Sari la conținut

eleodor curvarul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de eleodor curvarul

  1. La fel am pățit și eu. Aveam programare și am ajuns în fața scării și nu mi a mai răspuns la mesaje pe watsap. Apoi, am citit ca "i sa stricat cartela"
  2. Bună! Unde activezi în prezent? Multumesc!
  3. Bună! Poti pune poze recente și ce program ai? Multumim!
  4. Am fost în urma cu 2 saptamani. Este prin Berceni langa un mega emage. Este o parcare unde poti lasa masina, apoi te indruma ea cum sa iei liftul din parcare și să ajungi la ea. Este un apartament cu 2 camere, nu de lux...nu am facut duș Ptca venisem de acasa dar nici nu mi a spus că sa merg la baie. Ea este o fată tânără, mica de înălțime, slabă cu sânii mari, moi și lăsați. Încearcă să fie pe placul clientului, face un sex oral bunicel. La față nu este frumoasa, iar în timp ce o fuți nu schițează nimic, stă nemișcată😂. Din punctul meu de vedere, nu se merita, la banii ăștia.. În ultima poza nu este ea...cred ca pozele sunt modificate...
  5. Cine este colega ta? Poze, servicii, preturi....
  6. Stiti ceva de domnișoara pe unde activează?
  7. Bine ai revenit! Poate pui și ceva poze noi....ca a fost o lunga pauza si suntem curioși..... Mult succes si spor la treaba, ție și nouă!!
  8. Pana cand esti in Bucuresti? Multumesc!
  9. Salutare, futaciosi! Se mai stie ceva de doamna Camelia? Si a schimbat nr de telefon? A mai fost cineva pe la ea? Multumesc!
  10. Raluca, bine ai revenit!! Esti super sexy!! 1💋😘
  11. Ce nr de telefon are? Mai multe detalii, te rog...
  12. Ce nr de telefon are? Mai multe detalii, te rog...
  13. Eu am vb cu ea si mi a spus că începe de saptamana viitoare.
×
×
  • Creează nouă...