Sari la conținut

dă toate

VIP Member
  • Număr conținut

    1.996
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dă toate

  • Dată Naștere 19.12.1955

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    aicisha

Vizitatori Recenți Profil

3.628 citiri profil

dă toate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2k

Reputație

2

Community Answers

  1. Daca-mi dai numele complet, din partea mea vei avea o viza anulata si-un bilet catre tara ta de vis...la cum te comporti, tot ceva neam de saracie slava din Est esti in ciuda pretentiilor de curtezana vieneza.
  2. Daca te-ai nascut aici, n-ai avut bunul simt sa inveti sa scrii ori esti analfabeta in mai multe limbi. In afara de tarile nordice eu am vazut gunoi cam peste tot si nu doar in vacante. Bah s-au trezit toti oligofrenii esuati la mal de prin ungherele lumii a treia sa aiba pareri despre cum ar trebui sa fie lucrurile. Identitatea nationala nu se gaseste in orasele mizere si atractive pt gunoaie domestice sau straine. Cu alte cuvinte, marh in mm si nu te mai pisici pe-aici cu webcamul tau si presupusele tale sedinte. Daca esti supy pe mine poti sa sugi coaiele infecte ale unor arabi care vin pe pluta...am baza-n ei ca te vor invata manierele care ti-au scapat. Grijania mamii voastre de tarfe nesimtite cu tupeu.
  3. Marsh fah-n plm cu vorbitul tau deschis. Daca e un lucru pe care inca-l mai stiu despre romani e ca o buna parte ti-ar rupe fashul daca te-ar auzi latrand asa, nu doar eu. Sunt limite peste care nu se trece si tu, de la prea multa atentie si un pic de bunavointa din partea unora te-ai gandit sa testezi pana unde merge. M-am saturat de "cultul strainului" lansat si intretinut de toate vitele. Orice ti-ar oferi tara asta: multa muie, violuri, expatriati cu tupeu si confuzi care uita unde se afla, nu indrazni sa vorbesti tu asa fufa semi-docta. Ma dispera ca mai ai totusi nesimtirea sa incerci sa dregi busuiocul...las-o asa, apleaca-te deschide gura si roaga-te sa fim milosi sau sa terminam repede.
  4. Mai toate ca toate, dar romanii sunt singura natie care accepta sa fie facuti cu ou si cu otet asa, gen Roz. Valabil si pt alti expats: sa-mi sugeti pula mie si tuturor tapilor (capre cu pula pt astia "stranieri") din Romania. Nu-s eu nationalist de fel, dar mai marsh in plm de zdrente si dezvoltati un soi de respect pt tara care v-a acceptat si nu v-a scuipat indarat si, indraznesc sa spun, poate si pt locuitorii ei. Mi se rupe mie de lupta dintre Roz si phoenix, problema lor, dar de-aici si pana la generalizari de genul e cale lunga. Daca auzeam asa ceva la o masa langa mine sau pe oriunde altundeva te bateam cu un dictionar indiferent ca ai fi avut sau nu pizda. Rant over.
  5. Bah multi ati punctat, putini ati inteles...eu ziceam sa-i futa niste flegme zdrentei care face figuri. Voi la ce v-ati gandit? Simt ca n-am fost destul de explicit.
  6. Mah...tu cauti sa faci clickî nu-i asa?
  7. Cielo ala e de vanzare? E pe GPL omologat?
  8. Ehhh zic si eu asa...daca invart degetul in pahar poate se isca ceva
  9. Nu vreau sa intrerup discutia, dar ce-i aia?
  10. cum e? se mai poarta? tot asa cu succes?
×
×
  • Creează nouă...