Sari la conținut

trophyr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre trophyr

  • Dată Naștere 30.06.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

trophyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Își face cineva curaj sa mearga la ea? Cred ca au fost futaci. Asteptam si recenzii!!!! Pozele se observa ca nu toate apartin aceleeasi fete - unele mai nasoale par reale, cele misto cred ca sunt furate.
  2. Nu mai dati cu pietre. Fata chiar arata bine, are stil, decenta si distinctie. Ca a fost sictirita? Posibil, dar cand am fost la ea a oferit ce a primit, si aici ma refer la comportament.
  3. Crede-ma, uratica e nimic pe langa intelect. E venita de la stana atat ca si fizic (fatza, dintii), cat ca si intelect, vocabular, pricepere intr-ale fututului.
  4. Nu era guvidul, ca nu-i ia banii. E iubitul Biei. El neavand venituri, munceste ea. Si "amandoi fumeaza, trebuie sa si manance".
  5. Neraspunzand Silvana, m-am dus in alta parte, prima gasita liber.
  6. Acum am iesit de la Bia. Programat cu 15 minute inainte, ca Silvana n-a mai raspuns la telefon sa confirme programarea. Blocul Turn de la Natiunile Unite. M-au intalnit ambele adormite. Am intrat cu Bia. Prosop si la baie. Turul a fost normal cu o trezire manuala. Returul dupa negocieri s-a finalizat oralo-manual. Locatia - 7 Fatza - 5 Corp - 8 Sani - 9 Fund - 8 Minte - 2 !!! Atitudine - 6 Normal - 7 Oral - 4 Halat - 200 ron / 2 fin Mi s-au cerut 50 ron pentru oral neptotejat, dar fara CIM si nu face oralul cap coada, doar sa inceapa (drept pentru care nu am plusat). Iubitul o astepta in bucatarie si avea logoree. Bia mi-a spus ca trebuie sa munceasca, ca si iubitu' mananca si fumeaza. Convluzie - nu pierdeti timpul.
  7. Am dat un sms cu o ora inainte si nu mi s-a radpuns.Nu postam aici pana nu sunam sau sms-uiam. M-am gandic ca a patit telefonul ceva poate raspunde aici.
  8. Buna! Ramane programarea facuta ieri pentru azi la 12? Nu pot sa dau de tine la telefon. Multumesc!
  9. Aida, Ori n-am fost eu atent, desi am parcurs tot topicul, ori n-ai trecut tu - care este programul tau? Incepand cu ce ora pot sa sun dimineata? Seara buna!
  10. Pe Cristina, blonda miniona o caut si eu de ceva timp. Nici cu Selena nu ma-s feri sa intru de cateva ori.
  11. Am facut programare astazi la ora 14 pentru ora 16:15 - confirmat telefonic. Am ajuns la locatie si ori are telefonul inchis, ori ma bagat la apelant blocat, deviat direct in casuta vocala. Concluzie - teapa.
  12. Salutare fratilor! Desi unii au fost banati sau facuti tampiti pentru ca au facut-o grasa si transpirata pe Nicole, sa stiti ca au avut dreptatea lor. Ei au fost primiti de o colega care s-a dat drept Nicole. Nicole, rusine sa-ti fie ca nu anunti aici ca mai lucra cineva cu numele tau, in locatia ta, raspunde la numarul tau si se da drept tine. Nu m-ar fi deranjat daca nu era grasa, transpirata, neepilata axile si acnee faciala. Recenzie: Programare cu 15 minute inainte, etaj 6 sau 7, locatie curata si foarte austera. Cada vopsita portocaliu cu vopsea sarita, in camera trona un AC mobil pe masuta de cafea (detalii sa va convingeti ca am fost acolo). Alte detalii nu imi mai fac placere sa dau si voi trece la note. Locatie - 7 Fata - 4 (acnee) Corp - 3 (grasa, burta mare) Oral - 6 (cob) Normal -5 GFE - 4 (a raspuns permanent la telefoane) Halatul 250 / 2 fin / 40 min (m-am miscat repede) Si acum nu dati cu noroi, asta am simtit, asta am scris. PS: inca o data sa va fie rusine pentru jocul vostru - Nicole si colega
×
×
  • Creează nouă...