Sari la conținut

carpen

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre carpen

carpen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Va salut . Vin cu o întrebare. La acest salon lucra o domnișoara Crina se intitula . Blonda. Undeva pe la 30 de ani. Ultima oară când am fost mi s a spus ca s a retras. Îmi puteți spune dacă o găsesc ? Mulțumesc anticipat .
  2. Blonda care a dispărut avea ceva aparte . După mine era in top escorte Ploiești. Șatena este copilăroasă si slăbuță atât fizic cat si ' meserie ' .
  3. Dragi colegi , postez si eu sa elucidam misterul . Vizitat domnișoara sâmbăta seara. In aceasta Locatie erau doua blonde. La fel cum spuneau si alți colegi mai sus , una mai grăsuță si a doua foarte frumoasa si bine proporționată. Cea frumoasa si bine proporționată nu mai este in Locatie. Nu știu detalii dar a dispărut. In schimb a apărut aceasta șatena genul Slim . Am ales o pe cea nou apărut. Confirm descrierea colegului de mai sus. Undeva la 18 , 19 ani , fund bombat , sâni mici dar fermi. Se vede ca este la început , stângace , a început cu un oral foarte prost executat , după timp scurt schimbat la normal , unde am finalizat in balonaș. Am achitat un milion. Note : Locatie 5-6 Domnișoara aspect : 6 - 7 Domnișoara prestație : 6 - 7 Sper ca pentru prima recenzie este un început bun , urmând sa ma perfecționez .
×
×
  • Creează nouă...