Sari la conținut

zolipitiku

Serious Contributor
  • Număr conținut

    248
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zolipitiku

  1. Buna seara tuturor ,inclusiv d-nului novice invatator căci despre el am sa vb Cu o recenzie negativă in ultimii 2 ani crezi ca rezolvi ceva? Aici ma refer la faptul ca ești total inactiv pe aici și când ajungi și tu la struguri zici ca-s acrii. O cunosc pe Karina,am fost de câteva ori la ea,și ma voi mai duce când am sa pot, și doresc și cred ca la tine e ceva problema de comportament poate fiziiologie Fata chiar e ok din toate punctele de vedere și chiar merita vizitată ( revizitate). Ptr tine Karina numai de bine și sa ne revedem sănătoși cât mai curând. Te pup dulce!!
  2. Asemenea specimene care au cont deschis cu 12 ore in urma și defăimează fete care au și vor avea doritori de senzatii frumoase ar trebui moderați...zic și eu Sa aveți,și sa am și eu la rândul meu de experiențe cât mai tzuper!!!
  3. Buna ziua tuturor. Ieri am avut ocazia sa o reîntâlnesc pe frumoasa Raluca.Programarea făcută cu o zi înainte pe whatapp și la ora stabilită eram la adresa ei lângă FSEGA.Ii dau mesaj cum ca am ajuns și Răspunde in câteva secunde dându-mi detaliile ptr a ajunge la usa ei.Urc,intru direct fără sa bat la usa(a fost dorința ei),ea ma aștepta cocoțată pe coltarul din living,se ridica și îmi sare in brațe și ii fur un pupic.Ne punem la o poveste,servit cu apa plata la cererea mea,fumat o pipa și țuști la dus.Aici,ca și in tot apartamentul de altfel curățenie impecabila,Geluri de dus la discreție,prosop curat frumos mirositor,apa de gura cu pahare de unica folosință.Dupa ce am ieșit de la dus s-a scuzat dar merge și ea la dus.Am trecut după aceea in dormitor....aici a început nebunia...ON cu atenție la sateliți,umed chiar f umed,diferite poziții și trecut eu la manșa.Dupa câteva minute bune am trecut la sexul pizdicesc ....ce sa mai zic...tzuper.Dupa ce am schimbat mai multe poziții am terminat glorios pe randunicile ei ....tzuper imagine. Note nu am sa dau ptr ca nu am catalog dar am sa o cataloghez ca și o fata cu mult bun simt,frumoasa,isteata și profesionista in arta amorului.Daca știm sa o respectam vom primi și noi cu siguranta reversul. Pe tine,Ralu...te pup dulce și duminica liniștita îți doresc. Va doresc toate cele bune și sa aveți parte doar de fete minunate asa cum e Raluca!!!
  4. Buna seara!!! Azi am avut ocazia sa o revizitez pe Laura a nu stiu câta oară (multe oricum). Programarea făcută pe whatapp cu o zi înainte,confirmată cu o ora înainte și la ora stabilită eram la usa ei.M-a așteptat in ținuta pe care am propus-o eu,cu zâmbetul pe buze,am stat pret de câteva minute la o poveste și un pahar cu apa și țuști la dus.Aici in baie am găsit tot ce trebuie ptr igienizare corporală cât și bucala( adică Geluri de dus,apa de gura,prosop curat frumos mirositor)iar in rest curățenie exemplara. Trecut din baie in dormitor unde ma aștepta Laura cocoțată in patul mare și primitor,trecut la lucruri mai serioase,am început sa ne savurăm unul pe celălat in diferite moduri pa am trecut la normalitate.Aici totul a fost tzuper,mai multe poziții in care a fost acolo cu mine,ma trăgea in ea... ce mai?...parfum. Ce mi-a plăcut cel mai mult e ca,atunci când m-a terminat ea încă dădea niște contre care ptr mine au fost waw.Am terminat treaba și am mai stat 2-3 min sa ne revenim la normalitate.Pe repede înainte am mai făcut un dus scurt,îmbrăcat,pupat obiectul muncii și dus am fost cu o noua programare ptr zilele următoare. Note nu am sa dau căci nu sunt cadru didactic dar ii dau in schimb medalia de aur.O merita!! Tie Laura, i-ți multumesc încă o data ptr clipele frumoase petrecute împreuna și sa ne vedem voioși la următoarea revedere!! Te sărut dulce,știi tu cum și unde!💋
