Sari la conținut

thedamaja

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre thedamaja

  • Dată Naștere 19.12.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sUCEAVA

Vizitatori Recenți Profil

1.518 citiri profil

thedamaja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Reputație

  1. 150-200? era 250 ora din care am auzit... cand ai fost ultima oara?
  2. Putea sa fie mai rau... puteau sa fie femei.
  3. Nuj ce sa zic... acu am sunat. mi-au zis ca masaj de relaxare... erotic si finalizare 200 ron si dureaza aproximativ o ora. Nu stiu cum aproxieaza ora aia. Oricum... par sa fie hiene fetele. Vad pe unu ai ametit si il prostesc. Si faza cu deranjatu...ma lasi. Cand ai program non stop, mai ales la masaj erotic, ora 2 e o ora ok. Majoritatea clientilor vin noaptea. Mai naspa e sa vina unu la 2 dupa masa :))))))
  4. era 200 ora.... acu e 250. Ciudat ca ti-au luat 250 si ti au dat bon de 2005(poate pretul depinde de cat de beat pare omu) in locu tau intrebam unde au disparut 50 de ron....Am vrut sa trag si eu o fuga, dar daca au scumpit din nou, bag pl. Astia au nevoie de concurenta.
  5. In ce constau aceste masuri sanitare? As vrea sa merg pe acolo sapt asta;
  6. Probabil e inchis.... distantare sociala
  7. sigur ai fost la senzual? nu cumva ai ajuns la turnul de la iullius mall? vorbesti de cateva scari de parca ai urcat everestu. Aer inchis este ce-i drept.... tot timpu cand trec pe langa salon sa merg la profi, me izbeste mirosul specific. Il simti de afara
  8. ;))))) Da de unde stie ea ca tu ai facut recenzia respectiva. Chiar esti rafa nadal sau au poza cu tine la usa sa nu iti dea drumu ;)) Astia in loc sa te primeasca, sa te faca sa iti schimbi parerea despre salon si sa castige un client, nu vor sa iti dea drumu la usa:))) tipic. Schimba-ti looku, poate o prostesti pe aia de la usa sau stai geana cand nu e la munca.
  9. Adica... atitudine = se poarta frumos cu tine, zambesc, nu au sictir etc. Dar zambetele si purtatul frumos nu au nici o legatura cu masajul. Masaj plictisitor = La masaj iti trebuie tehnica(fetele de acolo nu au acesta tehnica). Te freaca pe spate (niste bengay mai lipseste) te intorc (iti sugruma pula de parca vor informatii de la ea). Si cam asta e tot. Daca tie iti place masajul, bv tie. eu am m-ai fost si prin alte locuri si am avut parte de masaje mult mai ok si pe bani mai putini. Nu zic ca salonul e varza au ca fetele de acolo sunt jigodii cu impresii cum fac unii de pe forumul asta.... doar zic ca e loc de mai bine (mult mai bine) tinand cont de pret
  10. A ... si in legatura cu reply-ul tau. Nu am zis nimanui sa se duca in locul meu... doar am intrebat daca a fost careva pe acolo in ultimul timp. Dar nah... tara paielor e tara paielor
  11. Am fost vineri ... nimic nou. Tot 3 tipe. Acelasi pret. Acelasi masaj mecanic. Aceeasi laba mecanica. Aceeasi atitudine. Cu mine s-au purtat tot timpul ok (fara impresii si sictir). Atitudinea mi se pare ok, dar au de lucrat mult la masajul de relaxare si la cel erotic. Daca tot cer 200 de lei ar trebui sa invete niste tehnici mai avansate de "masaj" nu doar ulei pe spate (parca te da soacrata cu carmol). Pana la urama o experienta eh... nici nu mi s-a parut ca am aruncat banii la gunoi dar nici nu am iesit de acolo cu gandul de a reveni cat mai repede. Atidutine buna, prietenoasa etc. Masaj plictisitor.
  12. A mai fost careva pe aici? s-a schimbat ceva? Scoru .... fete noi? Ma bate un sa merg dar nu vreau sa dau iar doar de doua fete si sa aflu ca s-a facut nu stiu cat pretu.
  13. Cand am fost eu ultima oara era 150 45 min si 200 o ora. Acu e 150 30 min :laugh2 Inseamna ca au ceva clienti daca tot taie din timp. In cateva luni nici nu o sa intri in salon. Iti bagi pula printre gratiile de la geam si te termina si cam atat.
×
×
  • Creează nouă...