Jump to content

tanar_si_nelinistit

Serious Contributor
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Reputatie Excelenta

About tanar_si_nelinistit

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 06/28/1986

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Buzau

Recent Profile Visitors

4,747 profile views
 1. La Di bas - reprezentata Opel am intalnit la ceas de seara o bruneta cu buze cărnoase, deci promitatoare dar nu recomand indianca pt ca e pe prăduială !!! Am luat-o pt oral, o scurta descarcare pe 50 ron si cand am adus-o inapoi ca vrea 100, povestii, ca a stat prea mult si a pierdut client, nu i-am dat dar ma scârbit tentativa si amenintarile nesimtitei. Doar panarame am intalnit in acest loc, data viitoare revin sa ii bag o surubelnita in gat ! 😈😼👉👌
 2. Vizata nr. 2 Locatie 10 Aspect dameza: 19. E frumoasa, inalta, forme, piele fina, sani usor lasati, dar in rest: 10/10. ON: ADANC, tot, privire, umed, fara CIM. NP: foloseste lubrifiant, dar tot se plia perfect pe ciocan. Am prinso greu la tel, cred ca merge pe primul venit,primul servit. Revin, merita.
 3. Acum nu mai e activa pe publi, mai revine la BZ?!
 4. Si eu am fost indrumat catre respectiva locatie in jur de ora 5, 5 fara ceva; ajuns in fata blocului ii dau apel si nu mai raspundea, neplacut, ce sa zic? Am urcat in masina observ ca mai soseste un tip care se aseaza pe banca din fata blocului si incepe a incerca telefon, vazand asta, am abandonat, poate alta data. E neplacut, am pierdut 15 min din viata, din trecut am amintirii placute cu tipa respectiva, nu o pot cataloga dupa experienta asta negativa, poate si a pierdut agenda cu programari 🤪 altceva ce sa mai 👌👈 la buzau ?!
 5. = PANARAMA, MICA, SUBNUTRITA, SLABA, POZELE O SUPER AVANTAJEAZA. AM ALES SA NU PUN P_LA IN ASA CEVA. NU RECOMAND. LOCATIA M14 UNDE STATEA ALEXANDRA, PENTRU CUNOSCATORI
 6. Sa vezi aglomeratia dracu la usa ta 😂😂
 7. Ceva noutati? mie nu imi raspunde, 🤷‍♂️
 8. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/fara-graba/6dh0g3e9ed7g70de28fe4909180g9d24.html va salut, E buzoianca? merita? Am incercat sa sun sa incerc insa am tot avut ghinion. 🤔 anuntul tot apare pe publi. recomandari?
 9. Lori in ce zona - locatie te mai gasesc?!
 10. Lari ai ajuns? Disponibila? ce locatie ? La colegiu ? Pe unirii?!
 11. Up 😜 era misto tipa asta rezonam bine cu ea sinserviciile ei
 12. Uite aici: https://nimfomane.com/forum/topic/176655-adriana-inalta-180-0721664113/
 13. Poze ceva ?! cu ea sau colega? ar fi interesant sa le iau pe rand in ciocan 🤔
×
×
 • Create New...