Sari la conținut

tibikobra

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tibikobra

  • Dată Naștere 01.01.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    buzau

Vizitatori Recenți Profil

549 citiri profil

tibikobra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. O zdreanță neserioasa.. Am sunat, am discutat, am programat.. Când am ajuns in fata blocului, sa raspunda la telefon .. nu.. am așteptat aproape 40 minute, sunand intre tinp de 3-4 ori .. niciun răspuns. Zdreanță țepară 😠 Timp si benzina arsa degeaba..
  2. Salutare! Nu îmi sta in caracter sa fac recenzii pe aici.. dar de data asta nu ma pot abtine. Am vizita-o pe Cătălina astazi, am sunat, era ocupată, m-a sunat ea inapoi, am stabilit ora, tarife (100 finalizare, 200 ora) si ce imi doresc eu... Am ajuns la ea..undeva in micro 14... A deschis usa o tipa mititica.. frumoasa si pe gustul meu.. eu am 1.91m inaltime.. Am stat de vb cat am fumat o tigara, am apucat sa ne cunoaștem putin.. este foarte drăguță si vorbăreață... Si zambeste tot timpul Dupa ce am socializat cateva minute, am mers in dormitor.. A inceput cu un oral neprotejat de excepție.. eu sunt foarte pretențios cand vine vorba de asa ceva.. am mers si la alte doamne care aveau recenzii de 10, si imi părea rau ca am dat bani degeaba.. dar Cătălina este extraordinară in ceea ce face. Am trecut la normal, am schimbat 3 pozitii, si am revenit la oral.. si asa am si finalizat. Ca note .. Oral -10 cu plus! Normal 9 gemete si se implica, cred ca ii face plăcere... Aspect 10 depinde de gusturi aici.. eu ador minionele! Atitudune 10 -nu te grabeste, zambeste, glumeste, vorbeste frumos Locatie 9
  3. tibikobra

    Buna

    @iasmin andreea.. te pot primi la mine acasa daca vrei
  4. Da.. eu am fost. Tipa miniona 1.5m sani frumosi, slabuta, corp frumos. Nu face normal daca ai pla mai mare de 10cm.. Am avut ghinion.. e mai mare.. In cazul asta doar oral. Te grabeste.. 15 min finalizarea.. cand vede ca nu termini in timp se grabeste fff rau. Nu face normal nici daca ai bile sau pla groasa.. parerea mea.. mai bine se lasa de meserie. Locatie 9 Gfe 5 OP 4 NP - Cim - NU De revenit? NICIODATA.
  5. mda.. am sunat .. 200 ron finalizare.. meh.. scumpa..
  6. stiti cumva ce fete fac deplasari si la domiciliul clientului?
  7. tibikobra

    BIANCA

    dawbiness, mergi inapoi in pestera.. acolo iti e locul..
  8. faci oral nep si fk? vii si la domiciliul clientului?
×
×
  • Creează nouă...