Sari la conținut

stromeleagu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stromeleagu

stromeleagu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Intr-adevar, descrierea din titlu este foarte adevarata. Suava si inocenta. Fara comunicare insa foarte receptiva la indicatii. M-am simtit ca in liceu. Note: Locatie: 7. Baia dezordonata, un singur prosop deja folosit de cei din-aintea mea. Fata: 9. Curata,Draguta, sani medi, tari, fund bombat, piersica mica, carnoasa si gustoasa. On: 8. stangaci ca de inceput de cariera. Ghidata corespunzator este ok. Np: 8,5. Timid, geme incet si da contre usoare. Se simte foarte misto piersica tanara si stramta. Gfe: 8. Timid dar suav. FK de liceu. Tarif: 100 Ron / tdt 25 min. Concluzie: Nu e pt amatori de hard-core, insa este un must-fuck. Probabil nu va sta foarte mult in zona sau in domeniu. Recomand! Spor in toate!
  2. Eu zic sa nu aruncati banii pe fereastra ca nu merita. Tocmai ce am fost la titulara topicului. Cum la ora 22.00 nu raspundea nicio fata din cele cu renune si manat de o deosebita mancarime in cur zic hai sa vedem ce a ramas in apartamentul vestit de dupa podul Serbanesti. Sun. La telefon o voce suava imi povesteste meniul. Verific ca numarul e 30 de minute. Imi confirma. Plec. Ajung. Urc. Deschide o tigancusa draguta la chip, buna de pula. Ma invita in living pe motiv ca are o colega care e ocupata in dormitor. Propun sa demaram ostilitatile acolo. Zice ok. Ma cer la baie. La baie dezastru: prosoape aruncate pe jos, o pereche de slapi cu care cineva tocmai venise de la prasit porumbu. Wc-ul murdar de kkt, pe chiuveta betigase de urechi folosite. Cum mancarimea in cur nu are limite zic lasa ca imi revin cand ii pun pula in gura. Ma intorc, insa zice sa asteptam totusi eliberarea dormitorului. Small talk 5 min. Nimic deosebit evident. Am reusit sa il vad si pe colegul care pleca....sunt curios daca a plecat multumit :)) Vine si tipa nr. 2. Mai tanara ca prima, mai urata la fata insa corp mai misto. Zice prima ca sa merg cu a diua ca ea nu face on. O conving totusi sa intre cu mine in dormitor ca asa am vorbit la telefon. Am intrat si a inceput “distractia”. Incepe sa faca un on la modul 1 gura 10 laba. Zic fata nu e bine. Incearca sa ma imbarlige sa o cheme si pe alalta sa facem in 3. O intreb daca isi dau limbi. Zice nu. Zic pas si realizez ca nu are chef de futut. Asa ca o rog sa o trimita pe colega. Vine colega. Era sigur trasa pe nas sau ceva ca raspundea cu delay si total aiurea. Asta la fel: moartea pasiunii. Incepe un on pe stilul fastfuck. Incerc sa o domolesc. Cand incepe sa se trezeasca pula, se opreste. Ca ea nu face finalizare orala. Dupa care faze gen nu pune mana la tate nu pune mana la pizda. Mi s-a luat! M-am imbracat si am iesit singur din casa... Si acu notele: Locatie: 4 Fetele: prima 7, a doua 8; On: 3 Np: nu am ajuns Halat: 100 Ron, probabil 20 de minute dtd Concluzie: Nu recomand. am avut parte de servicii cu mult mai bune la 50 RON. Salutari!
  3. Salut! Prin Martie eram in drum spre BV si pt ca m-a mancat in pantaloni am inceput sa sun la numerele de pe Publi la rand. Ce sa vezi? Nimeream peste aceasi duduie. La primul telefon mi-a zs ca nu face OP, am zis pas, la al doilea a zis ca face...in fine. Dupa inca vreo 3 tel zic hai sa vad. Ajung la ea undeva in centru. Dupa usa iesa o fata blonda vopsita, tinerica de la tara, nici urata, nici frumoasa, nici inalta dar nici scunda, nici slaba dar nici grasa, nici asa si nici asa...in schimb ospitaliera. Nu as fi ramas dar cand se umfla matu-n tine si devii prost, iti asumi. Asa ca am ramas. Deschilotarea ca ne grabim, igiena ca pe centura cu servetele umede si dai bataie! Fata extrem de submisiva, asa ca am abuzat. I-am dat ON cat am putut. Se