Jump to content

legio1

Maistru Curvar
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Utilizator De Incredere

About legio1

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Undeva

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. My bad, Ianuarie. Deci ce ziceam, nici nu iti mai dai seama in ce luna esti cand pleci de la ea.
 2. Nu obisnuiesc sa las recenzii, dar aici e musai. Am vazut ca Larisa a poposit din nou pe meleaguri brasovene si cu tot frigul de afara am decis sa ii fac o vizita(o decizie extrem de buna). Programarea facuta pe whatsapp, ajuns la locatia m-a intampinat o domnita genul "next door neighbor". Socializat putin la o cafea calduta binevenita tinand cont de frigul de afara si o tigara(m-am imprumutat, rusine mie). Trecut la actiune, iar aici tot ce pot spune e ca se lasa cu tremurat de genunchi. Ca si note, un 10+ prestatie. Nu pot spune mai multe pentru ca a fost fix ceea ce trebuie pentru o seara
 3. Pe bune, nu te-ai saturat sa comentezi aiurea? E hobby-ul tau asta?
 4. Are dreptate Andreea, ea tot timpul s-a comportat cu mine in asa fel in care m-am comportat si eu cu ea. Daca ma implic se implica si ea, poate mai mult ca mine.
 5. Am fost din nou zilele trecute la Andreea si ca deobicei timpul petrecut cu ea a fost unul de calitate.
 6. Gata frate, daca a zis de atatea ori ceva, treci peste. Unii dintre noi intram aici sa vedem sau sa relatam recenzii, sa ne facem o parere despre escorte. Nu putem sa facem asta atat timp cat sunt 232131 pagini inutile. Nu avem chef sa verificam fiecare pagina pentru a gasii o recenzie. Eu stiu ca, scopul acestui forum asta e. Mersi.
 7. Eu sincer am fost la domnisoara dupa toata nebunia creata si nu am absolut nimic. P.s: Am vizitat-o si inainte si tot nu am avut nimic.
 8. Am ajuns si eu la domnisoara. Are o atitudine pro client fiind o fire vorbareata, avand ce discuta cu ea iar pe langa asta primirea este foarte calduroasa inca de la inceput, asteptandu-te la usa intr-o tinuta sexy, ochii fugandu-ti direct spre sanii ei generosi. Invitat la un pahar de suc, avand o mica conversatie apoi avand parte de dusul regulamentar. Actul in sine nu poate fi descris in detaliu pentru ca pe mine sincer m-a innebunit oralul demential de nota 10+. Schimbat dupa cate pozitii iar finalizarea glorioasa fiind pe sanii ei dementiali. Concluzie? De revenit clar. P.s: Nu sun
 9. Salutare, am vizitat-o astazi pe Alina si v-o recomand daca doriti sa va relaxati in compania unei femei cu simtul cu umorului care nu inceteaza sa te surprinda cu ajutorul talentelor sale. Singurul regret a fost ca timpul a trecut prea repede. P.S: Poate produce dependenta!
 10. Pe vineri la 12 se poate? Te-am tot sunat dar se pare ca degeaba.
×
×
 • Create New...