Sari la conținut

alfie007

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alfie007

  • Dată Naștere 10.09.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.113 citiri profil

alfie007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Am sunat in diferite intervale orare si la un moment dat am observat pe display la initierea unui apel '' apel in asteptare'' (clar vorbea la telefon). Am mai sunat apoi si nimic. Pacat :-??
  2. A fost careva de curand la Milena si poate sa spuna cum a prins programare? Am incercat la mai multe intervale orare,sms.. niciun rezultat.
  3. Salutare,colegi! Nu sariti la gatul meu ca nu am nicio recentlzie de cand sunt iscris,dar vin foarte rar in Bucuresti,insa azi am decis sa merg la Lory. Plimbat pe forum pe ici pe colo si am decis sa sun in urma recenziilor la care am observat un GFE ridicat. Format,sunat,stabilit (la nr din titlu). Atitudinea prietenoasă de care Lory spune in descriere se observa inca de la telefon. Am ajuns in zona mentionata si bine stiuta,acces usor si rapid. Ajung in locatie care este una corespunzatoare activitatii pe care o desfăsuram. Camera de actiune principala este curata,asternutul mirosea a balsam,muzica placuta pe fundal. Baia este dotata cu toate cele trebuitoare nevoilor intalnirii(gel de dus la alegere,prosoape curate,apa de gura etc.) Actiunea s a desfasurat cu un Fk,urmat de oral neprotejat soft ,cu atentie la zonele adiacente,mangaieri tandre si un normal protejat cu lady on top. Prefer sa nu detaliez cu lux de amanunte ''actiunea'' din motive personale,dsr pot sa va confirm cu obiectivitate maxima ca Lory nu face rabat de la serviciile prezentate la telefon sau pe forum. Dupa prima finalizare am stat de vorba,comunica,zambeste,se poarta frumos si este bine intentionata sa te faca sa te simti ''ca acasă''. Mers la dus pentru revigorare si apucat de nr 2,cu acelasi oral,urmat insa de aceasta data in pozitia misionar. Concluzia: Locatie: 9 Corp : 8.5 Actiune(per ansamblu): 9 Atitudine(de la apel pana la plecare) : 9 Pentru mine 10 inseamna perfectiune. Iar perfectiunea nu exista 😂 Cadoul bine cunoscut:150 /finalizare cu 200/ora 2 finalizari. (Lei) De revenit: da De recomandat : da,pentru cei care sunt in cautare de GFE. O zi bună tuturor!
×
×
  • Creează nouă...