Sari la conținut

luckyboy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de luckyboy

  1. Salutare, Am fost și eu la Maia mânat de receziile de aici. Cumva am rămas fiindcă nu am prea multe intervale de timp de aruncat pe geam, însă aș vrea ca băieții care au mai făcut recezii pe aici să priceapă ceva: - suntem futacii și escortele - nu ajutați pe nimeni umflând aiurea recenzia. Poate acest lucru este angrenat de faptul stupid care l-am observat și pățit - că recenziile bune și pozitive primesc mult mai multe aprecieri decat cele reale 🤷‍♂️ - nu inteleg de ce. Credeți-mă - aveam cont platinum cu zeci de recenzii, pe care nu-l mai folosesc din motive personale - nu-ți crește nimic in viața reală că primești like-uri aici. - să ne lămurim - este site de recenzare sau de ridicare in slăvi a oricărei femei care decide să dea păsărică pe bani? Revenid la recenzie (scurtă - că oricum cele oneste nu sunt apreciate): comunicarea și stabilirea întâlnirii pe whatsapp - foarte bune. Ajuns in locație - aici intervine pledoaria de mai sus - am citit in recenzii - "frumușică la fața, simpatică, sexoasă" 🤦‍♂️ - băieți, unde ați ieșit taică? Din curtea alăturată? Că dacă mergeați 50 metrii pe străzi nu mai delirați așa.... Înțeleg vorba cu "nu te caci în gusturile omului", dar.... La față este bine rău de tot sub simpatică, la corp cum s-a mai descris - plinuță și fără forme - cicatrici pe burtă, cearcăne etc. Pozele avantajează bine, chiar daca nu sunt prelucrate. Și eu dacă aș avea 170 și îndesat, dacă mi-aș face poze de sus in jos aș părea înalt și masiv. Rămas pe motivul dat mai sus și pe curiozitatea de cum se mișcă - poate au văzut-o "frumușică" dupa acțiune. Atitudine foarte bună într-adevăr - vrea să se lipească, însă cam trebuie să închizi ochii să îți imaginezi altceva. Oral slab - ținut jumate cu mâna si făcut ceva la cap... Destul de scurt. Normal ok - se simte bine. Note Locatie - 8 Maia - 5 Oral - 5 NP - 7 Atitudine (pentru gfe trebuie si atracție) - 8 Raport calitate-preț corect - a nu se înțelege că am ceva cu ea, chiar dacă se pot îmbunătăți chestii, am cu binevoitorii care nu pricep scopul forumului.
  2. Iep: - filmuleț de prezentare pe ritm de manele: bifat - mărit tariful la o zi de la lansare: bifat - recenizie de nota 9.5 (că 10 bate lo ochi) al unui băiat sincer care s-a inscris de 20 de minute: bifat
  3. Era cât pe-aci să vizitez ieri domnișoară. Faptul că a schimbat prețul serviciilor după o zi, mă face să nu regret că n-am ajuns. Succes la extra-uri!
  4. Salutare, Am vizitat-o astăzi pe Leila. Pot să zic că a fost o experiență ok. Programare făcută pe WhatsApp, respectată - chiar am ajuns mai devreme și a putut să mă cheme să nu aștept afară. Locația pe Batiștei, o garsonieră veche, dar curată. Leila este conform pozelor ca aspect - mai mititică în realitate, dar ai cu ce să lucrezi. După ce i-am dat cadoul și un mărțișor am trecut la duș. Duș mic și un singur gel de duș. După o reimprospatare rapidă am trecut la un ON care mi-a plăcut, transformat in 69. LOT si finalizat pe la spate in balonaș. Igienizat si plecat. Acum trebuie să menționez că eram pe grabă și acțiunea s-a decurs cum am vrut - rapid și fără tam-tam - dar, dpmdv extra-urile mi se par că trebuiau clar incluse in preț - locația trage prea mult in jos să ceri 300 finalizarea pentru pachet complet, și nici aspectul nu se încadrează. Părerea mea - dacă erau incluse in preț îmi faceam abonament - așa este doar pe listă. Note: Locație - 6 (că este curat) Leila - 7.5 ON - 8.5 NP - 8 Atitudine - 8 plăcută, discută cu tine Cadou - 200/30 min dtd + un mărțișor Concluzie - de vizitat, dar de schimbat locația sau mai degrabă inclus din extra-uri în preț pentru fidelizare.
