Sari la conținut

agarici mic

Membru Banat
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

agarici mic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

21

Reputație

  1. din cate stiu eu nu are pret la jumatate de ora, doar sedinta de 300 la care eu de cate ori am fost am stat in jur de 50 de minute. insa tipul cu ea trece atat de repede ca nici alea nu sunt de ajuns asa ca eu am cam ajuns sa imi rezerv cate 2 sedinte ca sa fiu sigur ca pot sa am destul timp sa admir tot ce are de admirat. mai ales squirtul.
  2. poate un administrator sa treaca numarul de telefon in titlu? sa redenumeasca topicul gen Krystal fosta Eliza de la Fantasy 0792418368
  3. in ce sens? in weekend am fost la ea si m-am bucurat de doua ore deosebite alaturi de ea. o dulceata de fata. am programare si maine. vreau sa prind squirtu😝
  4. am revenit in locatie pentru masaj si inca o data vreau sa notez experienta ca fiind una absolut incantatoare!superba pustoaica. pupacioasa!!!!!!!!!!!!!!!!!se pupa baaai!! si mai are si altceva : are orgasm la limbi!!!
  5. Daca va spun ca Irina mai are o colega noua, bomba sexy, miniona, cu niste forme de exceptie, ma credeti? Nu, nu e LIa, nu e nici Krystal, superbitatea de maseuza cosmeticiana !! Este alta fata!Am intalnit-o eu azi si am avut parte de o surpriza neasteptata. Am mers la Irina pentru sesiunea de epilare si masaj si m-a intrebat daca m-ar deranja sa asiste si colega ei. Am zis ca da, de ce nu, daca tot am citit recenzii despre ea, mi-ar face placere. Dar mi-a zis ca nu este colega despre care s-a scris, ci alta colega, mai noua. Inteleg ca Irina va pleca peste hotare si isi doreste sa ne lase pe maini bune. Tipa de azi este foarte simpatica, cat m-a epilat Irina ne-am cunoscut un pic, am spus glume, am facut caterinca. Am primit si masaj la 4 maini. Si la mine s-a evaporat Irina pe la sfarsitul sedintei lasandu-ma doar cu noua colega. Ne-am pupat pe gura, am lins-o, am finalizat intre sanii ei foarte frumosi. Ce sa mai, frumos! Am achitat doar tarifele aferente epilarii si masajului pentru sesiunea cu Irina (nu eram pregatit pt colega). Am ramas un pic dator insa ma recompensez lasandu-va recenzia asta aici! Numai surprize mari si frumoase in ultima perioada, multumim Randunico! PS: nu stiu nr colegei si nici cum o cheama. Banuiesc ca aflam de la Irina foarte foarte curand.
  6. ooooooooooooooooooo Randunica e pofticioasa!!! 🤪🤪
  7. Experienta cu Loredana este una de notat. o escorta foarte fresh, curata, naturala, atenta si proclient. miniona in jur de 160-165cm, ochii superbi verzi, bruneta, sani superbi, totul asezat cum trebuie. eu m-am bucurat de un scurt masaj de relaxare urmat de oral protejat bunicel si un futai pe cinste , schimbat 2-3 pozitii. locatia curata si in drum, Titan pe langa parklake Ramnicu Sarat, usor de ajuns.am lasat 300 si o mica atentie. si am plecat fericit si multumit. raport calitate pret excelent. de revenit si de recomandat!
  8. De nota zece 10 am vrut sa spun Randunico. Dar mi-a jucat tastatura feste. Iarta-ma, mai greseste omul. Eu vreau pupici cand vin, nu bataie! va pup pe amandoua!
  9. eu sunt deja un fidel al locului, mi-am facut un obicei din a vizita cel putin o data pe saptamana pe Lia si pe Randunica. Lia este o femeie absolut superba, cu un copr foarte ingrijit, frumoasa de la a la z. este o fata pe care nu trebuie sa o ratati. eu am avut parte de servicii de nota 0. este frumoasa, este implicata, este ce trebuie. de cativa ani e locul preferat unde merg si inca nu am gasit pe nimeni cu care sa o inlocuiesc pentru partea de masaj piperata cu mici fetishuri bdsm. cel mai mult ma atrage felul ei de a fi, are o perversitate extraordinara, privire de domina dar delicata in acelasi timp, un zambet extraordinar. am numai cuvinte de lauda la adresa ei pentru ca este momentan in topul preferintelor mele. o recomand oricui. macar o data in viata trebuie sa treci prin mainile ei. din experienta proprie va spun ca dati greu de ea dar sa nu va dati batuti, ce e frumos se obtine mai greu. nu cred ca mai multe cuvinte va sunt necesare. e ce trebuie fara doar si poate. am fost si eu reticent la inceput ca nu avea poze dar acum stiu si inteleg motivele pentru care nu se poate expune. insa va zic ca realitate bate orice poze,. in realitate fiind mult mult mult mai misto. fizic impecabil.nu mai zic de fata si zambet, ceva frumos de tot
  10. salutare! fiind mare iubitor de Randunele confirm ca in cuibul Randunicii e frumos. merg la ea de ani de zile, deasemenea si la Lia. pot confirma aspectul placut al amandurora si calitatea serviciilor pe care le ofera. chiar daca nu au prea multe poze eu pot spune ca sunt de vizitat si de recomandat amandoua. cel putin Randunica, cea care aici pare o dura si o rautate, fata in fata este o tipa super . e micuta de statura, frumoasa rau la fata si are un zambet care topeste ghetarii. aceleasi lucruri de bine si despre colega ei LIa. Randunico, abia astept sa te pup in pasarica. lia, abia astept sa ma las pe mainile tale, cred ca ai cel mai bun mod de a face o sesiune sa fie memorabila
  11. nu e teapa fratioare, fata asta e bine rau pe nisa ei, senzatie chiar. poate a simtit ceva la tine dar pierderea ramane a ta. ti-o spune un vizitator fidel care a vizitat-o de multe ori. am fost la multe fete in zona asta si multe pe forum dar pana acum nu am gasit alta mai bun, mai pro client, mai frumusica si cu servicii de aceeasi calitate. eu zic sa mai incerci, probabil dupa alt nr ca e posibil de acum sa ai deja nr la block daca i-ai dat cu minus dar crede-ma, e ce trebuie. bafta!
  12. buna Natalia! ma bucur ca ai mai ridicat topicul, chiar ma intrebam daca ai renuntat la masaj ca nu ai mai scris de mult nimic pe aici de masaj. ne vedem curand.
  13. eu am vizitat-o pe Natalia, nu pt dominare eu am fost la masaj de cateva ori. pot sa iti confirm ca este o femeie super ok, amabila si dulce foc, inalta si cu un par lung negru.pozele pe care le are pe blog sunt ale ei si sunt facute acolo unde are locatia. te asigur ca e tanara nu cred sa fie mai mult de 20 de ani varsta ei. eu am vizitat-o intrun complex prin titan undeva pe la 1 decembrie unde am ajuns relativ repede si indrumat de ea, legatura facandu-se prin whatsapp unde am schimbat cateva vorbe. eu daca mi dai voie iti dau un sfat: dute si cunoaste-o e de treaba tipa. nu iti face o impresie gresita de pe forum ca ratezi o intalnire cu o tipa super ok. bafta!
×
×
  • Creează nouă...