Sari la conținut

amarputas

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amarputas

  • Dată Naștere 12.01.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

amarputas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Sunt ucenic, ce bine! Dar nu premium, asadar astept 3 minute sa iti scriu completari...
  2. Cred ca schimbarea a 10 ani pe 5 iti face cinste, mi se pare ca pe cand te numeai cu 33, subpar anyway, acum ceva ani, erai, dupa unii, de lasat, acum esti peste ce pot ei duce, cred ca erai si atunci, frumoasa femeie, iti doresc tot binele din lume, vorba lui Tamango, poate ne si revedem candva...
  3. Mai baieti, e mi-as fi dorit o intalnire cu domnisoara, pentru ca ar fi fost prima, dar si ultima, se pare ca nu e pentru mine, ceea ce ma bucura, ma bucura faptul ca acum 20 de ani mi se parea la fel de dificil pe "cumva" acelasi site sa gasesc acea roza care sa ma bucure o singura data, intrucatva regasesc dupa multi ani aceeasi dorinta de promovare dar mult voalata, o fi anul? Incerc sa ajung la ea "dupa priveghi", si daca timpul si dispozitia o permit revin cu prima recenzie dupa ani.. P.S. merg la multe priveghiuri, ca sa-l contrazic pe Pruteanu!
  4. Salutare doamnelor si domnilor, fara sa fiu penibil in atat de multi ani fara vreo postare vreau sa spun ca am regasit copilaria, in spatele liceului care ma consumat ... Am ajuns la o fata pe care o consider a fi copilaria mea, miniona, sani minusculi, 40 kg bine proportionate, obraznica, atat cat trebuie, nu prea permisiva dar submisiva suficient.. Eu m-am simtit ca in copilarie, sper sa va simtiti la fel cand ajungeti in zona! Note: Oral 8 Normal 7 Fizic - nu se poate compara Atitudine - inca timida Daca nu ajungeti nu stiti ce liceu ati facut!
  5. Nu am cont premium si nici nu doresc sa am, nu mai scriu recenzii de foarte mult timp (singurul cont pe care il am, acesta, are un buna ziua..) dar as vrea sa putem comunica intr-un fel, cum facem? Te sun maine la 10.30 si stabilim ceva? As aprecia orice raspuns, fie el si scris..
×
×
  • Creează nouă...