Sari la conținut

domina white

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre domina white

  • Dată Naștere 13.04.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Zalau
  • Interese
    Nu caut nimic. :)

Informatii de Contact

  • Telefon:
    domina_white

Vizitatori Recenți Profil

2.542 citiri profil

domina white's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. In completare mai doresc sa sfatuiesc curiosii sa se uite la acest topic de la inceput. Eu personal mi-am facut acest cont(in august) doar pentru ca un individ a facut o farsa, o gluma proasta(in iunie parca). Nu m-a interesat forumul, nici nu stiam ca exista, pana cand am fost contactata aiurea pe mess de diferiti tipi. Intentionam sa lamuresc neintelegerea si sa sterg contul, dar... am ramas cu el, pentru ca nu se poate sterge. Dar desigur, unii dintre voi v-ati gasit sa... stiti voi foarte bine ce. Nu intentionez sa ma vad cu cineva de pe forum, nici acum nici peste zece ani. Desigur, daca tot am cont mai hoinaresc pe aici, ma mai amuz uneori, de ce nu? Dar nu cred ca am jignit sau deranjat pe cineva.
  2. Ce spuneai ceva mai sus? Despre tipii care schelalaie a frustrare... Nu vor intelege niciodata, nu-ti pierde vremea cu ei! Pe unii mereu ii vei incurca, iar altii mereu te vor dori. Acorda atentie celor care merita.
  3. Uite un emoticon dragut: Desigur, nu-ti este adresat tie, insa nu-i asa ca-i tare?
  4. De fapt baietii pentru care am recomandat topicul, nici macar nu cred ca se enerveaza. Dar insultele si celelalte manifestari sunt singurele metode prin care pot ei sa refuleze. Frustrarile, neputinta, lipsa de argumente pertinente, slabiciunea, ignoranta, lipsa de respect, de demnitate, de bun simt, etc. , toate astea sunt transformate in ce vezi tu pe celelalte topice. Nu e cazul sa-i citez.
  5. Topicul acesta e creat pentru cei care sunt interesati de el. Cred ca nimeni nu a fost invitat sa intre si sa posteze. E atat de simplu sa-l ignori... Nu-ti place, treci mai departe, nu e complicat deloc.
  6. Oh, ma intreb daca urmeaza ceva in limbaj colorat acum. ) Fii pe faza.
  7. De obicei in zilele lucratoare intre 8,30 si 14,30 sunt online. In rest, cand am timp.
  8. domina white

    propunere

    Simplu, pe messenger e cel mai comod pentru inceput: domina_white . Facebook-ul ti-l voi da in privat.
  9. domina white

    propunere

    Nu cere nimeni bani pentru asa ceva. Si nu era vorba de bataie, te bagi si tu in seama ca... "Clienti" nu e termenul potrivit, dar tu, dragutul de tine, de unde sa stii? Mai asteptam sa-ti dea tuleiele pe la mustacioara, poate te trezesti, istetule. Eu zic sa inveti sa-ti faci bine laba, ca la cum vad ca te comporti pe aici, degraba n-a sa prinzi o femeie reala, cu toti banii tai cu tot. Femeile reale sunt pentru barbati reali, nu pentru cei ca tine. Tu... cu revistele porno sub perna o sa imbatranesti, ca la ce fel de exemplar te dovedesti a fi... Nu-ti ajunge mutrisoara, baietas, tre' sa mai vii si cu altceva.
  10. domina white

    propunere

    Robert, pentru foot fetish(no sex included), intra pe mess sa vorbim: domina_white .
×
×
  • Creează nouă...