Sari la conținut

paul1974

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paul1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

paul1974's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Am sunat eu ieri dar nu raspunde ...
  2. O neserioasă din punctul meu de vedere. Am dat mesaje multe pe whatsapp pe care le citea si nu răspundea. Am sunat de câteva ori si tot așa nu răspundea. Avea o poza la profil cu un tip in brate cred ca pestisorul...o țapă
  3. undeva pe la 30 zic eu. Are ochi frumosi .
  4. Am fost eu la doamna. Face masaj la 100 lei si masaj cu finalizare manuala dar la pret dublu. Ea e imbracata si nu am reusit sa o conving sa dea jos ceva de pe ea....poate voi aveti succes.
  5. Salut Am sunat ieri si mi-a raspuns o domnisoara care si-a prezentat serviciile . Eu nu am reusit sa ajung Salonul e undeva pe strada Oituz de pe Codrii Cosminului din cate zicea. A fost cineva?
  6. Salut Si eu sunt in aceeasi situatie. Nu inteleg de ce .poate ne luminează cineva
  7. Eu am incercat sa dau de ea de cateva ori. Are si whatsapp pe nr ala dar vede mesajele si nu raspunde. La telefon nu raspunde de asemenea. Pare neserioasa din punctul meu de vedere.
  8. Interesanta poveste cu tipa asta : Are un anunt aici : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-la-hotel/f41dh4h2ig9278f219f7e0d40h248173.html mai are unul si aici : http://www.olx.ro/oferta/masaj-relaxare-IDcHzqQ.html#d5d892b430 Una din poze e aceeasi si alta e in OMv Eu nu am reusit sa o contactez nu raspunde . Poate voi aveti mai mult succes
  9. Colega e un fel de secretara care-i face programarile din cate am observat. E veche in bransa Diana . Se ocupa de masaj erotic de 10 ani cel putin. Presta la un moment dat la intersectia Harmanului cu Vlahuta bloc pe colt. Cam atata stiu si eu...
  10. Salutare ! Citind si eu despre aceasta domnitza numai cuvinte de lauda pe aici mi-am luat putin curaj si am facut ieri o vizita domnisoarei. Fata este la inceput de drum si din partea mea are un mare plus de incredere facand totul protejat. Mi-a deschis usa o faptura roscata si vesela cu care am sporavait cateva minute despre noi . Dezinvolta si fara graba parea ca ne stim de ceva timp si ne-am redescoperit asta a fost senzatia mea. Pana aici ca si GFE experience are nota 10 . Trecand apoi la motivul vizitei am luat o ora si a inceput prin asezarea cu grija a prezervativului dupa care a inceput cu un oral bunicel cu atentie la detalii si intrebandu-ma daca imi place a continuat cateva minute pana am zis sa vina deasupra. Am schimbat apoi cateva pozitii si am finalizat pe la spate in balonas uimit de privelistea fundului ei bombat la care ma gandesc si acum cu drag. Am facut apoi un dus si am continuat in aceeasi nota de data asta preluand ea controlul si dupa inca vreo 3-4 pozitii in care ea mai mult a fost deasupra am avut parte de inca un balonas umplut :laugh2 Si acum notele: Locatie de lux usor de ajuns 9.5 Oral 9 Gfe exp -10 normal 9.5 Concluzia: O experienta placuta si o persoana la care voi mai reveni cu siguranta.
  11. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/7b016d7e796a6252.html asta e cea la care se refera colegul de mai sus.
  12. Nici vorbă de așa ceva. Eu am fost acolo si chiar pun mare accent pe punctualitate si seriozitate . Deci nu are rost sa mai vb O seară bună sa aveti!
  13. Am incercat fara succes sa ajung aici. Locatie undeva ultima statie si ultimul bloc din Racadau unde intoarce troleul. Am vorbit la tel cu tipa si am stat in fata blocului circa 20 de min sa se aranjeze cica dupa care nu a mai raspuns la tel.... Deci seriozitate la maxim ce sa zic.
  14. paul1974

    Masaj total

    Buna ziua Am fost eu la aceasta doamna. Locatie undeva pe str. Ciocanului la parterul unui bloc. Miros greu cand am intrat si un pat in care totul era foarte mizerabil. Am facut stanga imprejur urgent. Tipa aduce putin cu poza dar cred ca e din vremurile ei bune de acu vreo 10 ani....ca aspect o doamna la 45 de ani estimez eu bruneta si par vopsit blond . Propunerile au fost mai mult decat masaj dar prima reactie a fost sa caut usa...deci baieti nu ati pierdut nimic :laugh2 .
  15. Se pare ca domnitza a disparut din peisaj. Am incercat in zadar sa fac o programare pe email dar nu am primit nici un raspuns.
×
×
  • Creează nouă...