Jump to content

cristinapentrutine

Maistru Curvar
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Reputatie Excelenta

1 Follower

About cristinapentrutine

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 04/13/1970

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

4,841 profile views
 1. Doresc pentru anul ce va veni sanatate romani! Pace pe Pamant !
 2. De doua mii de ani ni se predica sa ne iubim,iar noi ne sfasiem !

 3. sa nu se inteleaga invers.... ca nutresc adversitati saitului si initiatorului sau d-l pisicutz.Am stiut cand i-am vazut ochii albastri ca dansul este si l-am indragit ca om .Insa cei... sau cele (concubine, sotii, amante...etc ) care isi fac conturi si hartuiesc femeile sunt pt mine personaje care nu merita nici macar sa citesti ce debiteaza mintea lor.
 4. Raspuns pentru un stimabil domn X care a sunat dupa ce a citit nimfomane.A plecat intr-un fel ... cand a venit in data Y. La aproximativ doua saptamani la ora 01.02 a revenit cu apelul.Mesajul meu pentru dansul a doua zi a fost acesta......Eu la ora 01.02 ma odihnesc stimate domn care cititi nimfomane.Eu am facut garzi la capataiul celor in suferinta.Nu pot sa-mi mai permit sa mai pierd noptile.Veghez acum ziua la nevoile omului.Nu am timp sa citesc nimfomane.Daruieac bine atat cat pot si cat poate omul sa inteleaga acest bine.Cei ce nu au inteles am renuntat eu la ei.Apoi intra si asi expri
 5. ati intrebat si raspunsul a fost pentru d-voastra sa sunati.
 6. PRETUL ! Exista un pret pentru fiecare dintre noi. Toate detaliile le aflati la telefon d-le Vlad. Trebuie doar sa ma contactati .Va doresc sanatate si sarbatori pascale cu bine !
 7. expresie la care faci referire era in discutia dintre escorta(varstnic) si ( obsidian) ei faceau conversatie pe topingul Cristinei.Ei erau personajele care se contrau.Esti in afara subiectului in fapt.Dar cum esti pus pe hartuiala intri si d-ta sa te afli in vorba.
 8. si spun pentru toti oamenii cu suflet bun toata stima ! Cu drag pentru d-voastra domnilor :heart: Cristina
 9. :laughpf puneti pe acesta cu coarne la status.Prajitura e prea dulce pentru sufletul care al afisati .AMAR
 10. respectul d-voastra pentru femei se observa nu doar aici ci si in alte topinguri.Cine va inrait astfel? partenerele cu care ati fost si v-au lasat in aceasta viata? Nu va razbunati pe cine apucati .Eu pot functiona si fara aprecierile d-voastra sau ale celor ca d-voastra care sunteti respinsi de femei.Va deranjeaza ca nu lucrez oricum si cu oricine.Eu lucrez cu oameni frumosi la suflet.Trupul e mai putin relevant pentru mine vizavi de cel ce imi calca pragul.Am lucrat cu oameni cu dizabilitati,am ajutat si fara bani acolo unde am simtit ca sufletul e floare.D-voastra si cei ca d-voastra priv
×
×
 • Create New...