Sari la conținut

yorazor

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre yorazor

  • Dată Naștere 14.11.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

470 citiri profil

yorazor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Mi-am facut curaj si am vizitat domnisoara. Las mai jos notele acordate si din prisma tarifului, pe principiul “dai un ban si ai niste asteptari”. Locatie: 9 - camera decenta de hotel. Aspect: 8,5 - pozele sunt reale, e usor plinuță dar cu forme placute, sanii sunt TOP (sper sa mai puna poze) si are ochi foarte frumosi. Atitudine: 9,5 - amabila si lipicioasa. ON: 8,5 - lent si umed, incercari de DT, fara artificii si sateliți, dar te face sa te simti bine. NP: 8,5 - geme si se uda natural. Halat: 150 / finalizare. De revenit? Da... sa zicem. E ca si cum ai face sex cu vecina pentru ca i-ai cumparat o rochie de 150 ron. La multi ani!
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/delia-bruneta-focoasa/d6119g8992f4715016h3h3i9ii84ffh1.html poze reale, confirmate și pe whatsapp.
  3. Vizitat domnisoara dupa programare telefonica. Locatie: Liceu Cerna Actiune: am fost intampinat in modestul apartament de o pereche frumoasa de sani ale señoritei in cauza si cele 2 colege. Actiunea in camera a fost pe clasic: OP bunicel, mangaiat indelung sanii (am si avut ce), NP misionar, terminat, igienizat, plecat. DTD 15 min. Note Locatie: 6 - mic si dezordonat Aspect: 8 - dragutica, voluptuoasa OP: 8 - un oral corect si atat NP: 7,5 - cateva gemete false, dar priveliste frumoasa Halat: 150 Calitate/pret: 7 Merita incercata doar daca iti plac femeile cu forme si vrei sa platesti 150 pentru asa ceva.
  4. Salutare si un an nou cat mai productiv! Felicitari celor care administreaza site-ul si multumiri tuturor celor care contribuie!
×
×
  • Creează nouă...