Sari la conținut

cocos75

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cocos75

  1. Dominare faci? Ai vreo nuielușă? 😍
  2. Eu am fost la ea acum vreun an si m-a pus sa stau in genunchi cu mainile sus 30 minute ! După eram paralizat
  3. Da, nuielusa ar fi un instrument de depășire a unei limite si de supunere in fata profesoarei, o supunere indusa de autoritatea acesteia. Am fost la o doamna care a avut ideea geniala ca pedeapsa a intarzierii sa-mi aplice atatea nuiele cate minute am intarziat !
  4. Daca poate asa cum raspunde..., păcat chiar mai atras maxim atentia, dar probabil isi selecteaza extrem de superficial clientii !
  5. Mulțumesc pt raspuns ! Ce include soft-ul ?Ai vreo ținută din piele sau latex?
  6. Ma scuzați, o sa-mi revizuiesc modul de a scrie ! Am vrut doar sa va intreb daca dvs sunteti de acord cu astfel de abordare. Sunteti superba si daca considerați aș accepta o pedeapsa din partea dvs !
  7. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Eventual o nuia la palme daca indraznesc sa ma ridic ? Ce zici?
  8. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Eventual o nuia la palme? Ce zici?
  9. cocos75

    roxy 0732441178

    Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Eventual o nuia la palme? Ce zici?
  10. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Eventual o nuia la palme? Ce zici?
  11. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Eventual o nuia la palme? Ce zici?
  12. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Ce zici?
  13. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Ce zici?
  14. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Ce zici?
  15. Eu vreau sa ma pedepsiti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fiti o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Ce ziceti Stăpâna?
  16. Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! Ce zici?
  17. Ai ceva lenjerie de piele/latex? O nuielușă? 😁
  18. Faci si dominare? Ceva costumatii din latex/piele ?😁
  19. Ar fi mers si niste coji de nuca sub genunchi intr-un colț😁
×
×
  • Creează nouă...