Sari la conținut

gigi de la scularie

VIP Member
  • Număr conținut

    1.008
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gigi de la scularie

  1. Intervin și eu, dacă îmi permiteți. Am fost la Andreea dar nu am scris. Are un tatuaj pe dreptul, probabil este fata din pozele puse de tine, colegule și îmi întărește convingerea faptul ca are piercenguri în ambii sani, care se văd și în poză, se găsesc și la fată, în carne și oase....deci pozele nu sunt furate, sunt ale ei. Atat am vrut să zic...per total este o fata ok chiar dacă între noi nu prea a fost chimie, poate la a doua întâlnire.
  2. Eu zic să așteptăm să vină fata pe la noi, facem o vizită și după ne spunem și părerea. Sânii arată foarte bine, recenziile sunt ok, ajung greu fete de calitate pe la noi, hai sa nu le speriem...nici măcar nu a ajuns. Băieții sunt de treabă, Corina, nu te lua după ce scriu, vii, ii faci praf și după mai discutăm! Îi rezolvi bine, săte țină minte...asta am vrut sa zic.😘
  3. Tot e bine ca nu ne-a dat numărul lui, ca dacă sunam și din greșeală ea era la el în vizită, poate ne-o dădea și la telefon. Când escorta are multe anunțuri și poze false, e țeapă clar! Când bagă o recenzie și hamsiul...nu știu cum se mai cheamă, serios. Dar e vechi pe forum...asta e interesant.
  4. 150/300, nu am fost dar am sunat, are topic pe Brașov, se afla mai multe de acolo
  5. De acord cu tine, asa este, are un oral foarte bun, are topic deschis.
  6. 0752199031 sa rămână numărul fara spatii, pentru căutare
  7. Salutare, Mergi aici cu toată încrederea.
  8. Face o tochitură demențială, am fost acum câțiva ani și gătea cu usa deschisa, mi-au mirosit hainele doua zile...plus ca m-a luat și foamea, mai bine îmi dădea ceva de haleala ca la cum se fute...mai bine lipsă.
  9. Salut, în Sud, în spate la Homelux? Dacă da, e veche tare, Alina se numea, are niște topice pe aici. Ceva preturi?
  10. Str Birsei nr.6, corect? Zona e destul de ok, ești la 2 pași de Lidl...
  11. Colegule, nu te supăra, dar nu am înțeles mai nimic din recenzie. Pare ca ai respectat toate reperele unei recenzii dar în realitate informația e cam seacă și nu prea am aflat nimic important, nu știu dacă ma înțelegi.
  12. Eu zic s-o suni și s-o întrebi chiar tu dacă are același număr de telefon ce zici?
  13. Cauți pe net și te lămurești imediat, prin Brăila sau Galați, nu rețin exact. Știu doar ca nu e ce trebuie...asta e important
  14. Nu te du! Discutăm unde trimiți berea ca ai salvat 150 lei...
  15. Mie mi-e teamă că sunt reale, pe praful ăsta, dacă plusezi cu ceva bani, fetele accepta și chestia asta...inconștiență, prostie, ignoranță...peștele...
  16. Cât de serioase? O jumate de oră...o oră...sau mai serioase?
  17. La mulți ani cu sănătate și multe bucurii!
  18. Deci, tu crezi ca dacă nu miroase și fata e curată...adică spălată, totul e ok, nu? Nu discutăm preferințele, face fiecare cum vrea, discutăm doar modul de selecție a fetelor care merg fără cauciuc. Eu niciodată nu am făcut așa ceva și nici nu prea am de gând, ma refer la normal neprotejat.
  19. Eram zilele trecute la o tipă și în timp ce ma imbracam și ma pregăteam sa plec, a sunat unul care voia sa vina, cerea informații și care insista cu normal neprotejat... omul nu se lăsa, până i s-a închis telefonul în nas. Doamne ferește! Mare e grădina!
×
×
  • Creează nouă...