Sari la conținut

nume1965

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nume1965

  • Dată Naștere 28.02.1965

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    romania

Vizitatori Recenți Profil

1.777 citiri profil

nume1965's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

134

Reputație

  1. Salut, Ieri am vizitat aceasta faptura mica pentru prima oara. In afara de faptul ca este o fata voluptoasa am gasit si o fata frumoasa. programare prin SMS, confirmat cu jumatate de ora inainte, conform protocolului, intalnire dupa grafic. Vreau sa va zic ca de la intrare si pana la plecare atmosfera a fost de buna dispozitie, aceasta fata avand si un bun simt al umorului si un ras molipsitor. Dupa igienizarea de rigoare am trecut la treburi mai serioase dar Roxy a fost toata un zambet. Bineinteles ca eu de la inceput am pus ochii pe sanii ei minunati si sigur ca nu i-am scapat din vedere pana la plecare. Sunt mari, placuti la atingere si am profitat la maxim de ei. Sa nu uitam de sex. Oralul a fost super, soft de jos in sus si imprejurimi. Normalul a inceput cu ea deasupra in asa fel incat sanii mi s-au pozitionat numai bine sa-i sarut si sa-i smotocesc. Continuat cu normal si anal in caprita, apoi misionar, etc si finalizat in gurita ei frumoasa la marginea patului. Inca o data repet, este o frumoasa, eu i-am zis ca-i o bomboana de fata, micuta si dragalasa. Am uitat de oglinda. In pozitia caprita ne-am asezat spre oglinda, imagiea este superba. Intalnirea cu ea mi-a facut restul zile mai frumos. O sa spun ca intalnirea cu ea a fost de 9,5 pt mine. Voi reveni. Merci Roxy, te pup.
  2. Buna ziua, Vizitat din nou fata frumoasa. Cred ca arata mai bine pe viu decat in poze, parerea mea. Intalnirea a fost f placuta, Stefania este o fata placuta din toate punctele de vedere, nu te grabeste, te lasa sa te bucuri de corpul ei, bine sculptat de creator, cat vrei iar eu ma bucur de fiecare minut petrecut cu ea. Pastrez acelasi 9.5 ca si la prima vizita la ea. Te pup fetita si merci!
  3. Salutare tuturor, Acum vreo trei cessuri am vizitat-o pe Stefania pt prima oara. Cred ca multi ne punem intrebarea, atunci cand cunoastem o fata, oare de ce nu am facut-o mai de mult. Stefania este o fata deosebita, cu foarte mult bun simt, frumusica si chiar lipiciasa chiar daca a fost prima intalnire. Dupa trecerea de o scurta igienizare, in baia cu de toate, am inceput acomodarea in patut cu multe imbratisari, iar eu nu ma puteam dezlipi de sanii ei frumosi. Nu voi descrie in amanunt actiunea. Stefania a cautat sa-mi faca pe plac si a reusit chiar daca eu cred ca am necajit-o putin cu ceva ce nu-i prea place. Imi cer scuze fata draga. A fost oral de ambele parti si trei poz la normal P. Eu evaluez intalnirea cu Stefania la 9.5. Doresc sa o revad. Multumesc fata frumoasa!
  4. Buna ziua! Stimata Corina, am sa scriu si eu cateva cuvinte legate de preturile tale. Eu nu am fost la tine, nu te cunosc decat de pe aici si nu de pe la colturi, nici nu stiu care. Sigur ca tu hotarasti ce preturi sa ai si ce clienti sa ai, dar eu nu cred ca selectarea clientilor dupa pret este cea mai fericita alegere. Tu chiar crezi ca cei cu multi bani care-si vor permite sa te viziteze vor fi si cei mai de calitate?. Daca da te inseli. In meseria ta este greu "sa faci curatenie intre oameni". Si sa stii ca sunt escorte mai putin frumoase care te fac sa te simti minunat si nu au preturi de 200 nr. Singura la care o sa merg pt 200 nr va fi Elena, asta daca voi avea norocul sa o prind. Dar inca odata tu hotarasti ce si cum. Scuza-mi interventia. Toate cele bune!
  5. nume1965

