Jump to content

10samsung

Serious Contributor
 • Content Count

  421
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

628 Reputatie Excelenta

3 Followers

About 10samsung

 • Rank
  Sexul este ca o partida de carti

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Iasi

Recent Profile Visitors

4,731 profile views
 1. Mi-aș dori să te trezești și tu într-o dimineață cum ma trezesc eu, și să te ia un dor, un dor care sa tr doară, să te ia dorul de mine, să fiu singurul lucru la care te gândești si șă îți fie dor să mă strângi în brațe, să râzi cu mine, să mă ții de mână, să îți fie dor chiar și de degetele mele care îți pătrundeau prin păr. Vreau doar să înțelegi cum se simte dorul pe care eu mereu îl simt, vreau doar să înțelegi ce simt când îți spun că mi-e dor de tine, vreau doar să mă crezi.
 2. Astazi, iar m am trezit si am realizat ca trupurile noastre sunt la mare distanță unu de celalalt , dar inimile noastre sunt una langa alta tot timpul.
 3. Astazi m am trezit doar cu gandul la ea, iar distanta asta ma omoara. Ma omoara gandul ca vreau sa te strang in brate si nu pot. Gandul ca oricand un baiat mi te poate lua. Gandul ca vreau sa adorm in bratele tale si nu pot. Gandul ca nu esti aici sa ma tii in brate. Dar singurul gand care ma incalzeste este faptul ca sentimentele noastre sunt mai presus decat toți acești kilometrii dintre noi.
 4. Astăzi, sau mai bine spus de luni , ma trezesc cu drag, pentru că zilnic cineva mă face fericit,o ador sa o vad zâmbind, iar zâmbetul ala al ei este ca un drog pentru mine ❤
 5. Strict parerea mea . Dacă am lua lucrurile bune de pe vremea comunismului și cele bune din aceasta perioada ar iesi o Românie perfecta din toate punctele de vedere!
 6. Du te la o escortă de la top și revin o repede cu o recenzie!!
 7. Astăzi mă simt norocos 🙈
 8. Deja spania face o listă neagră pentru cine nu se vaccineaza.
 9. Te ai descris perfect " chel, paros,cu burta,cu un cur paros și transpirat, stai!Ce?😲 cine pula mea isi doreste sa linga asa ceva !!
 10. Cel mai bun sfat al meu este sa dai o laba la videoclip și faci o economie de 3200 euro. Good deal😎
 11. Macar suntem si noi la ceva pe primul loc...
 12. La cate păcate am, daca merg pe lângă gard incep sa tremur, apăi sa mai intru si in biserica 🤣😂
 13. Iti recomand pentru început să mergi doar la fetele de la top!
×
×
 • Create New...