Sari la conținut

ferrari2356

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ferrari2356

  • Dată Naștere 20.09.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.202 citiri profil

ferrari2356's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Ultimele poze din postarea lui "carnivorul" sunt ale colegei de apartament Monica (0730.140.113), deoarece corespund cu pozele din AT. Restul pozelor din topic( din postarile mai vechi) sunt ale Andreei (comparandu-le cu pozele de pe net). In aceeasi locatie mai activeaza si Alina 20 de ani (0721.964.205).Ambele au topicuri deschise, dupa cum urmeaza: Monica https://nimfomane.com/forum/topic/2451-adina-0730140113-0733723325-titan/ Alina https://nimfomane.com/forum/topic/28604-alina-20-ani-0721964205/ Si din alte postari rezulta ca fetele isi mai paseaza clientii de la una la alta fara a da explicatii, ceea ce poate crea confuzii. De aceea l -as intreba pe colegul activoral1 ,care a postat ultima recenzie, daca nu cumva a fost de fapt cu Monica,poate ca ea activeaza acum si cu numele de Andreea. Intreb pentru ca m-ar fi tentat sa incerc si cu Andreea, si nu vreau sa ajung tot la Monica, la care am fost deja.Ca semn distinctiv, Monica are o alunita pe spate, lucru vizibil de altfel si in unele poze de pe net. Sau poate alti colegi care au sunat mai de curand la numarul din topic ne pot lamuri daca au ajuns la Monica sau la Andreea(cea care e in pozele mai vechi). Multumesc si spor la treaba!
  2. A fost la mine de cateva ori prin 2013. Am platit 80 de lei cu tot cu taxiul, de fapt o aducea cineva cu masina, mi-a zis ca locuieste undeva in apropierea Bucurestiului. E zambitoare, glumeata, am facut FK de la prima intalnire. Oral neprotejat, dar a trebuit sa o atentionez cateodata ca ma cam zgaria cu dintii. Mi-a zis ca nu face finalizare orala. La normal am schimbat mai multe pozitii, nu comenteaza, sta cum o pui. Anal zicea ca nu face. La inceputul actiunii a facut dus. Pare o fata simpla de la tara, per total au fost niste experiente bune raportat la pret. In decurs de cateva luni a schimbat cateva numere de telefon. Mai stie cineva de ea? Spor la treaba.
  3. Salut, Am fost de curand la Alina. Locatie curata, teanc de prosoape la baie,geluri de dus de mai multe feluri, am facut dus, a facut si ea o scurta igienizare. Fata e intr-adevar cea din poze, numai ca acolo pare inalta din cauza tocurilor. Figura ca de pustoaica de liceu, ceva cosuri pe fata. Sani micuti, dar fermi. A inceput cu un oral neprotejat (supt mai mult capul instrumentului, se vede ca e incepatoare). Apoi am trecut la normal, unde i-am spus sa vina peste mine, n-a comentat nimic, nu prea e comunicativa. Am finalizat in pozitia pe la spate , are o pasarica mica si stramta. Daca e dispusa sa mai invete, mai ales la oral,i-as da o nota mai buna. Asa,notele ar fi: ORAL 4 NORMAL 8 pentru ca e ascultatoare,nu comenteaza la pozitii CORP 8 LOCATIE 9 GFE 6, destul de tacuta, ar mai putea sa progreseze si la capitolul asta In aceeasi locatie activeaza sau au activat: Monica (0730.140.113), 30 de ani, la care mai fusesem inainte si careia i-am lasat recenzie pe topicul ei, si Andreea(0730.345.057), matura, la care m-ar fi tentat sa ma duc dupa recenziile destul de bune din topicul ei.Am incercat sa dau si de Andreea pe la sfarsitul lui decembrie, dar mi s-a spus ca nu e in locatie, deci nu stiu dac mai lucreaza. A mai fost cineva de curand la Andreea? In rest, numai bine si succes in activitate.
  4. Salutare, Am fost si eu la Monica. Locatia pe strada Petre Ionescu, curat la baie si in camera, prosoape la alegere. Am platit 60 de lei pentru o finalizare. Monica are o fata comuna , dar sanii mari. A facut oral neprotejat destul de bun, dar fara atentie la zonele adiacente. Docila la pozitii, nu comenteaza, am finalizat doggy style. Mai demult era colega cu Andreea ( 0730.345.057 ), care atunci cand am fost eu nu era disponibila, dupa cum mi-a zis Monica. De remarcat ca pozele din postul de mai sus sunt ale Alinei (0721.964.205), care mai nou activeaza si ea in aceeasi locatie. Numai bine!
  5. Am fost de mai multe ori la Andreea,din 2010 pana anul trecut, timp in care a fost in mai multe locatii, ultima fiind cea prezentata de la Dristor. Sociabila,prietenoasa,ai ce vorbi cu ea. Curata, ingrijita, sani mari, poate cateva kg in plus. Am inceput cu un dus impreuna, apoi un oral din partea mea, are o pasarica zemoasa, accepta fisting, m-a lasat sa bag pe rand cate un deget inauntru pana si-a dat drumul. Apoi un oral neprotejat din partea ei, destul de soft. Am incercat apoi normal cu ea deasupra,dar mai greu din cauza dimensiunilor ei. Mai bine a mers pe la spate, apoi mi-am dat drumul pe sanii ei.Mai avea cateva colege mature, printre care Daria si Karla. Oare mai lucreaza? Si-a schimbat locatia?
  6. Am fost la ea in locatia de la Obor.Apartament cam vechi, mai multe fete in locatie, trafic destul de intens. Are ceva kg in plus, dar nu deranjant. A inceput cu un oral cu implicare, cu limbi pe oua si gemete, apoi cu un 69.Are pasarica foarte curata, pare ca ii place sa fie linsa.A acceptat si FK si chiar l-a intretinut.Am pus-o capra, a zis ca ii place in pozitia asta. Finalizarea orala, confirm ca ii place sa inghita. Face si masaj, dar de data asta nu m-a tentat, am stat o finalizare 60 de lei, per total 30 de minute mai mult decat ok. Spor la treaba!
  7. Salutare baietilor de pe acest forum si mai ales fetelor! Spor la treaba!
×
×
  • Creează nouă...