Sari la conținut

gigigigelus

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gigigigelus

  1. Nu merita colegu' , am fost anul trecut si am avut parte de un fast-fuck mai rau ca pe centura.
  2. Salut, Confirm ce a scris colegul Fatality - nu are nicio legatura cu luxul, o fata ultraskiny fara tate fara nimic, creola la culoare, un apartament de doi lei pe Tineretului. Nu va bateti capul, nu merita.
  3. Vad ca pozele sunt aceleasi ca ale unei fete ce avea nick-ul Bianka pornstar, daca este aceeasi persoana, stati cuminti. Am lasat o recenzie la momentul respectiv pe acel topic, cred ca il gasiti tot la luxury, oricum au fost bani aruncati degeaba. Spor.
  4. Mulțumim pentru recenzie colegu’ , problema este ca fata este inaccesibila , nu raspunde la telefon, mesaj , nimic , nici după ce am sunat mai multe zile la rând , nici după ce am lăsat mesaj ca am mai fost la ea acum câțiva ani, nici după ce am întrebat-o dacă vrea confirmare foto din partea mea , etc , niciun răspuns . Asa ca mulțumim pentru timpul petrecut cu recenzia , dar , din păcate , dacă fata este inaccesibila publicului larg , e ca și cum ai scrie o recenzie , iubitei tale , degeaba dacă noi ceilalți nu putem sa o futem .
  5. Salutare, eu nu prea fac recenzii dar in timpul vizitei mele la domnisoara, m-a rugat sa ii las o recenzie, asa ca ma conformez. Am facut programarea pe whatsup ( nu stiu de ce a aparut moda asta cu programarile pe whatsup dar sper ca fetele sa inteleaga ca, noi ,majoritatea curvarilor, nu ne folosim telefoanele personale deoarece nu este incantator gandul sa te trezesti cu vre-un mesaj sau apel fix cand ti-e lumea mai draga ) , asa ca aici este marele minus . Destul de greoaie comunicarea, deoarece , nu sunt fanul comunicarii prin mesaje, dar aici este doar o opinie personala. Am ajuns la locatie, iar in timp ce imi cautam loc de parcare, o vad coborand dintr-o masina imbracata foarte sumar. Senzatia, nu a fost ca mi s-a sculat pula instant, pur si simplu mi s-au inmuiat genunchii. Am parcat , am dat mesaj pe whatsap ca sunt in zona, si , aici, iar un mare minus - nu avea semnal si am asteptat 15 minute ca sa raspunda. Primirea a fost spectaculoasa, fata arata foarte bine , era aproape goala, bruneta, ochii , verzi sau albastrii ( oricum , deschisi la culoare ) sani mari cu un pierce intr-unul din ei. Actiunea a fost foarte buna , oral protejat ( asa imi place mie ) - 10 , sex , m-a calarit foarte misto - 9 , aspect 8-9 ,locatie ok - 6 - o garsoniera aproape de Alba Iulia. Overall , va recomand sa vizitati, a fost o experienta foarte placuta. Tanya, sper ca apreciezi ca am lasat recenzia si sper sa renunti cat mai curand la programarile prin whatsup . Spor!
  6. Buna, încerc sa te sun și ai telefonul închis .
  7. Salut, Am fost la domnișoara, va pot spune din start ca nu e ciorex, dar serviciile sunt egale cu zero, am avut parte de un Fast-fuck cu o lipsa de implicare atât de mare încât nu știam dacă am ajuns pe centura. Aspectul este de nota 6 - 7 serviciile de nota 5 . Scriu acest mesaj pentru cei ce s-au gândit sa treacă pe la ea, mai bine stați acasă.
  8. Salut, Nu prea scriu recenzii pe forum dar scriu aceasta recenzie pentru a ca alții sa nu ia teapa pe care am luat-o eu. Am sunat la domnișoara , este intr-o locație cu încă doua fete ( Myria și Andra , dacă nu ma înșel ) locația este un cuib pe undeva pe o străduța adiacenta Calea Călărași , super locație pentru o astfel de activitate, dar aici se opreste tot ce e super, au venit cele trei fete , din păcate nu îmi place sa jignesc dar sunt aproape de fetele de pe centura, trebuia sa aleg una din ele, nu am făcut-o deoarece nu mi se pare normal sa plătești 400 de lei pentru o fata ce nu cred ca ar plăti cineva mai mult de 100 de lei, atitudinea lor a fost una Ok, dar din punctul meu de vedere locația este clar de evitat, nu dau note ca nu are sens. Sper sa fi fost de folos!
  9. Salut Am fost si eu pe la dansa saptamana trecuta, nu pot sa va spun decat ca a fost o experienta de nota 10, este zambareata si foarte deschisa. Nu sunt foarte priceput la postari de aceea trec direct la note: Locatie 7 nu ma simt confortabil in locatiile unde sunt mai multe fete - nu este decat o " pasarica" pe creierul meu, nu s-a intamplat nimic, nu am dat nas in nas cu nimeni ba chiar am cunoscut-o si pe colega ei, un lucru imbucurator de altfel, iar la final colega ne incuiase in casa si am stat un pic pana am gasit cheile ( lucru ce nu m-a deranjat deloc, deoarece ea cauta cheile dezbracata iar privelistea era de vis ) Aspect 10 - Un corp foarte bine lucrat ( rareori vezi un astfel de corp la o escorta ) si un fund de nota 20 Oral 10+ perfect din punctul meu de vedere cu foarte multa implicare ! Actiunea 10 - se misca demential , a fost numai ea on top ( ceea ce mie imi place foarte mult ) si nu a dat niciun semn de oboseala. GFE 10 Concluzia : - O recomand, merita toti banii!
×
×
  • Creează nouă...