Sari la conținut

bcr1a

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    155
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bcr1a

  1. Doamne ce cur apetisant! Mari limbi ce o să îți dau!
  2. bcr1a

    Alexandra

    Ce bine că există forumurile astea !
  3. Pozele la anunțul lui Ana sunt reale,ea arată cel mai bine.
  4. Sunt vreo 4 în locație,2 sunt chiar bune,una clar de evitat....
  5. Azi am fost la ele. Totul a fost super, m-au primit dezbrăcate pe tocuri,apartamentul este foarte curat. Preludiu cu fk,oral din partea la amândouă. Fetele sunt f ok,de treabă,igiena este perfectă. Raport calitate preț foarte ok. Clar revin cel putin inca o dată.
  6. Se pare că esti chiar prost de fel .
  7. Hai mai bine sa zicem pas....
  8. bcr1a

    Ranya

    Azi am fost iar la fata,asta superbă! O sa revin mereu cu drag la ea,sa o ling,sug și să o fut !
  9. Am bifat ieri și aici ! Fata este frumoasă, slabă, țâțe super, Pune preț pe igienă mult(asta e bine) Oralul este ok 8.5 Igiena 10 Normal protejat 7.5 aici are de lucrat,cred că e începătoare O sa mai revin,sper sa mai își îmbunătățească serviciile la normal.
  10. bcr1a

    Ranya

    Daca imi place o fata las o recenzie mai pe scurt, nu am chef sa scriu romane si sa vina un frustrat sa zica ca nu e adevarat si ca vreau sa fac audienta. Cand am vrut sa las recenzie am dat search la numar si ma dat la topicul asta,nu stau eu acum sa vad daca mai e alt topic cu acelasi numar.
  11. bcr1a

    Ranya

    Daia nu se merita sa faci un review,că vin prosti ca voi care nu au ce face toată ziua și stau sa comenteze pe forumuri!
  12. bcr1a

    Ranya

    Ea este,da si ce detalii sa dau????? Eu las recenzie doar la fetele care imi plac.... vrei mai multe detalii,dute la ea!
  13. bcr1a

    Ranya

    ORAL-9.5 NORMAL-9 IGIENA-10 GFE-9 Anal nu am mai apucat sa incerc,data viitoare.. LOCATIA CURATA SI FRUMOASA Mie mi-a placut mult...
  14. bcr1a

    Ranya

    Azi la 14 am fost la ea! Este frumoasa,slaba cu forme,servicii bune,clar de revenit pentru mine! Te pup peste tot Ranya :)
×
×
  • Creează nouă...