cam inneca, dar asta e viata! Am trecut la NP, am schimbat 2 pozitii….nimic deosebit. Nu zicea nimic, mi-am cam pierdut interesul. Deja incepeam sa realizez ce fete pierdeam la BV, asa ca am trecut inapoi la oral unde am terminat CIM. Igienizarea, echiparea si la revedere! Note: Locatie: 6: zona centrala, relativ usor de gasit; apartament vechi, neingrijit, patul scartaie. Recunosc camera in anuntul 3, dar nu e fata din poze. Fata: 5, tanara, vreo 20 de ani, dar absolut nimic deosebit ON: 4, nu stie, fara tehnica, insa accepta orice NP: 5, asteapta sa faci ce vrei cu ea Halat: 100 numaru, scuuuump, foarte scump! Nu am facut recenzie atunci pt ca nu am stiut la ce anunt/numar sa fac recenzia. Si mi-era si rusine :) De revenit? Clar nu! Asa ca fa-ti un bine, suie in masina pana la BC ca ai ce gasi acolo. Si neaparat mergi la fete recenzate de colegi cu vechime si expertiza! Spor in toate
  4. Am vizitat si eu titulara topicului. Sunat, facut programare. La fix sun la interfonul vestitului bloc de pe str. Sesan Intru. Dupa usa apare domnisoara pe aceleasi tocuri imense. Mie imi place tanara. Se cunoaste varsta frageda. Corp subtire cu tate mari si fund bombat lipsit de imperfectiuni. Intr-adevar fata este o actrita foarte buna. M-a amuzat ca imediat ce am intrat a inceput sa joace rolul: sa se mangaie, sa geama,... ca ce bine ca ai venit....abia astept sa mi-o dai.... eu cautam cuierul sa pun geaca. In fine...mi-a placut ca a fost ceva diferit. In dormitor jos textila si hai la treaba. Mi-a placut atmosfera creata, preludiul frumos cu de toate, oral bunicel, normal bun. Nu mi-a placut ca a cerut repede banii la inceput si ca telefonul a fost prezent in camera si nu a fost pe mute. Si acum note: Locatia: 9, nu am ce sa reprosez. Baia nu am vizitat-o. Am venit dusat de acasa. Fata: 9, tanara, frumusica, tate mari si fund bombat; GFE 9, preludiu bun, nu propune FK, insa accepta ON 8,5 are tehnica dar nu o foloseste decat la cerere. Initial am crezut ca nu stie/poate DT, asa ca am intrebat-o cat duce. L-a dus pe tot in secunda doi. Atentie scazuta satelitilor. Finalizarea CIM ridica nota cu 1 punct. Nu a supt tot insa a “pozat” cu sperma in gura. NP 9, mama iedului in picioare in fata oglinzii, cu priveliste minunata asupra fundului. Da contre, te roaga sa o tragi de par si sa ii dai tare. Am executat cuminte insa nu ne-am lungit f mult, am revenit la ON AP : nu am intrebat Plata: 150RON / dtd 25 min In concluzie mi-a placut. Eu cu siguranta voi reveni mai ales pt ca furat de teatrul domnisoarei nu am incercat diferite alte chestii. Va doresc spor in toate!
  5. - Ce ma dispera autocorectul la telefon! I-am scris ieri unei colege: “Joi vreau sa te fut ca pe o catea in calduri!” - Si ce vroiai sa scrii? - Vineri
  6. Salut! Sunat tanara de mai sus la numarul din al doilea anunt. La telefon extrem de joviala, spre agitata. Imi zice tarifele cunoscute (150/250), ii spun ca sun eu in 15 min pentru confirmare. Revin in 15 min, 20, 30, nu raspunde. Intre timp intru in Cora, mai stau vreo 20 de minute. Ies. Sun. Raspunde. Usor nervoasa: ca sa ma hotarasc ca ea nu sta dupa mine. Incerc sa ii zic ca am sunat si nu a raspuns, dar nu ma auzea. Zice “suna cand esti la Cora!” Si inchide. Sun inapoi, raspunde greu, zic “ sunt la Cora si daca nu te-ai suparat f tare as dori sa vin!”. Si inchide.... Trageti si voi concluziile! Spor!
  7. stromeleagu

    Salutare !

    Mie, cel mai mult imi place de astia de iau apararea la matracuci cu atata patos, de zici ca or fi rude sau ceva. Incet baieti ca nu se termina femeile cu doamnele de mai sus! Mai bine suflam in iaurt decat sa ne frigem cu ciorba. Respect Albert! Multa sanatate!
  8. Anestezia generala este inclusa in pret?
×
×
  • Creează nouă...