  5. Buna seara tuturor!! Am revizitat-o pe Laura aseară,programarea făcută cu ceva timp in urma înca de când am vizitat-o și in Oradea,totul a decurs normal,cu confirmare cu o ora înainte.La ora respectiva ,ii scriu ca sunt in fata blocului și primesc detaliile pe care le știam deja (de la celelalte întrevederi Urc la etaj și mi se deschide usa...wow,aceeași miniona frumoasa,cu doua codite și intr-o ținuta care lasă la vedere un trup f bine proporționat.Sani mici dar frumoși,un fund mic dar bombat și o păsărica mică și f dulce.Trecem la o mică poveste prin Bucătărie,servit cu apa la cererea mea ,trecut la dus și întors in camera ostilitățile.De aci incolo nu intru in detalii...totul a fost tzuper.Ptr cei care o cunosc pe Laurette in adevăratul cuvânt nu mai trebuie detalii, dar fata asta chiar i-și merita fiecare bănuț. Din partea mea e un mare plus când este pe la noi prin oras. Pe aceasta cale,doresc sa-ți multumesc tie Laura ca m-ai făcut sa plec încă o data satisfăcut de la tine Sa ne vedem și sa ne auzim cu bine!!
  6. Buna ziua tuturor. Ieri,cu ceva treaba prin Oradea,nu am rezistat sa nu ii fac o noua vizita acestei fete minunate.Am pus mâna pe telefon și i-am scris pe whatapp dar nici un raspuns imediat.Am decis sa mai aștept timp de câteva min și surpriza....i-mi Răspunde.Facem o programare dar mai spre seara cu confirmare cu o ora înainte.La ora stabilită de comun acord,ajung la locația ei:Primesc ultimele detalii și in 2 min eram la usa ei.Fara sa bat la usa aceasta se deschide și wow.... nu putea sa cred ce vad in fata mea.O domnișoara mică de înălțime (cca1.60 m)cu parul lung prins in codița și îmbrăcată intr-un body care ii scotea in evidentă formele corpuluicare sunt in armonie cu fata ei frumoasa.Ma poftește in Bucătărie,servit un pahar cu apa la cerereea mea putine povesti și ma cer la dus.Aici ai parte de tot ce trebuie ptr o igienizare perfecta.Din baie direct in dormitor...muzica ipe fundal,o oglinda mare pe șifonier care face toți banii.Am început cu mici tatonări jucause și trecem la acțiuni mai serioase... oral np din partea ei cu fundul către oglinda(mama ce priveliște)si trecem intr-un 69 de poveste un timp mai îndelungat.Dupa am făcut un LOT in care m-a călărit maxim.Trecut in lingurița,foarte fain și aici priveliștea din oglinda(ii place sa se privească in timpul actului sexual) după care am pus-o pe burta, și-a ridicat puțin minunatul fundic și i -am dat destul de mult și a zis ca tare ii place asa.Am terminat epuizat in balonas ,stea cu șervețel și din nou la un dus scurt.Am uitat sa zic ca pe tot timpu întâlnirii am avut parte de un FK pasional și întreținut da frumoasa Laura. Si acum notele: Locatie. 9. frumoasa, primitoare și curățenie impecabila Domnisoara Laura:9.5 micuța de statura,frumoasa la fata,sâni medii dar fermi,fund micuț dar ce trebuie,piersicuta mică dar f zemoasa Oral: 10 la mine a fost np cum i-mi place mie... cu scuipat,atenție la sateliți,tentative de DT, ruperi de ritm ...ce mai,o placere Normal:10. accepta cam toate pozițiile,se implica,te trage in ea,are inițiativa,și chiar propuneri in privința pozițiilor.Daca ești un domn cu ea și interveneau acel clik ,cu siguranta va. ieși ceva ce te va marca ptr mult timp FK 10. Dulce,întreținut și pasional Tarife 150/300. Prețuri bune ptr ceea ce face Ptr mine a fost o noua revedere care ma face sa ma gândesc deja la următoarea vizita la frumoasa asta mică. Pe aceasta cale,tie Laura i-ți mulumesc ptr momentele oferite,te pup dulce stii tu cum și unde și sa ai grija de tine!!
