Sari la conținut

milke

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    155
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre milke

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

milke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

41

Reputație

  1. Nu stiu dar e naspe bro. Ai atatea frumoase pe aici, wtf!
  2. milke

    Ts Ayshaa Tepara

    E super reala. In afara de colegele/prietenele ei , am cunostinte care au agatat-o in modul real , in oras si mi-au povestit ce si pe cine au agatat, ca fata i-a zis ca e trans iar el, fiind beat a zis ca aia e, la cat de buna e ce conteaza. Asa ca .... apoi mi-a povestit fiind un pic suparat crezant ca e gay acum ca a fost la asa ceva. Deci cu siguranta e super buna si live!
  3. da da, Bucuresti. cand? 😇
  4. Disponibila si buna si jucausa asa cum e mereu Am fost ieri, am punctat in caciula de plastic. Servicii top. Pornista.
  5. pentru cate zile frumusete esti in Bucuresti !
  6. milke

    Ts Deea

    Buna! Pana cand stai in Pitesti si programul de lucru te rog. Multumesc frumos! 🤗
  7. Adica 0739744277 ca poate anuntul expira 😝🙃
  8. Acesta este nr corect? Pana cand o sa stai in B ? La mine lucrurile trebuie planuite din timp. Te mai prind si sapt viitoare? Multumesc
  9. Buna Romina este TS ? Poze link si cu Romina ? Multumesc
  10. Am fost la Lara Luni, in Sibiu. De revenit, nota 10+. Nu am cuvinte. Acum daca mai ai chef de cititi si povestea, o gasesti in randurile urmatoare: Initial am vrut sa faca outcall la hotel seara, dar cum cheful era mare, m-am dus la ea pe la ora 18:00 pentru doua ore. Nu am mai fost la ea, o tot vanam de ceva timp. Sunt din B si am ajuns sa ma duc la ea in Sibiu. Asa a fost sa fie. Cand am vazut ca e in Sibiu, am stiu ca este un semn . Anyway, pot sa zic ca arata mult mai bine in realitate decat in poze. O fi ca isi pune filtre prea multe. E super si prea feminina (daca nu iei in calcul pula din chiloti) iar pula ta se va ridica de cum intri in casa. Pentru cei interesati de ce are in pantaloni, pot sa zic ca este dotata corespunzator, peste medie cred (nu vad puli toata ziua ca sa fiu expert) dar eu sunt mediu si era mai mare. Are erectie si mai ales a si ejaculat. Lucrurile au decurs placut si usor. Veneam direct de la hotel, la costum, pregatit pentru niste intalniri, dushat frezat si parfumat. Cum a auzit frumoasa asta ca sunt pregatit, m-a deschis la pantaloni si m-a supt imbracat, la oglinda. ca asa ii place ei si asa imi place si mie, clar. Hainele au zburat pe jos, ale mele ale ei si am trecut la dormitor. Ideea este ca in prima ora am avut 2 evacuari eu si 1 ea. A ramas bonus ora a doua, nu am mai stat. Sincer eu merg pe 10+ pe linie. De la GFE la ON OFF si alte indicative practicate aici. Nu am ce sa comentez ce sa zic. Speechless de la Cristina Rosu (cred ca acum 12 ani) pana la Lara (Luni acum) am cam fost cam la toate. Mai este Zayress de bifat si am cam terminat pana apare ceva nou si care sa si merite. Din fericire fiind precaut in fire nu mi-am luat teape in tot acesti ani. Aveti grija cu publi24 ala. Verificati inainte sa va duceti, nu va lasati ghidati de capu pulii.
  11. Frumusete, m-am abonat. Prea putin content. Abonat fiind nu primesti decat un post, restul sunt extra charge. Nu e problema, dar nu ai content. Pacat de tine si de frumusetea ta, ai putea face ravagii pe site-urile astea de profil. Pup. Cand in B?
×
×
  • Creează nouă...