata prea finuta sa te porti brutal cu ea oricat de necioplit ai fi.Dar cine stie.Daca avem rabdare s-ar putea sa le bata la cur pe toate din Pitesti si vom sta la coada mai rau ca acum. In ceea ce ma priveste sunt pe deplin multumit si acord nota maxima la toate serviciile.Sper sa nu ma dezminta.Cine va reusi sa-i treca pragul va fi cu siguranta multumit.
  2. Mai stie careva ceva de ea?Nu reusesc sa o prind la telefon.
  3. Si eu am vizitat-o de cateva ori pe Carmen si pot sa va spun tuturor ca mi-a lasat o impresie foarte buna si ca o voi mai vizita cat de curand.Nu pot intelege rautatile unora care nu au beneficiat de serviciile ei. Carmen draga,fii la fel in continuare ca nu ai nimic de pierdut.Esti cea mai buna si iti meriti locul in top.Te pup si iti doresc mult succes.
  4. Salutare tuturor,ieri am facut o vizita frumoasei domnisoare.Pot sa zic ca am fost foarte placut surprins,daca legat de aspectul fizic stiam ca este o prezenta placuta mi a placut foarte mult atitudinea si disponibilitatea ei.De asemeni am fost intampinat intr o costumatie f sexi.Avand in vedere ca a trecut o perioada destul de mare de cand i am facut ultima vizita o sa dau si note:-aspect fizic...nota 9.5...o bombonica de fata;-locatie 9...un apartament curat,baia curata,prosop curat;-sex oral...9.5..foarte bun,umed si adanc,efectiv te lasa sa o regulezi in gat...sex normal..9.5...un mare plus fata de experientele anterioare,disponibila la orice pozitie,participa activ...sex anal..nu face.Ca o concluzie daca doriti o companie placuta cu o femeie de calitate,eu o recomand,iar dupa mine cred ca este de departe cea mai agreabila prezenta.Am uitat sa spun si de pret,am platit 150 de ron pentru aproximativ 40 de minute cred,nu m am uitat la ceas,o finalizare,eu prefer o finalizare,dar fara graba,mi a placut si faptul ca nici un moment nu sa uitat la ceas,plus faptul ca dupa ce am terminat actiunea am mai stat de vorba pret de cateva minute. Legat de curatenie,mi a placut parfumul de calitate cu care era data. O recomand cu placere.
  5. Salutare tuturor, Nu sunt un impatimit al recenziilor.Imi place mai mult sa citesc si mai putin sa scriu.Zilele acestea vazand oferta acestor fete am zis sa-mi fac un cadou de Mos Nicolae si le-am facut o vizita ieri.Contrar asteptarilor si spuselor celorlalti colegi mie mi-a raspuns Carmen din prima incercare si m-a asteptat la ora la care am convenit sa ne vedem.Totul a fost OK.Fetele erau imbracate in niste costume sexi adecvate sarbatorilor de iarna,apartamentul era curat,baia dotata cu toate cele necesare.Carmen o blonda slabuta de 40-45 kg iar Daniela o bruneta ceva mai zdravana 50-55 kg cu o carne tare pe ea si sani mai marisori si tari.Primirea pe care mi-au facut-o m-a impresionat chiar.Au sarit pe mine sa ma sarute si sa ma mangaie de parca ne cunosteam de cand lumea.Le-am cerut sa facem sex in trei fara show lesbi pentru ca asta sincer nu ma intereseaza.Dupa cateva vorbe am trecut in dormitor la actiune.Le-am explorat mai intai pasaricile si pot sa va spun ca sunt foarte curate.In timp ce una imi dadea pasarica la lins cealalta imi facea sex oral si apoi am trecut la sex normal cand cu una cand cu cealalta.La sex oral este de departe mai buna Carmen, se vede ca are experienta.Cand am simtit ca se apropie finalul am cerut sa termin in gurita lui Carmen pentru ca este mai experimentata in ale sexului oral.Toata distractia nu a durat mai mult de 30 minute.Costul distractiei 200 lei.Pacat ca s-a terminat asa repede.poate alta data va fi mai mult.Oricum voi reveni.
  6. Salut Dupa ce am consultat forumul am fost si eu la Carmen si in primul rand as vrea sa multumesc celor ce au postat aici pentru info. A fost mai mult decat ok Sex oral foarte bun,sex normal in 3-4 pozitii si finalizare in gurita . Banii la sfarsit 100 lei. GFE 10 Oral 9 Normal 10. Foarte ok si la telefon a raspuns din prima (cred ca am avut noroc).Eu unul o recomand si sper ca postul meu e ok fiind primul pe aici
  7. Salutare dragi prieteni.Sunt Cucky si sunt mare amator de pasarici.Am intrat in cercul vostru cu speranta ca voi gasi ceea ce vreau.Imi plac fetele slabute,care stiu sa faca sex oral si sa primeasca sex oral.
×
×
  • Creează nouă...