Sari la conținut

meresi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre meresi

  • Dată Naștere 05.04.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    De toate pentru toti!

Vizitatori Recenți Profil

1.021 citiri profil

meresi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

34

Reputație

  1. Nu pare reala, si nu ma risc sa imi compromit iesala lunara cu un rateu! 🤣
  2. De cand ma tin sa te vizitez si eu pentru un all inclusive, bine, fara normal, sau daca iti face placere, si normal! Doamne ajuta sa apuc saptamana viitoare sa te vizitez!
  3. Doamne ce dor imi e de 'dulceata' ta! Trebuie sa mai ajung la tine curand ca nu se mai poate!
  4. Salut, Acum o luna am fost la Cristina. Deci WOW, experienta unica pentru mine pana acum! Cristina este super, pornista, sexy, dulce, sociabila, te face sa te simti rege. Am contactat-o pe Whatsapp, programat, ajung in zona, am gresit blocul, m-am dus la altii la usa dar bine ca nu a raspuns nimeni. Era o coincidenta de numere la bloc si apartament. In fine, am ajuns unde trebuie intr-un final. Mi-a deschis ea, aproape goala, razand cu lacrimi, credea ca am venit la bustul gol direct, dar lumina chioara pe scara blocului. Am schimbat doua-trei vorbe, am intrat la dus si pe urma in camera. Mangaieri si sarutari peste tot, este mega sexy Cristina si lipicioasa. M-a incins rau si am trecut la un oral NP, adanc, cu mare atentie la zonele adiacente, cu scuipat, cu sarutari, rimming, ondulari, WOW. Am zis sa o gust si eu si am trecut la 69. Dulce rau in pasa, eu lingeam, ea sugea, parca eram sincronizati, pana am explodat in gura ei. De revenit cu siguranta! Fata: 9 Locatie: 9 Atitudine: 10 Oral: 10+ Normal: nu am incercat, fiecare cu placerile lui. Halat: 300
  5. Salut, Am fost eu acum o luna lea ea. Acelasi numar de telefon, locatie pe Mihai Bravu langa Kaufland. Ce pot spune este ca este super fata, arata foarte bine la corp, slim, micuta, sani mici si jucauri, fund frumos si delicios. Ca actiune am optat pentru un mix intre sex si dominare, cu ea partea dominanta, a fost WOW, si recomand cu incredere! Nu intru in prea multe detalii pentru ca, deh, e mai personal! Fata: 9 Locatie: 9 Oral: 9 Normal: 9 - gemea si dadea contre, se masa la pasarica in timp si eu pompam Atitudine: 10 Dominare: 10 Halat: 350 parca. De revenit! Mega bun simt, mega priceputa, mega buna, mega delicioasa si curata pe toate partile!
  6. ...si cand voiam sa ma programez si eu! Am mai avut o tentativa, dar era o masina de spalat la mijloc! Pot sa zic ca esti superba si poate o sa am ocazia sa te cunosc!
  7. Neata, am plecat acum 20 de min de la ea. Undeva in spate pe barbu vacarescu. Fata e cea din poze, arata misto, tatuaje, etc. Am stat doar o finalizare, fast-tuck! Totul protejat, nimic special la ea la skill. 6 - oral 6 - normal Anal, nu. GFE - nici atat. Concluzie, fast fuck! De recomandat... arata bine!
  8. Salut, Am fost la doamna cam acum vreo 4 ani, tot in zona iancului, garsonoera curata, era un netbet la parter. Aceeasi oferta, atunci era 50 fin/ 100 ora. A fost pe sistemul fast-fuck ca ma si grabeam. Sunat, programat in 10 min, ajuns in zona, un schimb mic de vorbe, dus si trecut la fapte. 7 - oral ok, nimic special 8 - normal, nu s-a implicat mai deloc dar a fost super stramta 8 - anal, stramta si un cur frumos sa tot dai in el. Fata 7, e micuta, putin plinuta, dar sanii fermi si mari si un cur super. Dus, halat 100 atunci! Cum am spus, fast-fuck, dar nu cred ca e de revenit, depinde si de gusturi.
  9. Buna frumoasa mica! Cand o sa-ti reiei activitatea?
  10. Esti super sexy si abia astept sa iti fac o vizita! Te sarut dulce.
  11. Buna... cand pot sa va fac si eu o vizita pentru ceva in trei?
  12. Esti superba si mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim... de mai multe ori.
  13. Tocmai am fost la domnisoara. Programat telefonic, foarte amabila de fel, ajung in locatie, deschide usa si soc... sa termin in pantaloni si nimic altceva. fata e super, buna rau, sani maricei, fund bombat si ferm, frumusica foc, sociabila. Am stat nitel de vorba, prosop curat, dush eu, dush ea, si trecut la fapte. am inceput cu mangaieri pe tot corpul, si eu si ea, m-a impins in pat si s-a pus in genunchi pentru un oral de zile mari, cu atentie si la zonele adiacence, cu priviri porno cand era cu gogu in gura. In timp am observat ca avea o oglinda in spatele ei si vedeam totul in timp ce ma sugea, funduletul ei frumos si pasarica epilata.... epic.... nu am putut sa ma abtin si am luato si eu la limbi sa ii testez pasarica. Dulce rau, epilata, gemea si se ondula intr-un mare fel. Cred ca era posibil si 69 dar nu cred ca mai ajungeam sa mai fac nimic la cat de bine o suge. Aprins fiind am pus prezervativul si am sarit pe ea misionar. Am pompat usor la inceput sa nu cauzez vreun disconfort, dupa 2 minute am schimbat pozitia in doggy cu ea intinsa.... i-am vazut funduletul ei frumos si bombat.. si ghici ce... explozie in prezervativ dupa inca 2-3 minute. Banutii la final si un pupic e super fata. note: fata: wow - 10 Locatie: 10 - curat si ingrijit, baie ingrijita, apa calda, geluri de dush pe alese. oral: wow - 10+ (+ pentru oglinda) Normal: super, mi-a lasat impresia ca ii place si participa. Anal: nu am incercat Fk: nu, e un pacat sa zic si eu asa. Presat de timp nu am stat mai mult de o finalizare chiar daca am vrut, deci platit 150. de revenit cu prima ocazie... consider ca ea creaza dependenta. (Scriu de pe mobil, deci sorry daca am avut greseli)
  14. Suno si anuntane si pe noi... dar pt mine pare fake
×
×
  • Creează nouă...