Sari la conținut

jesus the boss

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jesus the boss

  • Dată Naștere 27.10.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

jesus the boss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. domnul Admin, imi puteti lasa un ID? As dori sa va trimit un mail.
  2. Imi pare rau pentru suspiciunile care s-au abatut la adresa mea. Sunt un simplu client la fel ca si voi, insa la fel cum eu prestez servicii de top clientilor mei, am pretentia ca si eu sa primesc acelasi lucru in schimb, cand apelez la serviciile altcuiva. In meseria mea nu exista locul doi si nimeni nu e interesat de cine se afla pe locul doi ... insa acela care a facut un lucru demn de laudat, consider eu, si nu cred ca sunt deplasat, ca merita sa fie promovat si facut cunoscut. Este si cazul salonului Issis care, spun eu, este poate cel mai bun salon din Cluj. In ultima fraza inainte de ban, transmit salonului ca imi pare rau ca nu a raspuns nimeni la telefon azi si a trebuit sa fiu dezamagit in alta parte.
  3. Salutare domnilor. Se intampla acum vreo 2 ani sa lucreze la Raiza o fatuca pe nume Delia sau Tania (stiu ca nu se aseamana) din zona Turda, undeva la 20 de ani, fara experienta. Blonda, cu parul pana sub urechi, draguta la fata si niste sani mai mondiali decat Bercea. S-a retras la scurt timp dupa ce a inceput. Va suna cunoscut? Stiu ca nu sunt multe informatii dar poate, poate...
  4. Salutare distinsilor. Desi sunt un mare consumator de masaje, pana in acest moment nu am intalnit ceva care sa ma determine sa scriu o recenzie demna de atentia voastra. Viztat Issis, locatie Iftimie Murgu, mutat de pe Bolintineanu. Casa noua moderna, amenajata cu bun gust, livinguri multiple pentru cei cu ingrijorari legate de confidentialiate. Baia curata, gel de dus, prosop curat, fara apa pe jos, papuci sigilati. Singurul minus e ca baia e comuna, fapt care personal nu ma deranjeaza, ba chiar imi aduce aminte de perioada de studentie si de camine. Curatenie in camera, nimic de reprosat. Insa motivul recenziei e Vanessa, fata care m-a impresionat. Undeva la 1.60, deloc grasa, ba chiar cu un fizic deosebit si un fundic mic si arogant. Sanii putin lasati, dar moi si oraznici, just the way I like them. Tehnica aceeasi ca peste tot, insa cu o atitudine deosebita. Am ras, am glumit, am povestit si m-a tinut in brate cu multa caldura. Faptul care m-a socat este ca ma privea fix in ochi si imi zambea ca si cum se bucura ca sunt acolo. Toate aceste trucuri au facut ca experienta a fie una foarte placuta. Marturisesc ca este prima data cand ma simt la un salon ca si cum m-as fi intalnit cu iubita, sau mai bine zis cu iubita cand e pe rosu si nu se pune problema de penetrari. Ati dedus ca pun accent pe GFE, dar fiecare cu ce il doare. Nu s-a grabit nici un pic, ba chiar mi-a spus ca nu vrea sa termin repede. Dupa deznodamant, ma pregateam sa ma ridic si sa plec cum e cutuma, insa mai aveam vreo 10 minute care ea a spus sa le petrecem impreuna. M-a servit cu o tigara, caci mi le uitasem in masina, am mai ras un pic si apoi am facut un dus. Poate ar prinde bine sa dezvolte un obicei de a face dus cu clientul la fel ca la Raisa, dar ma rog… Marturisesc ca am mai fost cu o colega de a ei la fosta locatie si am intalnit un tratament asemanator, insa nu la fel de calduros. Se chema Deea parca, nu stiu exact, tot ce stiu e ca avea un tatuaj abstract in zona chiloteilor. Un corp de nota 10 si pe cucoana respectiva. Despre Dalia pot sa va spun ca arata mai bine in realitate decat in poze, nu inteleg de ce nu apeleaza cuibul la un fotograf profesionist … insa nu am fost cu ea. Mi sa parut ca are sanii un pic mici si pare un pic mai plinuta, dar foarte simpatica la fata. Citind recenziile voastre ma tenteaza si Bela pe care sigur am sa o incerc, probabil tot saptamana asta. Va recomand sa vizitati. Tarif 110 ron – 1h Locatie – 9 Curatenie – 9 Aspect Vanessa – 9 GFE – 11 ! Recomand cu drag, devenit rapid salonul meu preferat.
×
×
  • Creează nouă...