Sari la conținut

despretarfe85

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre despretarfe85

  • Dată Naștere 05.02.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

1.053 citiri profil

despretarfe85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Fata este cea din poze ,am vizitat,-o anul trecut de mai multe ori când activa in zona Dristor.Este o tipă ok ,atrăgătoare ,te face sa te simți bine,nu este pe graba.calitate/preț mai mult decât ok.cad activa pe visana,m-am programat,am bătut drumul degeaba până acolo.nici nu mi-a mai răspuns la telefon.Nu i-am vorbit niciodată urât,nu înțeleg acest comportament!Poate îți ceri iertare și te revanșezi cu o programare!Bafta și la multi ani !
  2. Sa va povestesc patania.O contactez pe dra.Primesc serviciile prin mesaj: on,np,69 ,masaj 150 fin -300 h.ii scriu că ajung in 20 min,zice ok.Ajung la destinație ,aștept 20 min ,in fine urc.Ajuns sus plătesc 150 roni și spre surprinderea mea fătucă asta este lipsită de respect .pentru on mi-a cerut in plus 50 roni ,pentru 69 la fel,cu toate că în mesaj a specificat că este inclus.Sa fim serioși ,am ajuns sa dăm bani in plus sa dăm limbi in pizda?🤦🤷.o mincinoasă ,nu mai zic că primește toți alcoolicii (m-am întâlnit cu el pe scări😂)bafta!
  3. Am fost azi la domnișoara, programare prin whatup ,am ajuns, am sunat ,am urcat.Fata,după cum bine știți nu lucrează cu poze false ,sunt ale ei ,este tinerica ,bronzata,carne tare .Nu te grăbește, ai ce vorbi cu ea .In legatura cu serviciile cred ca ar putea sa faca o lista cu preturi/servicii sa stii cu ce bani sa vii de acasă.Iar pentru cei ce comentează ca fata nu isi respecta programările vreau sa va zic ca de multe ori ni s-a întâmplat sa mergem la o fata care arată bine ,sa ii zicem la fața locului ca vrem o finalizare iar după 10-15 min sa mai vrem să rămânem. Fata e la inceput de drum ,normal ca are nevoie de bani .Eu unul am sa mai merg ,indiferent de parerea altora.
  4. Hai cu pozele sa vad dacă mă programez sau nu!
  5. Prima dată zici ca ai prins-o la 100 ,deci bulan si după zici ca e pusă pe facut bani ,la foc automat.sa inteleg ca nu merita 150 lei ?mersi
  6. Am ajuns și eu azi la domnișoara,programarea fiind făcută prin sms.m-a întrebat cât timp doresc sa stau,i-am raspuns 1 finalizare.Locatia pe ion campineanu ,un living mare ,primitor.In locație mai era o fata brunetă cu forme despre care nu stiu nimic în legătură cu prețul și serviciile.Nu am dorit să merg la dus deoarece facusem acasa.Anais sau domnișoara în cauză era acoperită cu un prosop,doar ce ieșise de la dus.Ma conduce în camera ,ii înmânez cei 100 lei și ne apucăm de treabă.Fata tinerica,nu stiu sa apreciez vârsta,sanii mici spre medii dar frumusei,ea slăbuta și micuța de statură.Incepe cu un on executat și cu ajutorul mâinilor, dar dacă îi atragi atenție se conformeaza(deci poate sa il faca mai bn și adânc),69 a zis că nu face .am incercat 1-2 poziții, apoi am terminat la oral (nu face fin orală, corporală) dar nici în poziția capra nu sta.un mare minus pentru patul care scârtie ca dracu'. Note :10 locație,frumos, îngrijit 7-8 oral -poate și mai bn pe viitor Aspect fata:8-9tinerica , frumușică Normal :7 cu indulgență.cred ca poate mai mult doar sa isi dea silinta. In concluzie ,vreti sa futeti ceva tinerel,dar sa stati cu nuiaua la fundul ei ,pentru cei 100 lei e ok .va pup!
  7. Azi la ora 10:30am sunat la domnisoara pentru ora 13. Am confirmat pt ora 13.am ajuns la blocul acesteia si am sunat-o Mi-a raspuns si am rugat-o sa imi zica interfonul ca sa pot urca. Mi-a zis sa revin cu un telefon la ora 13 deoarece era ceasul 12:53.in fine dupa mai multe telefoane m-am lasat Pagubas. O prea mare nesimtire fratilor.nu va mai irositi timpul pe cine nu merita. Toate cele bune
  8. Salutare!am dost si eu la cumatra' asta acum 1 zi.la telefon o voce placuta''da pissy''.stabilesc ora, imi spune tariful sì serviciile fiind 100 lei o finalizare sex total,200 lei ora si zic ok pentru ca am vazut pozele si am luat anuntul din 'orientare si consiliere''escorte care Lucreaza in weekend'ajung la locatie, apartament ok ,ea mai era cu o fata mai grasuta care-i semana, banuiesc ca e sora-sa.ma conduce in camera,ma roaga daca vreau sa fac dus si pana la urma ne apucam de treaba, evident 100 lei inainte. Aici apare misterul. Imi spune ca face oralul doar cu prezervativ pentru ca nu sunt un client fidel.poate a 2-a oara se face si farà. Zic ok fata varZa la Oral, mana multa si nimic altCeva. Cand sa trecem la normal imi zice ca nu se poate, pt 100 lei face oral+normal.zis ok fata se pune capra si incerc sa o introduc .nici vorba! Spune ca o dare, sa am rabdare.pana la urma ii zic sa dea cu lubrifiant. Zice ca ea nu foloseste Asa Ceva. Atunci cum doamne iarta-ma sa te fut in Cur cand nici cu crEma nu dai ,nici nu strangi din dinti. ?!!pana la urma imi zice ca a trecut cam mult timp si daca as vrea eu sa imi dea prezervativu jos si sa imi faca o laba sa ma termine. O injosire totala frati futaciosi.la terminare i-am zis ca o sa fac recenzie, la care ea:""ma ameninti cu Asa Ceva? Eu am clientiI Mei si nu ma intereseaza"".am scris asta nu ca sa fac o recenzie, dar ca sa va pun in tema. De mutat la evitat si ""de evitat""parerea mea.toate cele bune.
×
×
  • Creează nouă...