Sari la conținut

brutus17

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brutus17

  1. Salutare. Poate mă puteți ajuta cu o informație. Anul trecut, cam pe vremea aceasta, în trecere fiind prin Bacău, am poposit la o domnișoară slim care activa pe vremea aceea în Bacău. Avea locația foarte aproape de Podu cu lanțuri și avea un cățel mic, bison. Dacă o știți, poate mă ajutați cu topicul ei, dacă mai este prin Bacău. Mulțumesc
  2. Știu tată, dar faptul este consumat.
  3. Salut. Ajutați-mă cu o informație. La începutul lunii am fost la o creștină în oraș la voi, cu locația pe strada Roșiori, nr. 16. O tipă matura careia i-am găsit și un topic aici. Însă din păcate nu i-am salvat numărul și deși nu am avut cu dânsa o experiență wow, aș repeta-o mâine când ajung din nou prin Galați. Din păcate nu am reușit să-l găsesc topicul, iar adresa unde activa este singura mea informație în acest moment. Mulțumesc.
  4. Sunt mai multe, că și eu i-am scris uneia, după ce am văzut postarea și mi-a dat alt Iban, alt nume I-am trimis un orin de plată măsluit bine și inițial a mușcat-o, dar Miezău nu a ținut cu mine și din păcate nu mi-am dat seama că trebuia șa intru într-un Zoom la muncă....Așa că după o oră și ceva...s-a prins fata, că nu intraseră banii.
  5. Cred că nu are potențial nici, nici. Că mâncarea era "prefabricată", doar de băgat la cuptor. Dar poate o încearcă cineva și ne dă verdictul.
  6. Colega ei estye tinerica, în jurul a 25-30 de ani, mai slim și pare mai implicată... Pare, că nu am cum să-i fac o evaluare după o scurtă discuție.
  7. Întărâtat într-o seară, acum aproximativ o saptămână, iau la mână Publi, ca să joc o ruletă. Unde uneori câștigi, dar în cele mai multe cazuri pierzi. Așa a fost și în cazul acesta. Această creștină are locația pe strada Dristorului, într-un bloc, unde am mai fost și la alte escorte. Ajung la ea și începe cu o lingușeală, mieros și că face și striptease, masaj, etc, doar ca sa iau o oră că are nevoie de bani și că o să-mi placă ce-mi face. Deși foarte sceptic, zic sa mă risc și bag 400 lei (era 200 finalizarea), deși la sfârșit am observat 4 locații cu pariuri și păcănele în drumul meu către mașină și cu siguranță eram mai câștigat daca mă opream acolo, Nu mai am anunțul ei să-l pun aici, dar găsiți mai multe anunțuri căutând după numărul de telefon. ÎNSĂ, deși ea este cea din fotografii, nu știu când le-a făcut, că acum este și mai urâtă și mai grasă...nimic exagerat, dar nici plăcut. Acțiunea a fost de ON și NP, cel mult aș acorda calificativ satisfăcător. Să nu pui mâna la fofo, că nu e igienic, să nu faci plm, că aia...plm, v-am zis că am observat târziu păcănelele? Să vă zic și de mirosul de pescărie pe care l-am simțit când am încercat o poziție recomandată de ea, în care semănam cu doi limacși, care se împerecheau la soare pe plajă. Motivul l-am observat când după consumarea sexului "moluscian" creștina nu a vizitat baia, ci pachetul cu șervețele umede, pe care le folosește în exces, însă fără rost. La numărul doi, am optat pentru un masaj, că sincer dejă mă gândeam de ce plm am momente când simt nevoia să risc cercetând publi. Are și o colegă care era la bucătărie și făcea mâncare si pe care am văzut-o la plecare și care pare a avea potențial. Și dacă totuși vă tentează, vedeți ca cele doua lifturi nu funcționau și am urcat pe scări la etajul 9. Nu-i problemă, că am condiție și oricum de obicei urc pe scări dacă creștina este până în etajul 7. dar am înteles ca pe holul din dreapta ar mai fi un lift care funcționează.
  8. @mihai 456 ghinion. Că doamna și dacă ar merge la tine acasă (ea zice că merge, dar dacă s-o coii ca la mersul la hotel), nu merge decât dacă o iei cu masina (nu se bagă la taxi, Uber, etc). Eu zic să mai aștepți, că sunt atâtea opțiuni unde să fuți, și când s-o termina acest vibe și o lovi-o foamea, va deveni mai cooperantă.
  9. A crescut cumătra prețurile, cum creșteau bitcoini în zilele bune. Acum vrea 150 în mașină (ce-i drept zice că face on) și 200 la hotel. Dar nu (prea) vrea la hotel, că are foarte mulți clienți în mașină. Tot ce urcă și coboară.