  5. Salut, Am vizitat și eu recent titulara topicului - punctez o recenzie scurtă. Contact pe whatsapp pentru ziua in curs la numarul 0790285134. Ajuns acolo a zis sa aștept vreo 10 minute - nu mă grăbeam din fericire și eram primul client pe ziua respectivă. Ajuns sus - locație semi-decentă, dameza a mai fost descrisă. Duș (fără pară) si trecut la acțiunea principală - un ON bunicel și de durată transformat în 69, urmat de cateva poziții de AP unde am finalizat în prez. Note Locatie - 7 Domnișoara - 7 ON - 8 AP - 8 Atitudine (no gfe) - 7 Igiena - 10 Cadou - 150/30 min. dtd Concluzie - opțiune bună pentru anal la acest preț.
  6. Salut, Am făcut și eu o vizită Ioanei. Programare pe WhatsApp, locația bine cunoscută. Ioana mi s-a părut simpatică - era mișto să aștepte echipată și pe toace. Amabilă si plăcută, însă din păcate nu s-a făcut faimosul "click", așa că acțiunea mi s-a părut destul de banală. Pentru alții, sau după mai multe vizite sunt sigur ca este mult mai ok. Trec direct la note: Locatie - 9 Ioana - 8 ON - 8 NP - 8 Igiena - 10 Gfe - no - atitudine ok Cadou 150/25-30 min dtd.
  7. S-o fi îndrăgostit și îi este frică să-și urmeze corasonu' 🤷‍♂️
  8. Nu sunt eu - este toată lumea. Crede-mă ca toți care avem puțină experienta știm că nu duci lipsă de clienți. Faptul că în această secțiune de forum sunt persoane care caută raport servicii/preț și li se par dubioase recenziile, este un subiect diferit. Nu zice nimeni să te urci pe pereți că nu suntem în "Exorcistul", dar - cum spune toată lumea - micro (nu așa micro) tranzacțiile pe servicii care sunt incluse la colege sunt absurde. Ce descrii tu acolo este un de făcut dragoste cu prezervativ și fără Fk sau altele - nu își are loc aici - asta este nimfomane.com, nu prințese.io. Iar faptul că ai colegă și nu ai ușă la cameră este absolut inanceptabil la peste 250/oră nu ce scoruri aberante ceri tu. Cât despre mutatul de la lux aici - îți zic un secret: dacă mărești prețul incluzând serviciile, nu are cum să rămână aici topicul. Ca îți mai zic și al doilea secret - bășcălia generează trafic. Iar aici nu o să ieși din ea. Uită-te pe alte pagini: imediat se oprește de către pisic sau cleo.... Aici este prea amuzant și absurd.
  9. @Alissa69 nu înțeleg cum nu înțelegi de ce par mega dubioase aceste două recenzii. În primul rând ambele sunt făcute de useri fără alte recenzii și ambele sunt efectiv psihadelice ... Relatează niște întâlniri în care nu prea se întâmplă nimic minunat, dar ei recomandă. Wtf!? I-ai hipnotizat cu privirea ta de ghieșă să-și facă cont în lift și să lase recenzie din bolt? Nu mai zic că ultima recenzie e de "mac, mac - da' nu sunt rață" - totul protejat, scor astronomic dar ioc intimitate, dar gfe maxim - ne-a luminat Acum serios - de ce nu-ți bagi scoruri mai mari sau direct să fi trecută la lux? Că aici ieste doar porci care nu cred în (vrăjeală) (scuze) calitate...
