Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

hentailol667

Maistru Curvar
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Reputatie Neutra

1 Follower

About hentailol667

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 06/02/1993

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Arad

Recent Profile Visitors

1,340 profile views
 1. Buna, te rog sa scoti din servici : Role Play ,Anilingus pasiv ,Cunnilingus , Masaj de relaxare , Foot fetish ,Hand job , Facesitting , . Pe forum scri una in mesaje alta am dorit sa optez la una din servicilea astea pe rand a trebui sa imi spui ca nu faci , si mai si ma lasi in seen inainte cu cateva ore de intalnire . Sunt cam dezamgait .
 2. omg uitate am contul mult mai vechi de cat al tau lol
 3. Am executat-o eu pe Stefania, la recomandarea unui prieten! Contact: Telefonic - 0790491532. Mi-a explicat serviciile cu calm. Voce placuta, tanara. Foarte vorbareata. Locatie: Hotel. Domnisoara: O satena foarte frumoasa, cu ochi caprui frumosi si trasaturi fine ale chipului.Pozele ii apartin, . Estimez 20 de ani, 1,60 m. Corp tonifiat, fara urme de celulita sau vergeturi, cred ca frecventeaza sala. Foarte ingrijita!!! Tunning corespunzator, buze, acid hialuronic, sanii marii, numarul doi, dar fermi si placuti atingerii. Corpul este beton, lucrat, fara urme de celulita sau v
 4. Mony te ador si te venerez ;) , ai putea sa lucrezi si de acasa cum a spus presedintele :) , poti face dominare si prin webcam cu ajutorul acestui site skyprivate.com . Ar fi super sa te vedem si la web sa ne domnini mmmm
 5. Se mai auzit ceva de Giulia ?
 6. Buna Mony . Cand ajung la tine cred ca o sa imi explodeze penisul , nu am ejeculat deja de 24 zile :) . O sa ejeculez in fata ta fara sa ma ating dor cu excitarea . Evidet fara sex doar esti stapana mea cea draga . Abea astept sa ajung la tine .
 7. Buna Mony, Esti ce mai buna te ador si te venerez . Ce poze super te iubesc total Nu imi pot imagina o stapana mai buna ca tine . Meriti toti banii din lume , nu baga pe toata lumea in seama .
 8. Buna , Am o intrebare pentru un prieten virgin . Acest prieten al meau ar vrea sa isi piarda virginitatea cu tine , te place mult . Numai ca inainte vrea sa iasa cu tine la o masa sa va cunoasteti mai bine , daca dorest loc cu multi oameni daca vrea sa fie safe . Evidet toate orele pentrecute platite . Spune daca e posibil Acest prieten al meu ar dori sa te conacteze dupa pandemie PS, e peste 18 ani :))
 9. Buna Mony, Esti ce mai buna te ador si te venerez . Nu imi pot imagina o stapana mai buna ca tine . Meriti toti bani din lume , nu baga pe toata lumea in seama .
 10. Buna Roxy faci dominare soft , platesc in plus daca e nevoie ;) <3
×
×
 • Create New...