  10. Din păcate nu vă pot ajuta cu un nr de telefon, pentru că aceasta este dorința cumătrei. Are motivele ei și este cel mai bine așa. Faceți un minim de efort ;).
  11. @mihai 456 vezi că tocmai ce i-am făcut "recenzie" unei creștine și eu cunoscând-o bine și pe christinela, sunt sigur că te vei împacă și cu ea.
  12. Tovarăși, m-am întâlnit eu cu duduia. Contactată prin mesaj pe publi, iar apoi mutat discuția pe whatsapp. Tipa este reală, nu este țeapă și prima întâlnire am avut-o în mașină, în parcarea de lângă cimitirul Belu. Nu pot da note, acțiunea neavând loc în cel mai propice ambient, însă gagica este ceea ce trebuie. Acum, ori este puțin "excentrică", fie intră în rol (mai degrabă ultima variantă) însă sărise pe mine cu pipăieli, mâini în pantaloni și pe sub haine încă de pe drum, și traficul era bară la bară, de se uitau la noi și ăia de pe sensul opus. Așa că dacă ați văzut prin trafic, ziua, în plină lumină pe unul care era "asaltat" de pasagera din dreapta, și vă întrebați ce mama dracu', eu eram, mă duceam în parcarea supraetajată, să fut. 🤣 Distracția a făcut 101 lei - 100 lei la dameză, din care doi lei am plătit locația (mi-a dat ea un leu că nu aveam mărunt) 😁. Acțiunea nu a avut nimic ieșit din comun, date fiind împrejurările, însă încerc să o mai prind încă odată, la un hotel să mă desfășor cum trebuie, că potențial există. Și un sfat, ar fi să vă duceți cu toată pula la voi, eventual dacă aveți de unde, luați și de împrumut.
  13. Mie mi-a zis acum vreo lună, că s-a retras. Nu am mai încercat să o contactez de atunci.
  14. Cam are dreptate colegul. Și eu am reușit să vorbesc cu ea. Deși nu eram încântat de perspectiva calitate preț, mă riscam și băgăm o fisa. Însă când îi scriu, la câteva zile ca să facem acțiunea, eram blocat. Ciudată fata.
  15. Salutare! Am fost și eu acum vreo săptămână pe la aceasta făptură. Locația este cea menționată de futacii de mai sus, la fel de nașpa mobilată - la baie nu am fost, am venit pregătit, printr-o usa am trecut fără să o deschid, neavând geam, dar sincer venisem să fut nu să mă mut. Gagica nu arată rău, având potențial însă mai are de lucrat puțin la corp. Acțiunea a fost mediocră, ea fiind mai mult scândură și fără chef, deși înainte se "lăuda", că s-a apucat de puțin timp și ca face asta pentru că-i place să se fută și să facă și bani...cred doar că nu-i place să muncească, ci doar să facă bani. Că de futut, eu sunt destul de sigur că nu-i place așa de tare. Amuzant a fost că am discutat pe Whatsapp și mi-a spus ca face finalizare orală, fără să menționeze nimic în plus sau extra, însă acolo în toiul acțiunii mi-a zis că este 50 lei extra. Când i-am zic că ok, fie, mi-a zis să-i dau banii înaine, ceea ce m-a cam enervat, dar m-am întins și am luat portofelul. Faza tare este că atunci când m-a văzut cu portofelul în mână, m-a întrebat (citește implorat din priviri), că chiar nu pot să-mi dau drumul așa, fără finaalizare orală? Când am văzut asta m-am întors, am mai dat doua pompe și am plecat. Dacă sunteți în așteptarea unui tren în Gara de Nord (ea având locația vis-a-vis), care întârzie, merge de o descărcare rapidă și iefină....dar altfel, nu. Ciocane tari să aveți.!
  16. Da colegu'. Nu s-a ferit, însă nici nu a supt așa, nu știu cum să mă exprim să mă fac bine înțeles... Până la ultima vlagă de viață. Dacă ar fi să dau la asta o notă, cred că ar fi de 8. Eu zic să te duci la, nu cred că o să fii dezamăgit (cel puțin nu de asta).
