Sari la conținut

roxana tha dulce si sexi

Neverificata
  • Număr conținut

    1.484
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

roxana tha dulce si sexi a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 16 2015

roxana tha dulce si sexi a avut cel mai apreciat conținut!

Despre roxana tha dulce si sexi

  • Dată Naștere 17.06.1997

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    Buna...In primul rand iti multumesc ca imi vizitezi profilul...Numele meu este Roxana...

    Serviciile pe care ti le pot oferi sunt :

    Oral neprotejat(daca simt mirosuri sau secretii voi aplica prezervativul pe putulica :) ),cu finalizare orala sau corporala...

    Normal : DOAR PROTEJAT ,in orice pozitie la alegerea ta...

    Finalizare faciala : NO
    Inghitit : No

    Cadoul este de 150de lei (30 minute) sau 250de lei (o ora cu doua finalizari + masaj )
    Anal : 100 de lei extra .(PROTEJAT)

    Deplasari :la hotel si in locația ta...si tariful este de 350 de lei + taxiul .

    Sunt o persoana foarte comunicativa,vesela si glumeata...De asemenea respect persoana care ma viziteaza si am pretentia sa fiu respectata la randul meu.

    Negocierile nu isi au locul...In momentul in care veti incepe cu asta veti fi poftiti catre usa fara niciun fel de suparare...De asemenea si in cazul negocierii sexului normal fara prezervativ...

    Persoanele in stare de ebritate nu le voi primi pentru evitarea neintelegerilor.


    Toate acestea fiind spuse va multumesc ca ati citit aceste randuri ! Va pup dulce si va astept pe la mine ! :*:*:*

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

44.166 citiri profil

roxana tha dulce si sexi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3,3k

Reputație

  1. Buna ziua tuturor și un An Nou mai bun va doresc ! Dispoooo pana la ora 02:00 seara ! (nu știu care este timpul pe care îl voi petrece aici,deocamdată cam pana duminica sa zic as fii dispooo in Constanta )
  2. Buna ziuaaaa tuturor! Dispoooo pana la ora 02:00 (seara) va puuuuup PS : cine ma poate ajuta sa atașez câteva poze sau sa le posteze pentru mine ? Plizzzz
  3. Nici nu știu ce răspuns sa dau la aceasta întrebare și nici nu o voi face.
  4. Programul este de la ora 12 ziua pana la ora 12-1 seara.
  5. Buna ziua tuturor... Am o veste buna pentru voi...Am revenit pentru o scurta perioada de timp in oraș. Numărul de telefon la care pot fii contactată este 0791255525. Tariful este : 150 de lei finalizarea /300 de lei ora. Serviciile sunt de oral și normal(oralul in funcție de igiena,contactul sexual doar protejat) Extra : anal 100 de lei finalizare orală 50 de lei Locația (aceiași ). Disponibila doar o săptămâna.
  6. Buna tuturor sunt disponibilă in Calarasi pana pe data de 24...Pentru mai multe detalii aștept sa ma contactați la numărul de telefon afișat pe prima pagina a topicului.
  7. Buna...deocamdată voi sta pana la sfârșitul lunii in Călărași. Va voi ține la curent.
  8. Buna ziua tuturor... doresc sa va anunț ca am revenit in orașul vostru...Nu pot spune pe ce perioada, deocamdată sunt aici...Pentru programări puteți sa îmi scrieți pe whapp sau telefonic. (Programările trebuiesc confirmate cu 30 de minute înainte altfel vor fii anulate,se poate scrie un sms in cazul in care nu răspund la telefon cu :” buna rămâne valabil la ora ...”) . De asemenea in cazul in care nu răspund la telefon cel mai ok îmi scrieți,este mult mai ușor astfel sa comunicam... Pozele mele le știți deja...Voi reveni promit următoarele zile cu poze. Tarifele și Serviciile mele sunt: 🖤150 de lei finalizarea ❤️300 de lei ora( 2 finalizări + masaj) 🖤 Oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena,adică fără bubițe,scurgeri,mirosuri și așa mai departe) ❤️Normal doar PROTEJAT (fără niciun fel de negociere veți fii poftiți afara😊) 🖤CIM (finalizare orală -50 de lei extra) ❤️Sărutări corporale 🖤69 ❤️COB(finalizare corporala adică pe sâni sau pe fund) 🖤 Anal ( Doar PROTEJAT -100 de lei extra) ❤️FK - Sărutări cu limba (50 de lei extra -dacă nu aveți o igiena ok veți fii refuzați 😊) 🖤Masaj - cu ulei sau crema in funcție de preferințe ❤️Handjob massage 🖤Jucării
  9. Buna seara tuturor,nu am intrat prea des pe aici,mâine sau poimâine voi posta câteva pozici,momentan ma aflu in orașul vostru,locația este in zona fostului Polar aproape de 10 Nivele,programul meu este începând cu ora 11 dimineața pana la ora 2 seara. Serviciile mele sunt aceleași enumerate mai sus de asemenea și “cadoul”. Revin cu poze cât de curând. Va 💋💋💋 și o seara frumoasa va doresc.
  10. Aceasta recenzie nu ar fii trebuit scrisă aici din moment ce exista deja un topic pe orașul in care ma aflu și in care a avut loc acțiunea. Nu plănuiesc sa revin in Constanța momentan,dacă o voi face va voi anunța.Va mulțumesc frumos totuși pentru aprecieri și dorința de a ma avea înapoi dar cum am spus dacă voi reveni voi anunța.
  11. Mulțumesc frumos pentru recenzie ! Te pup și poate ne mai revedem.🤗💋💋
  12. de apreciat femeia 10 + felicitari

  13. Aaa ce aiurea ma scuzați din cauza telefonului mi-a apărut acel răspuns ca fiind la postarea mea...🤦🏻‍♀️😂
×
×
  • Creează nouă...