Sari la conținut

man011

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre man011

  • Dată Naștere 13.08.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

man011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Pai e 100/200 si 50 in plus pentru oral neprotejat.
  2. Ce veste buna! Ma bucur ca a revenit. Mersi Boob000 pentru info. Am fost in vizita la Karla anul trecut si a fost o experienta frumoasa. Un caracter de nota 10 la fel si corpul, consider ca pozele nu o avantajeaza. Cel mai mult mi-a placut ca era foarte stramta in pasarica. Cu siguranta de vizitat cu prima ocazie.
  3. daria69 este o fata finuta, tinerica, micuta de inaltime, corp slim, sanii medi spre mici, fermi. Am facut programare telefonic cu 20-30 min inainte. Apartamentul frumos, pat mare, baie curata, cu tot ce trebuie. dupa cum spun si colegii sustin si eu, aceasta domnisoara face tot posibilul sa te simti bine. Eu m-am simtit excelent si cu siguranta cand am drum prin Brasov o sa revin la ea. 150 lei/30 minute de placere si actiune pura, fara sa fi deranjat de telefoane care suna sau altceva. Mi-a placut cum se misca cand se afla deasupra, aceasta domnisoara este exact pe gustul meu. Fata-10 Locatia-10 GFE-10
  4. M-ai este activa fata? Stie cineva? Am sunat de cateva ori si intra mesageria. :(
  5. Ar fi bine mutat topicul la escorte inactive, sa nu mai piarda lumea timpul daca domnisoara sa retras.Pe pagina anterioara ne spune ca nu mai activeza.
  6. Nu e vorba de timp, e vorba de a fi vazut in public.
  7. Unii dintre noi suntem casatoriti, nu putem iesii pe strada la agatat.
  8. Am facut si eu de scurt timp o vizita Sabrinei. M-am simtit foarte bine in prezenta ei.Programarea am facut-o prin telefon, am stabilit impreuna o ora de comun acord, ora a fost respectata. Am fost primit intr-o tinuta sexy,nu am facut dus, tocmai facusem cand am plecat de acasa iar peste conversatie am sarit,nu sunt foarte sociabil si eram nerabdator sa inceapa actiunea. Am lasat 200 lei si a inceput cu un oral bunicel, am continuat cu normal,schimband cateva pozitii si am finalizat oral in gurita ei(pozitia 69). Actiunea a durat in jur de 45 de min cu o scurta pauza de 5-10 min.Sabina are un corp superb(mie imi plac fetele mai slabute) iar la fata este foarte frumusica. Pe mine m-a castigat ca si client fidel, cu siguranta o sa o viziteza de fiecare data cand am drum la Bv si am posibilitatea. Incercand sa ajung la Sabina am vizitat-o si pe colega ei care face un oral foarte bun(m-ai mult nu am incercat). Una peste alta, notele mele pt Sabina- fata nota 10 ðŸ’,normal 9(privelistea superba),oral 9(mie imi place mai umed dar nu am precizat),locatia 9(modesta cu tot ce este nevoie)GFE 8(din pacate fara Fk, tin sa precizez ca am o igiena dentara stricta,insa mi-a spus ca nu se poate) Bafta si spor la toate!
×
×
  • Creează nouă...