  7. Da giuseppeee,o stimez ptr cum m-am simțit in compania ei și probabil ai primit și tu aceeași companie placuta
  8. Buna seara tovarăși!! Am reușit și eu sa ii fac o vizita domniței Laura ieri mai spre seara ca na... atunci am reușit sa ne sincronizăm. Prodramatea am reușit sa o fac pe Whatsapp cu câteva ore mai devreme cu confirmare făcută cu o ora înainte de a ne vedea.La ora stabilită,ii scriu cum ca rămâne valabilă programarea făcut și i-mi da detaliile despre locatie(arhicunoscutul Park Lake)La ora la care am avut programare eram in fata blocului și după ultimele detalii urc,nu foarte mult și ajung la usa ei.Bat la usa,mi deschide și intru in ap....prima impresie....am greșit ori etajul ori apartamentul.Intind mâna timid sa facem cunoștința și m-am calmat...era ea ...Laura.Ma poftește in locația ei,una curată și destul de cochete și ne punem la o poveste la un pahar de apa(asta am cerut eu) sapa care ma cer la dus( asa fac eu și dacă ma duc de acasa pregătit ...din respect și ptr confortul celei care va petrece cu mine un anumit timp).Dupa dușul de rigoare ies cu prosopul încolăcit pe mine și țuști in camera alăturată unde ma aștepta Laura imtr-o ținuta f mișto ,chiloței mov cu dantela și o bustiera tot in aceeași nuanță.Detaliile despre ce,când,cum fiind deja stabilite la acel pahar de vorba începem cu o seri de îmbrățișări, atingeri indiscrete,tatonări și ajungem la un pupic care a devenit țot mai incitant transformându-se într-un adevărat FK.Dipa câteva minute o rog,politicos sa trecem la alte descoperit.Si am început sa ne descoperim unul pe altul,prima data de ținutele de pe noi după câte și sexual prin a primi un oral np din patra ei,unul care a fost făcut la mare arta,cu tot ce trebuie(soft,saliva,puțin mai hard)și dar nici eu nu am putut rezista tentației de a-i savura pizdulicea care e mică și pe parcurs a devenit și zemoase.Dipa minute bune de oral reciproc am trecut la npp unde am schimbat ma multe poziții,aici are un mare plus ptr implicare,ptr privirile porno,și in același timp ptr săruturile pe care le inițiază.Am terminat sesiunea cu Laura intr-un mare ,care mie mi-a plăcut enorm și de aceea o sa-i dau o nota de 9,5 ptr prestația ei. O recomand celor care doresc ceva tiimid dar plăcut vestii,celor care doresc fete micuțe dar sexi,dar nu ultimul rând o fata care stie sa se faca plăcută din multe puncta de vedere Ptr tine Laura ....numai bine și sper sa ne revedem in viitorul apropat Ci stima ...Te pup dulce
  9. Buna seara tuturor. A trecut ceva timp de când nu am mai scris pe aici dar azi sunt nevoit sa o fac. Și o fac deoarece am cunoscut-o și eu pe Natalia și merita cu prisosinta o recenzie. Programare făcută pe whatsap cu câteva ore mai devreme cu confirmare cu o ora înaintea întâlniri,am primit adresa ulterior detaliile ptr a ajunge la usa ei.La ora stabilită eram la usa d-rei, bat la usa,surpriza:lătrat de Catel.Se deschide usa,alta surpriza: o minunăție de fata cu un catelus in brațe.Pune cățelul jos și facem cunoștința,un pupic,o poveste la o cafea,servit cu apa plata după care dușul de refresh și in dormitor cu noi. Am început cu mângâieri reciproce,săruturi care au crescut in intensitate cu trecerea timpului.A început cu un oral neprotejat mai soft la început dar pe parcurs a crescut in intensitate după ce am propus un 69 