Sari la conținut

AdiBrasco

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre AdiBrasco

  • Dată Naștere 05.03.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

AdiBrasco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Am fost aseara la dna. Numarul ei 0760.123.431, pozele cele de mai sus. Notele bune: Dna e aceea din poza si pozele nu sunt false. Mie mi-a placut din ea, adica, o dna matura si frumosica. GFE: 9. sta de vorba si te face sa te simti bine. Sigur nu a fost nici obraznica si nici tupeista Sex: Oral in picioare placut, neprotejat, normal cu ea deasupra si finalizarea pe la spate. Mai frati, ce sa zic, a fost frumos dar nu mi s-a parut tot asta profesionista in arta sexului. A fost placut, dar sincer, m-as fi asteptat altceva, ceva mai excelent. Dna nu parea prea prinsa din situatia. Notele nu asa de bune: Locatia, o garsoniera in zona 13 Septembrie. Miros nu a fost chiar asa de placut. Poate din cauza clientului ca a fost inainte de mine. M-am dusat si prosopul nu mi s-a parut asa de curat. Halat: 100 lei finalizarea. Pai merita, daca te afli in zona si ti s-a sculat. Daca esti departe de 13 Septembrie, nu merita, special daca esti in mijlocul traficului! Parerea mea.
  2. Locatie: 9 Dra: 10 o bruneta chiar superba e asta din poza Foreplay: minunat sarutari dulci pe piept si pe organele genitale FK: refuzat BJ: 10, DT inclus si se misca foarte bine cu limba in jurul varfului, teabagging inclus CIM: acceptat, neprotejat DATO: din cauza frumusetii ei i-l am cerut dar nu mi l-a facut Face sitting: i-a placut foarte mult Normal: supine position, froggy style, amandoua finalizari in doggy style GFE: 10 chiar a fost foarte draguta Cu siguranta ma intorc.
  3. Dra e aceea din poza Locatia se afla in zona Sala Palatului. Locatia: 9. Frumoasa dar la intrarea miros a fost cam de aer inchis Dra: 8+ O Bruneta frumoasa cu sanii destul de mari si fundulet bumbat Foreplay: 9+ BJ: 10+ O a supt chiar superb, si fara caciulita. Adanc, si limba ei se misca foarte bine pe tot varful. CIM a fost foarte placut. Snow blow: O am cerut-o dar n-a vrut Taint licking: o face FBSM: 6-. A fost un masaj simplu si de scurta durata. Frottage: se descurca bine Cunnilingus: pasarica ei rasa mirosea bine a facut si face sitting Foot job: cerut de mine si facut French Kiss: n-o accepta Greek: n-o accepta Nooner: din cauza locatiei e inoportun. Mai bine sa mergeti pentru o ora intreaga sau pentru show-uri cu alte colege lui Nicole Rimming: o accepta Russian: a fost frumos Squirting: chiar nu poate Frap: o accepta UNF: i place cand isi o trage si se aude, la un moment dat nu se mai poate abtine Pozitii: cowgirl (si reverse), froggy style, doggy style, isi o trage oricum foarte bine in toate pozitiile Finalizariile: CIM si russian Cadou: 200 ora VFM: 9 chiar a meritat GFE: 9+ super draguta Cu siguranta o sa ma intorc
×
×
  • Creează nouă...