  10. 😂În rate se poate plăti? Accepți credit tbi? Că dacă vin ar trebui minim 1100 să plec mulțumit 😂
  11. Salut, Vizitat și eu titulara topicului săptămâna aceasta. Programare făcută pe whatsapp - respectata în ambele părți. Ajuns în locație am fost întâmpinat echipat, dat cadoul și m-am dus la duș. Când m-am întors a revenit din bucătărie dezbrăcată. Ca aspect - s-au făcut descrieri aici - în poze nu se observă sânii mici și burtica cam mare. Nici faptul ca nu era epilată de câteva zile nu a adus acțiunii vreun plus. Pe scurt acțiunea - ON la care se cam simțeau dinții și un LOT în care am finalizat în balon. Numărul doi a debutat cu un oral care a devenit la un moment dat cam prea agresiv (a se înțelege grăbit) pentru gustul meu - n-am reușit să mai finalizez. Altă chestie deranjată a fost faptu că înainte de oral manevra instrumentul cu un șervețel umed de zici că voia să-l detașeze. Preferam să stea cu mine la duș să controleze cum mă spăl decât să-mi tragă de el de zici că mă mulgea. Înțeleg că în meseria asta ai tot felul de surprize nașpa, dar nu-i vina mea. Note Locație - 6.5 cearceaful era și pătat de un anteconfrate, apartament și împărțit cu colegă Titulara - 7 descris mai sus ON - 7 NP - 7 Atitudine - 7 amabilă, discuție ok între numere, no gfe Igiena - 8 fără mirosuri, însă neepilată Dtd cam 50 minute/250 (mi s-a părut grăbită ultima interacțiune). Concluzie - poate nu a fost ziua mea.
  12. Salutare tuturor, Astăzi am dorit să fac o vizită @Cristina_Cri dar n-am avut succes dpdv al orei. Așa că am întrebat-o de colegă și câteva detalii, ea transmițându-mi topicul @Moni_monica Comunicarea am dus-o cu Cristina (cred), Monica neavând număr încă. Ajuns in locație m-a întâmpinat Monica foarte zâmbăreță și simpatică. Ca aspect - pozele sunt relevante iar la chip este simpatică. Cam 167 înălțime, probabil pe la 65 de kg. Câteva kg în plus, însă carnea și fundul este ce trebuie. Mers la duș rapid și revenit în camera de ostilități. Aici m-am întins pe pat unde am început cu un Fk transformat rapid în Dfk de s-a făcut soldatelul instant beton. Nu cred că face cu toată lumea - eu am avut noroc. Am continuat cu un ON bun transformat în 69. Pus căciulița și început cu un misionar și schimbat câteva poziții. Finalizat în doggy. Tot parcursul implicată și Fk din plin. Note Contact - 9 prin Cristina (cred) Locație - 9 Monica - 8 simpatică și cu același accent mortal ON - 8.5 plăcut și cu deep. NP - 9 implicată, contre. Gfe - 9 Fk, dfk, simpatică, accent. 25-30 min. Dtd/ 150ron Raport calitate/preț 10 - zicea că stă până la sfârșitul săptămânii, dar aș vrea să mai ajung la ea și la Cristina.
  13. @pisicuts fă-mă premium să văd ce a postat pentru mine. M-a băgat în dilemă - ori plătesc premium și nu am bani de vizită, ori merg la ea pe "întuneric" 😂. Ce să zic... Bravo, mi-a dat șah mat
  14. Să mor de înțeleg din recenzia respectivă ce o recomandă. Nu mai zic ce o recomandă la aceste scoruri... În fine... O să se bage cineva cu vrăjeala cu "struguri"
  15. Salut, Am ajuns și eu la Cristina după mai multe încercări nereușite. Programare făcută pe whatsapp, confirmată înainte cu 2 ore. Locație curată și dotată cu tot ce este nevoie - poate doar o saltea mai ok ar lipsi. După o scurtă socializare am fost pe rand la duș. Acțiunea a debutat cu un ON bun transformat în 69, după care am schimbat mai multe poziții și am finalizat într-un tit fuck cu cim. Stat la taclale, dușat și încercat al doilea număr - n-a ieșit chiar dacă s-a străduit - poate dacă luam o oră jumătate. Duș și plecat mulțumit. Note Locație - 8.5 Cristina - 8.5 ON - 9 NP - 9 Anal - nu s-a întâmplat Atitudine - 10 300/ 60-65min dtd Concluzie - de revenit! Și își merită locul la top.