ca sa întorc favorul.Am avut parte ulterior de ceva ce nu pot descrie decât asa:MINUNAT.Trecut la np,lot misionar,umeri craci, sărutări,FK ,gemete din partea ei,finalizat in balonas.Trecut din nou la dus,in timp ce ma îmbrăcam a făcut și ea un dus după care am mai stat la o poveste sa termin cafeaua,pupat fata și dus am fost. Locație:avv110,ap curat cu tot ce trebuie: prosop curat,apa de gura, Geluri de dus. Nota9 Natalia:frumoasa,sâni medii,frumoși,fund mișto,bronzata la solarEste atenta cu tine,este acolo cu tine te respecta dacă și tu o respecți.Nota 9 Acțiune:accepta FK dacă totul e ok,cunni,ani,alte mici artificii,se implica are inițiativa și stie sa se muleze după cerințe dacă ești un domn cu ea.Am înțeles ca face și anal dar de data asta am zis pas (data viitoare am sa propun poate a ieși ceva) Eu am stat o fin,timp dtd 35 min,achitat 150 lei Cu siguranta am sa revin dar nu ptr 30 minute,trec prea repede alături de Naty. Iar tie Naty îți multumesc mult ptr tot, ești dulce și te pup.Astept sa ne revedem. Te pup dulce!!!!
  10. Un site unde sunt fetele de la Debrecen?.....Am drum in Weekend și poate ma împiedic pe acolo
  11. Va salut!Recent întors in țara am reușit sa ma sincronizez cu frumoasa Yren.Nu voi mai intra prea mult in detalii,am făcut o deja in recenziile anterioare.Despre ea nu ar mai fi multe de spus,a rămas aceeași femeie jovială,sociabilă cu care te simți in largul tău. Locația: in Buna Ziua-10 ON-9,5 NP-10 se mișcă tare bine GFE-10 Igiena-10 epilata,parfumata,foarte îngrijită ,o femeie frumoasa Achitat 200 RON pentru aproximativ 30’. De recomandat??? DAaa De revizitat -De fiecare data când revin in țara și reușim sa ne sincronizăm
  12. Bine ai revenit Satana mică!!! Mai este și Bianca cu tine in locație? Te pup dulce și pe tine și pe Bianca!!!!
  13. Salutare tuturor. Ieri,după un mini concediu,revenind in oraș m-am gândit sa-mi satisfac unele pofte mi-am adus aminte de Yren.Am pus mâna pe telefon și am sunat dar ce sa vezi.....nu raspunde(in gândul meu zic ca poate e ocupată și încep sa caut pe alde google ceva noutăți apărute pe la noi prin oraș)dar gândul tot la fata asta minunata îmi era.Cum nu am avut stare o resun și surpriza...raspunde scuzandu-se ca era la dus și nu a auzit telefonul.Am schimbat câteva vorbe despre noua adresa la care are locație și peste 2 ore eram la ea la usa. Locație:Zona Grand Hotel Italia,apartament cochet,curat(aici e și meritul ei),baia curată și ea,cu tot ce trebuie ptr o igienizare corespunzătoare de ambele parti(Geluri de dus,prosoape curate și frumos mirositoare,papuci de casa,apa de gura),camera unde se desfășoară ostilitățile și ea curata cu ieșire pe balcon unde am și servit o cafea din partea casei pana ce am stat puțin la o poveste. După poveștile de pe balcon am mers la baie ptr o reîmprospătare(lucru pe care eu îl consider ca fiind un lucru elementar ptr astfel de activități).Revenind in “cameraâ€,Yren ma aștepta întinsa in pat cu body-ul care lăsau sa se vadă sânii ei minunați de care îmi era atât de dor sa ma răsfăț cu ei.M-am asezat lângă ea și de aici totul a fost sublim.Am avut parte de un On de zile mari cu tot ce trebuie,atenție și la zonele adiacente,scuipat,lins,ruperi de ritm,priviri porno cu dt inclus.Ptr a nu fi și eu mai prejos am întors-o cu spatele ptr a-i savura frumoasa