Sari la conținut

baiat39

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre baiat39

  • Dată Naștere 01.01.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

924 citiri profil

baiat39's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Ma opresc aici din comentarii mai ales ca topicul este pentru recenziile fetei. Ea nu are nicio vina sa ii "poluam" cu discuțiile noastre neinteresante.
  2. Vrei sa o ții numai pentru tine? Nu ți a cerut nimeni sa ii postezi anunțul și nici sa dai tu cu părerea despre alții. Sau ești tu macroul?
  3. Poate mai pui câteva poze cu tine. Vreau sa vin la tine. Ai recenzii super. Apropo mâine la ce ora începi și pina când ești la birou?
  4. Buna Mihaela, de la ce ora incepi astazi ?
  5. Buna. Ai spus ca pui poze noi. Nu te tii de promisiune vad. Pentru asta iti "rup" fundul cand ajung la tine😀
  6. Buna Miky, pina la ce ora esti disponibila astazi? As vrea sa ti imping o vizita in funduletul apetisant. Poate poti sa mai pui poze sa ne mai delectezi ca sa ne atragi interesul de a veni la tine.
  7. Buna, astazi la ce ora te gasesc la birou? As vrea sa vin sa ti incerc funduletul ala bun.
  8. Am fost acum 2 saptamani.Pe la ora 13.
  9. Am fost si eu . Locatia pe langa unirii,Linga Otp bank. M a ghidat prin telefon odata ajuns in apropierea locatiei. Din pacate am fost sunat de radar chiar cand eram in lift catre ea. Totusi am intrat in apartament si am vazut femeia. Arata bine si sta intr o locatie linistita si frumoasa. Din pacate a trebuit sa plec (din motive de radar). Am inventat o scuza , sper sa nu te fi suparat Camelia. Data viitoare promit sa ma revansez.
  10. buna Mary. ma bucur ca exista asa femei ca tine. Am sa trec pe la tine cit mai curind. Pina atunci poti te rog sa mi trimiti si mie acele filmulete pe adresa [email protected]? te sarut dulce di abia astept da ne vedem.
  11. salutare tuturor, ieri am fost la Simona si arata ff bine. apartament curat si foarte usor de ajuns. m a intimpinat ascunsa dupa ysa , dar cind am intrat am ramas surprins la cat de sexy si deschisa la provocari este doamna. am trebcut in dormitor une sm inceput sa o mingii la pasarica fiind deja umezita bine. prexervativv montat si dupa ce i am dat fustita jos i am bagat o durect in fundulet ca a ramas si ea surprinsa. am continuat asa 5 min dupa care i am bagato si in pasarica dar nu am mai rezistat nult si am ejaculat pe abdomenul doamnei fff frumoase si sexy. tarif 150 lei dati inainte de actiune. bafta si cicane tari ca doamna merita din plin si chiar ii face placere .
×
×
  • Creează nouă...