Sari la conținut

bad_dog

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bad_dog

  • Dată Naștere 01.01.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sibiu

Vizitatori Recenți Profil

1.294 citiri profil

bad_dog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. ☆☆☆☆☆ O experienta reusita, recomand. On, np, gfe,cunningulus si nu numai, nota 10. Apartament nou, curat, locatie - in spate la Kaufland. Bifat 1 h, a trecut repede timpul, este de asemenea foarte sociabila. Am lins roscata pana la orgasm, nu stiu daca a mimat dar te face sa te simti super bine. Spor
  2. ,, Problemele medicale,, spuse aici pe site. Ma intereseaza daca a mai avut cineva probleme.
  3. A mai fost cineva pe la ea? ( pentru on/69). Vreau sa o vizitez pentru un 69 dar inainte as mai vrea sa vad vreo recenzie de la cineva dupa povestile din jurul ei..
  4. Am trecut iar pe la ea acum vreo 2 saptamani la o finalizare, am incercat si oral neprotejat ( mi-a cerut 50 lei in plus). Serviciile la fel de ok, insa m-a costat 200 finalizarea, probabil ca gasesti ceva mai bun pe piata la banii astia. As mai trece pe la ea pentru oral insa 200 lei deja e mult, parerea mea.
  5. Bifat ♡ 150/250 h Am ramas la o finalizare, domnisoara este o prezenta placuta, se implica in actiune, o nota pentru servicii ii pot acorda un 9,5. Pozele confirma realitatea, cu siguranta o mai bifez.
  6. Fata aceasta este plina de erotism, merita sa mergi la ea macar o data pe luna. Se comporta ca o iubita, nota 10 pe linie, anal nu am încercat niciodată cu toate ca are vreo 10 vizite de la mine. În comparație cu ce e pe piata se încadrează la top.Locatia e aceeași pe Stanca, o are aici de câțiva ani. Păcat ca nu folosește watsapp, ar fi mers mai ok cu ,, programările,, la ea. Dacă sunteți fan 69 e perfecta la lins.
  7. Faci 69 la o finalizare sau ora? As veni strict pentru fantezia asta.😍
  8. Presteaza bine, as face un film porno cu ea❤️ nota 10+++
  9. Am bifat-o si eu, o fata slim, frumoasa din punctul meu de vedere, am optat doar pentru un 69. E clar ca merita vizitata frecvent, creaza dependenta. Daca ar face si oralul neprotejat ar fi ok din toate punctele de vedere. 💗
  10. Probabil deaia nu pun nici poze, le e frica de refuz, merg la,, ghici,,
  11. Am fost de 2 ori, e comunicativa, pretul bun pentru prestanta. Daca isi schimba locatia e de vizitat, pe locatia actuala risti sa te intalnesti cu vecinii, este si o camera de filmat in curte. Daca nu ai probleme cu babele care stau la masa din curte e ok.
×
×
  • Creează nouă...