Sari la conținut

sarcomerul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sarcomerul

  • Dată Naștere 09.12.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

555 citiri profil

sarcomerul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Am fost acum 4-5 zile la ea, o finalizare, achitat 100 lei. In urma recenziilor citite ma asteptam la altceva, ON cam de 6, laba cu capul in gura, NP sa zicem 7. 5, niciun fel de reacție, zici ca futeam peretele. La inceput i-am lins sfarcurile si am dat eu la manivela sa fie drept baiatul, ca dupa 1-2 min de oral, la atitudinea de lemn pe care a avut-o, nici vorba sa ma starneasca in vreun fel. Dupa aceea a continuat cu "oralul" descris in faza incipienta. Finalizat pe abdomen cu privirea la sanii ei si cu gândul la momente mai reusite :)) Aspect :Nu stiu de ce plm zic unii ca are cur misto, ca arata bine. Mie mi se pare maxim normal, absolut nimic special. La fata 8, abdomen cu destul de multa piele lasata si grasime, dar nici foarte deranjant, la limita acceptabilului. Pt sani 9, aia-s misto. Atitudinea a stricat toata treaba la mine, poate o fi fost o excepție. E usor sa dai cu noroi si sa critici, eu asta am primit, asta am lasat aici, fara niciun fel de denaturare. Oricum, daca vrei lux, platesti cum trebuie, imi asum, pentru 100 lei finalizarea nu e mare tragedie, doar ca aveam alte așteptări dupa unele recenzii.
  2. Am fost si eu aseara, a doua oara. La fel ca prima data, totul excelent. Isi da interesul foarte mult, e si mai frumos daca faceti click. Semnat, actoru' :))))
  3. Sa nu mai dai tepe si sa pui lumea aiurea pe drumuri
  4. Sun ieri la 17:35, stabilim programare la 18. De la 17:59 la 18:12 ma sunat-o de 4 ori, nu a mai raspuns. E clar, cine ajunge primul sau suna cand e in zona, intra. Oricum, la 70 lei ce sa zic, ma asteptam, poate o prind in alta zi, pt 70 lei m-as risca la un oral, in ciuda recenziilor
  5. Am fost la ea in seara asta pe la 19:30, locatia in zona foarte buna, din punctul meu de vedere in regula. Ea e frumusica, face parte din cele mai drăguțe fete la care am fost (nu prea servesc, doar cand chiar se nimereste sa nu am alternativa). Se vede ca isi da silinta pentru a-l satisface pe beneficiar, o recomand din toate punctele de vedere, raport calitate-pret excelent
  6. Finalizarea 150, am scris gresit, inca fiind visator dupa momentele petrecute la ea
  7. Am fost astazi la ea, ma mir ca am prins-o libera. Nu a raspuns la telefon, probabil era ocupată, dupa care mi-a raspuns la sms. Nota 10 la toate aspectele, este o femeie minunata. Am si intarziat 10 minute, si am mai si depasit putin cele 30 de minute...cu toate astea, s-a comportat exemplar. Arata foarte bine, si e si desteapta. De pret, nu mai zic...100 lei finalizarea. Cel mai bun raport pret-calitate pe care l-am intalnit. Locatia e si ea pe masura. Am terminat putin mai greu, fiind obosit si dupa o noapte cu mult alcool si aproape fara somn, a avut rabdare. Mulțumesc pentru apa...pacat ca am uitat-o :)))))
  8. Tocmai am plecat de la ea, am întârziat o ora fata de programarea stabilita... M-a primit ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Am ales o finalizare orala, nu a pomenit nimic de timp, atitudine de nota 10. Am stat 25-30 de minute, servicii de nota 10, implicare și prestație excelenta. Recomand!
  9. Am fost la ea in vara, nu am apucat sa las recenzie. Nici nu cred ca ar mai fi mare lucru de zis, punctuală și demnă de respect, oferind același lucru. Plătisem 200 parca, pentru o ora, timp corespondent unei finalizări, întrucât mi-am dorit sa ma bucur pe îndelete de serviciile ei orale. Oferă una dintre cele mai bune partide de oral. 10 pe linie, oral, igiena, locatie, etc.
  10. Nu știu ce pula mea aveam in cap de am crezut ca face muie bine...văzusem o recenzie, sau ceva...Am fost acum o săptămâna și ceva pe la ea. Zic sa ma duc la dus, cică “Te văd baiat curat”...noroc ca venisem cu dușul făcut, altfel nu știu cum ieșea. A șters pl cu un șervețel și a început sa facă laba cu capul între buze...cu halatul pe ea sau ce plm avea, prosop, nici nu mai știu...l-am dat jos sa ii văd țațele, măcar atât. A dat la manivela pana am terminat in 2-3 minute, o laba...mai bine o rezolvam de unul singur. Și când mi-am dat drumul a plecat la baie înainte sa iasă tot, ce-i drept eram neterminat de 2-3 săptămâni...in fine. Execrabil, in atâția ani de când sunt membru pe aici n-am scris nicio recenzie, dar acum am zis neaparat sa avertizez pe următorii...ca sigur mai cad alții in plasa.
×
×
  • Creează nouă...