  17. Salutare. Am fost aseară la această creștină. Fata este cea din poze, deși în realitate este ceva mai bine făcută (deși nu o zic în sensul rău). Nu este skinny, în mod clar, însă nici bbw. Dacă îți place să ai pe ce pune mâna, este perfectă. Este foarte amabilă și drăguță și te face să te simți bine. Locația este într-o garsoniera lângă Plaza Mall, dar dotările nu sunt extraordinare. Dar mergi la futut, nu la vizită imobiliară. Serviciile sunt normal și oral, fără anal, oral neprotejat. Finalizarea poate fi cim, cob, etc. Nu face 69, anal și chestii gen uro. Tarifele le aveți mai sus. Eu am mers pe varianta de 200 și am făcut doar o finalizare. Acțiunea a fost bună, dar nu-mi place să dau note. Nu este nouă în domeniu și ca concluzie finală, aș recomandat-o. Spor la ciocănit.
  18. Salutare. Am fost acum câteva zile la această creștină și vă spun că merită. Cum au spus și alți confrați mai sus, să vă duceți cu toată pula la voi, că altfel vă luați daună. Nu stau să fac recenzie cum vor mulți, însă fata stă bine la toate capitolele, iar experiența cu ea, este cea pe care probabil ai avea-o dacă te-ai fute cu vecina, cu vânzătoare de la magazin, cu profesoara copilului, înțelegeți voi ideea.
  19. Am vizitat-o pe domnița puțin mai devreme. Încântat de amabilitatea de pe whatsapp am trecut peste observația făcută de către dirijor (adică fast fuck). Fata arătă binișor, este frumoasă însă cam aici pot opri lucrurile pozitive. Trecut la acțiune, a supt-o pentru maxim 45 de secunde, și o făcea de parcă ar fi supt un calorifer rece din Drumul Taberei, s-a invitat imediat la normal. Îi spun să vină ea deasupra și îmi spune că nu îi place, i-auzi, pula mea, nu mi-am dat seama că te plătesc să-ți fac plăcerile. Într-un final o conving și ii spun să-și dea sutienul jos la care mă întreabă că de ce? Îmi venea să-i spun că vreau să-l fut, că măcar ăla nu are figuri... Și nu l-a dat oricum nici după a doua rugăminte. Oricum, după observațiile de după gard, cred că atârnau urât, adică am văzut mii de țâțe la viața mea de futac, și recunosc când te doboară gravitația. Pentru asta ar fi un motiv/scuză, dar nu vreau să-l spun. E viața ei privată. Facem puțin normal, o pun capră, dau așa cu ochii semideschisi, că mi se tăiase cheful și finalizez, că oricum mă grăbeam. Notele le dați voi, dacă ați avut chef să citiți. Fast fuck și zero atitudine pro client. Wasted 150 lei. Nu faceți ca mine.
  20. Salutare. Am vizitat-o pe Malina acum câteva zile. Este o fată cu caracter plăcut și care se implică. Se vede că este nouă în domeniu, însă serviciile sunt foarte okay. În realitate este mai bbw decât am observat eu în fotografii și per total, eu cred că o voi mai vizita.
  21. Dacă eu trimit sms acum, iar tu deschizi telefonul mâine dimineață, apare ora la care ai primit mesajul, nu când l-am expediat eu. Ce dracu.... De ce să mai fac gargară dacă eu aș fi trimis sms bună a doua zi?
  22. Îi trimit aseară mesaj (sms și whatsapp) domniței. Nu răspunde, nimic. Azi dimineață pe la 10 îmi răspunde. Că nu mi-a răspuns aseară pentru că nu era sigură că este ok să-mi răspundă (imediat după ce îi scriu) dar se pare că la 10 dimineața, a crezut că este ok. Judecați voi.
  23. Să îți activezi whatsapp. Ai ratat o vizită din partea mea 😕
  24. Lavinia face și două ouă ochiuri? Că tot îi rămâne ulei de la labă iar ouăle sunt la îndemână.
  25. Am fost eu la duduie, aseară. De locație, nu mai are rost să adaug alte comentarii, decât că apartamentul este ok. Acum duduia Maria. Fotografii reale și destul de zvelta. Are un corp frumos. Este destul înaltă (1.75) și cred că este de etnie. Însă s-a comportat exemplar, fiind extrem de amiabilă și având un vocabular ok. Aspect - 7,5 Oralul a fost protejat, fără să mă întrebe (dar nu m-a deranjat asta). A fost destul de scurt și fără ceva spectaculos. Nota 6. Normal protejat. A fost ok, nu mârâie la poziții, destul de receptiva. Nota 9. Altceva nu am făcut, nu am avut chef. Sincer cred că un preț mai potrivit pentru Maria ar fi de 100 lei, cel puțin pentru început. Sau măcar să fie CIM inclus, și nu extra. Maria este o prezența plăcută și dacă schimbă locația, cred că aș mai vizita-o.
×
×
  • Creează nouă...