Sari la conținut

franxu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de franxu

  1. Fara cooperarea fetelor nu se poate face nimic, uneori trebui sa luam atitudine si noi, cand vedem astfel de cazuri trebui sa ne implicam. Cand apelam la serviciile fetelor, vedem ca ceva nu este in regula sunat la 112 si trimis un echipaj pentru a verificat.
  2. Baieti, trebui sa luam atitudine impotriva acestor gunoaie. Pe centura bucuresti, intre voluntari si tunarii inainte de lukoill ! Lastazi era o tipa la lucru. Am intrat cu ea in padure, tipa era restransa. Acolo manevra, a aparut o cioara de pe copacii, cu pretextul ca sunt gabor il urmaresc, incerca sa se apropoie, m am retras la masina usor si am scos o surubelnita si am sunat 112. Ma bucur ca am reusit sa o ajut pe tipa respectiva. Trebui sa ne organizam si sa facem ceva impotriva acestor ciorii.
  3. Am fost la domnisoara astazi! O recensie scurta. Oral 8.5 Normal 8.5 Fata este o.k...curata, se implica isi da toata silinta. Dar totusi cam timida...mai trebui lucrat la comunicare. Nu prea se uda
  4. Impreuna cu cristina faci si lesbi ? Un pret in privat te rog.
  5. Salut Alexandra! Te astept cu un mesaj. Vineri lucrezi ? Locatie ?
  6. hello! In cursul zilei de astazi, i am facut o vizita. Aspect placut...Am ramas surprins, desi aratam ca un porc ) fata a fost extrem de prietenoasa. Merita vizita...cadou 300 ron doua ore. O recomand cu caldura.
×
×
  • Creează nouă...