    Cristina 0731766781

    Salutare tuturor, Am revizitat-o joi pe aceasta fata frumoasa dar de-abia acum am conditii sa scriu cateva randuri. Cristina este o femeie adevarata, frumoasa, corp frumos, niste ochi pe care nu te saturi sa-i privesti, sani superbi etc. Dupa o scurta igienizare, Cristina te ia in primire prinr-un masaj al soldatului cu sanii, apoi un oral adanc, umed si cu atentie la accesorii. Normalul a fost compus din trei pozitii, ultima fiind misionar pt ca sa ma mai bucur de vederea sanilor ei minunati. Eu consider intalnirea cu ea o reusita de 9,5. Multumesc fata draga si sper sa te mai vad odata pana pleci. (Am sa fiu mai atent sa nu mi se mai innoade siretul)
  6. nume1965

    Cristina 0731766781

    Buna, Incerc sa te sun pe nr de sus si nu reusesc. Este vreo problema ?
  7. nume1965

    Cristina 0731766781

    Va salut, Ieri am revizitat-o pe Cristina. Este o femeie adevarata, frumoasa, voluptoasa, stie sa vorbeasca si sa te faca sa te simti bine. Dupa o mica introducere si igienizare am mers in dormitor unde am gasit-o intinsa pe pat in toata splendoarea ei "imbracata" intr-un body care lasa sa se vada corpul frumos si voluptos. La inceput soldatul inca nu era in pozitie de tragere astfel ca domnisoara s-a urcat pe mine si a inceput un masaj cu sanii asa incat nu a durat mult si s-a trezit si asa a ramas pana la final. A trecul la un oral super in timp ce eu ma delectam cu piersicuta ei. Continuat cu 69 dar nu prea mult pt ca voiam sa mai prind si normalul. Schimbat trei pozitii si finalizat cu succes in misionar. Per total actiunea si fata au fost de 9,5, dupa parerea mea. Eu o voi revizita bineinteles. Multumesc Cristina.
  8. Va salut, Ieri am revizitat-o pe Roxana. Cred ca deja chimia noastra a inceput sa se consolideze. Aceeasi placere, aceeasi bucurie de a vorbi, de a glumi si a rade impreuna cu ea, doar privind-o si ascultand-o te relaxezi. Dar sa stiti ca pana la urma ne mai si f...m, scuza-ti expresia. Roxana te pup si astept sa revii impreuna cu cine stiu eu.
  9. Salut pe toti si pe toate, Astazi dupa o pauza lunguta am reintalnit-o pe Roxana. Nu am inteles cum am putut sa stau atata timp fara ea. A fost o bucurie sa o reintalnesc si sa ma bucur de tot ce poate ea oferi si poate multe. In primul rand caldura ei sufleteasca si apoi restul pe care multi dintre voi il stiti. Nu voi descrie actiunea care a fost super ci voi remarca inca odata umorul ei fin, inteligenta ei si felul ei de a te bucura. Voi face din nou aici aluzie la fata superba cu care o compar pe Roxana si anume la Irina. Roxy te rog sa ma scuzi ca ti-am creat un mic neajuns cu parul si ca nu ma mai dadeam dus. Astept cu nerabdare sa te revad. Fara note ca totul a fost la superlativ.
  10. Bineinteles ca a fost o gluma si sigur ca tu hotarasti. Oricum esti superba indiferent de culoarea parului!
  11. Buna! Eu iti propun sa faci un sondaj printre noi si apoi sa hotarasti cand faci schimbarea!
  12. Ehei, multe am face daca ar depinde doar de noi!
  13. Vinovata si frumoasa, iar noi visatori. Sper ca visele sa se adevereasca !
  14. nume1965

    Alice 0742965627

    erata: "ia pozitia " in loc de "ea pozitia" scuzati
  15. nume1965

    Alice 0742965627

    Salut! Pe toti si pe toate. Acum doua zile am revizitat-o pe Alice pt a N-a oara. Pot sa spun ca fata asta se face tot mai buna cu trecerea timpului. Dupa igienizarea de rigoare imi place sa stau cu ea un pic la oglinda si sa o cuprind din spate si sa-i tin sanii aceia voluptosi in palme. Dar nici ea nu sta degeaba cu mainile la spate ci se ocupa de soldat care imediat ea pozitia de drepti. Trecem apoi pe patut unde eu continui sa ma delectez cu sanii de care nu ma pot dezlipi. Incepe apoi un ON de vis adanc care desi imi place f mult am propus sa trecem la NP intai misionar si apoi pe la spate rugand-o sa stea in asa fel incat sa avem vedere catre oglinda si asa am ajuns la un final fericit si la o intalnire reusita de 9.5. Sigur voi reveni. Te pup Alice, merci!
×
×
  • Creează nouă...