Sari la conținut

george cristian

Serious Contributor
  • Număr conținut

    260
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre george cristian

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

george cristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

136

Reputație

  1. Of, of.... iar incep discutiile interminabile si tot blabla-ul amestecat cu minciuni ale domnisoarei pisi. Am mai avut asta, avem nevoie de reluare?
  2. Asa repede sa-i fi crescut parul inapoi?
  3. Ideea la acest club este ca barbatii solo nu au acces?
  4. Mie nu-mi place ideea asa cum nu mi-au placut niciodata rezultatele care au iesit cand se apuca cineva de facut ceva la care nu are o pregatire.
  5. Poza chiar nu are nimic de-a face cu ea.
  6. Asta-i pisi-pisi, garantat. O recunosc dupa maini si dupa umeri. Pacat ca a ridicat preturile asa tare. M-as mai fi dus la ea, dintr-o anumita nostalgie pre-pre-pre-futut, pe cand inca mai era proaspata absolventa de faculte. Daca ma enervez tare ii pun pozele private pe net, alea de la Gherla.
  7. Tipa o avut tot timpul anunturi. Era anuntul acela cu "doar pt. barbati in trecere prin Cluj". Are anunturi deja de mai bine de 10 ani. La inceputul inceputurilor trebuia s-o convingi sa vina cu tine ca clujean sau sa minti.
  8. Asta ii, forum populat de cacati, condus de cacati, frecventat de curve, nu avea cum sa nu ajunga un rahat. Continut zero. Pierdere pura de timp. V-am salutat.
  9. Cacatule, persoanele in cauza nu trebuie sa ma ajute dand bani, m-au ajutat economisindu-i. Le-am cunoscut aici pe forum, ceea ce m-a impiedicat sa arunc bani la ele. Si uite asa nu faci nici tu vreun profit, analfabet prost.
  10. De fapt daca e sa comparam 24 de ore cu 24 (95 Euro in Germania, 100 lei in Romania) inseamna ca in Germania tipa trebuie sa faca 5 futaci doar pt. proprietarul camerei in timp ce in Romania pt. proprietar nu face nimic (ca doar banii care de relocatie ii cere peste cei pe care i-o avut acolo de unde o venit) insa primii doi futaci (2x50 lei) din plusul pe care-l decarteaza pe motiv de costuri suplimentare deja au platit chirie printesei iar de la al treilea, patrulea, etc. cei 50 intra in buzunarul ei.
  11. Si ce n-ai inteles? Ca atunci cand se duc in Germania (sau oriunde altundeva) 2-3 clienti trebuie sa-i faca zilnic doar pt. plata locatiei in schimb cand vin la Cluj il taxeaza pe fiecare client in plus cu 50 de lei, deci la al treilea client deja fac castig doar din "marele efort de relocare", prezentat noua ca un mare sacrificiu.
  12. Mocule, ai ajuns la nivelul Divei si celorlalti idioti? Ce tot vii si cu tampenia asta cu CB? Am spus clar ca nu sunt persoana respectiva, de la numita si alte dejectii ca asta de aici mai sus nu am la ce ma astepta. Acuma sa scazi in asa masura incat sa repeti prostiile lor chiar ca nu m-am asteptat.
  13. Uite aici (scrie si in romana), 90 Euro camera pe 24 de ore. (De obicei daca nu dorm acolo, isi impart doua femei camera, schimb de zi si schimb de noapte.) Deci curvelor, sa nu va mai aud cu costuri de relocare. La Frankfurt (de unde-i poza) atat costa camera si nu intereseaza nici pe dracu ca-i cost suplimentar, ba nici nu plateste vreun client mai mult de 20 de Euro, poti sa fi alba ca zapada ca tot degeaba. Asa ca minim 2 clienti pe zi is doar pt. plata locatiei (+ mai este impozitul pe prostituie care daca stiu bine e de 5 Euro/zi). Asa ca nu mai vreau sa aud povesti ca vai ce mare efort cu relocatia de prin cine stie ce cotloane la Cluj. https://c1.staticflickr.com/9/8018/6957493798_09fcac99fa_o.jpg
  14. Si se inghesuie? Cat de lunga ii coada formata?
×
×
  • Creează nouă...