Sari la conținut

dani90

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dani90

  • Dată Naștere 15.12.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

dani90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. . Pur si simplu asta este adevarul !
  2. . . Vezi tu nu degeaba ti-ai pus "vasile poama rosie" hai ca iti traduc : vasile= un țaran care a venit la bucuresti sa scape de porci ,oi,capre ce animale mai ai tu pe acolo etc.. Si "poama" stie toata lumea ce inseamna nu mai are rost sa-ti spun .. Deci concluzia finala: estico poama a societații care sta in spatele uni P.c sau poate ai laptop care comenteaza pe nimfomane . Bai ce tare esti tu cred k mulți te admira . Sau poate esti un erou )))) cumetre stai mai mult la servici sa castigi mai multi bani !
  3. . Vezi tu nu degeaba ti-ai pus "vasile poama rosie" hai ca iti traduc : vasile= un țaran care a venit la bucuresti sa scape de porci ,oi,capre ce animale mai ai tu pe acolo etc.. Si "poama" stie toata lumea ce inseamna nu mai are rost sa-ti spun .. Deci concluzia finala: estico poama a societații care sta in spatele uni P.c sau poate ai laptop care comenteaza pe nimfomane . Bai ce tare esti tu cred k mulți te admira . Sau poate esti un erou )))) cumetre stai mai mult la servici sa castigi mai multi bani !
  4. . Fi atent! Nu mai da banii la escorte dute la un psiholog ca ai nevoi . Se pare ca nu poti trece peste trauma . Cu siguranta ai ramas traumatizat cocoș ))))
  5. . Bai dar si aici te-ai gasit sa comentezi ? Tu vrei sa devii membru VIP cu postari de cacat ?!😂😂😂 Se adevereste ca am spus ca ai fost abuzat cand erai mic
  6. . Astia 3 sunt niste retardați care nu au ce face . Posteaza doar asa sa se bage in seama ,numai aiurea .ca e prețu prea mare ca nu stiu ce..vedeti-va ma de treaba voastra Frustraților.
  7. . Bai da ce dracu aveti ma ?! Ati fost abuzați cand erați mici !? Nu aveti ce face ? Ia-te de mana cu @horni si @bestgeorge si aruncativa in dambovița .
  8. . Ba da tu te iei de toata lumea ..stai ma cocosel linistit
  9. . Cine citeste asta sa-mi spuna mie daca am editat ,cum sa fie postatea altcuiva !!???? Este a ta!!! Doar a ta !!!
  10. Bai nebunule am facut un print screen daca sti ce inseamna ..este din recenziile tale cum poti sa spui ca am editat )))) bai baiatule tu te minti singur ?? Asa obraznic esti? I-ai tras limbi lu baba aia de 44 ani .cum poti sa spui ca am EDITAT .este recenzia ta mai limbutza ))
  11. . Nu cocos tu ai scris cum sa-ti inventez eu recenzii ? Ai uitat ce ai scris )))) hhaaaahahahhaa
×
×
  • Creează nouă...