pizdulice.A început sa geamă de placere(fapt confirmat de către ea ca-i face plăcere sa fie linsa)iar după minute bune,la inițiativa ei am trecut la un normal,dar ce sex normal,cu un LOT de excepție,trecut in misionar,puțin și in lingurița și am optat ptr o finalizare orală care m-a făcut sa tremur din picioare(și aici nu exagerez,a fost demențial,a luat tot ce era de luat și a fugit la baie timp in care eu abia mai aveam aer).Am fost servit cu un pahar cu apa ptr a-mi reveni,am mai stat tolăniți in pat câteva minute ptr a ne drămui puțin,plecat la dus(aici mentionez ca imediat ce eu am ieșit a intrat sinea ptr a se reîmprospăta),îmbrăcat,pupicii de rigoare la plecare cu promisiunea de a ne revedea cu proxima ocazie. Si acum jurizarea: Locație:9.5 ptr lipsa pe moment a aeruluinconditionat(am înțeles ca urmează in viitorul apropiat sa fie montat) Aspect:Aceiași Yren,frumoasa,îngrijită,jovială și “soada†un pic Acțiune: ON 10 știe meserie nu gluma NP 9.5 nu se eschivează de la nici o poziție,din contra are inițiativa și chiar propune GFE 10 m-am simțit cu ea ca și cu o adevarata iubita.Aci am omis FK care a fost și el in meniu,fără rețineri TARIF: achitat 200 din propria inițiativa,din ce am vorbit e 350 ora,timp petrecut alături de frumoasa asta mică undeva la 35-40 min. DE RECOMANDAT:cu siguranța o recomand și ma voi întoarce la ea când am oportunitatea ÃŽți multumesc,Yren pe aceasta cale ptr. clipele petrecute alături de tine. Bafta și te pup💋🌹
  14. Felicitări ptr revenirea in top!!!Te tuc!!!🌺🙈
  15. Va salut !In sfârșit,am reușit sa o revizitez pe Yren după o perioada mai lunga de absenta din țara. Am contactat o telefonic,m am programat la ora convenita de ambele părți.Programarea a fost facila,nu am întâmpinat dificultăți.Locatie ușor de găsit,zona Grand Hotel Italia. La ora stabilită am sunat o pentru ultimele detalii privind locația.Am urcat și mi a făcut o deosebita plăcere sa o revăd pe frumoasa Yren.Am stat puțin la povesti,am fost servit cu o cafeluța,după care am mers la dus.Actiunea a început cu un oral neprotejat executat ca la carte.Dupa câteva minute am cerut sa trecem la normal.De aici încolo totul a fost la superlativ,început cu LOT,unde m a călărit minute bune.Dupa aceea,din inițiativa ei am trecut in misionar,lingurița,iar când am simțit ca numai pot am cerut CIM,pe care ea l a executat bestial in fata oglinzii. Acum și notele: -locație ok,se pretează pentru astfel de activități,curată,baia ok cu tot ce trebuie ,nota 9,5 -aspect 9,5(a mai pus 1-2 kg in plus fata de ultima vizita,totuși a rămas aceeași fata frumoasa cu același șarm -oral (aici nu dau nota,rămâne la latitudinea fiecăruia sa decidă) -normal protejat 10 GFE 10 te face sa simți cu adevărat ce înseamnă o adevărata escorta Am achitat 200 Ron pentru o ședința de aproximativ 30 de minute. De recomandat:cu siguranța și cu mare drag De revenit:de câte ori voi avea ocazia Multumesc Yren pentru clipele minunate petrecute împreuna și de abia aștept sa ne revedem.Te pup.
  16. Weekend......scuze ptr greșeală!!!🙈🙈🙈😂
  17. Superba......In eeekend îți fac o vizita dacă mai ești in Cluj.🌹💋
  18. Darkpink-ule ți-a dat un detaliu foarte important:ieri a fost la fata.Vb animatorului “ce sa fc,n-ai ce sa faci?”
  19. Nr de Alba sau Arad??? Sigur nu e in Cluj făcută poza😄😄
×
×
  • Creează nouă...