  16. @Alissa69 dacă porneai la drum cu prețurile pe care consideri că le meriți (justificat sau nu), erau comentarii că sunt prea mari - dar erau calculele tale și comentariile răutăcioase ale unora. Dar prin defalcarea asta absurdă ai intrat într-un ridicol din care pare ca nu vrei să ieși - de unde și bășcălia de pe topic. Timpul petrecut cu o escortă - mai ales după un anumit nivel - nu trebuie să conțină calcule că a simțit clientul că ar vrea 69 sau sex între sâni. Persoanele cărora crezi tu că te adresezi sunt mult mai deranjate de "Micro tranzacții" de-astea decât de o sumă clară de la început. Ca sfat - de la un anumit nivel (lux/top) nu prea mai au ce să existe extra-uri, doar menționat ce nu se acceptă. Oricum personal escortele care cer extra pentru Fk, 69, CIM mi se pare că nu au ce căuta în business - poate înțeleg anal sau COF fiindcă presupune o pregătire în plus - dar primele - ori faci, ori nu faci.
  17. Eu cred ca este o strategie de marketing genială. Când o sa zică "Bine mă sarăchiilor las la 800 ora fără extra" o să sară toți la discount.
  18. Salut, Am reușit, prin abandonul unui confrate, să ajung la @evelinnnn spre norocul meu. Programarea prin whatsapp, cu îndrumarea corespunzătoare. Ajuns în locație am fost plăcut surprins atât de ea ca prezentare, cât și de locație. Evelin mi s-a părut frumușică și plăcut proporționată. Servit cu o apă și o scurtă introducere la o țigară. Duș în baia super dotata și ajuns în camera de acțiune. Pe scurt acțiunea - un ON bine executat transformat într-un 69 o placere. Schimbat câteva poziții și finalizat în reverse cowgirl în balonaș. Aveam în gând să încerc și al doilea număr, însă ne-am luat cu vorba și când m-am uitat la ceas am considerat că nu mai este cazul să forțez. Oricum faptul că m-a captivat destul să mă deraieze de la plan este un plus. Duș, stat la o țigară și plecat. Note Loactie 10 - n-am ce să reproșez Evelin 9 - mi se pare chiar frumușică și are un corp mișto. Miniona ON 9 - oral bun, încerc data viitoare și restul meniului Normal 8.5 - bun și natural GFE 9.5 - plăcută, inteligentă, deschisă - chiar ciudat pentru 23 de ani. Ar fi 10 dacă ar avea Fk în meniu. Igienă 10 Cadou - 300/ 60 min dtd - nu m-am simțit deloc grăbit Concluzie: revin când pot!
  19. Într-adevăr trebuie să ai noroc să ajungi la ea. Iar faptul ca nu are whatsapp este super iritant. Am reușit și eu să reajung săptămâna asta. Am și așteptat prin mașina vreo 20 de minute că veniseră "de la cablu" 🤭. Note la fel ca cele de mai sus - stat vreo 35 min. 100 de lei. Nu prea ai cum să pleci nemulțumit de la ea la acest tarif (când reușești să o prinzi).
  20. Salutare, Răsfoind pe forum și având chef pe sfârșit de o eliberare de stresul sărbătorilor, am trimis mesaje de abordare câtorva daneze de pe forum. Cumva am ajuns și la Lory. Răspuns majoritatea că sunt ocupate, în cele din urmă a răspuns și ea. Comunicarea destul de monosilabică - mi-a luat 4 ore să reconfirm preturile (200/fin; 400/oră) și serviciile (on, np, ap, cim, cof). În cele din urmă am ajuns - și cu vreo 10 minute de așteptat pe lângă bloc. Locația pe lângă Tineretului, garsoniera ok la parter. Intrat în garsonieră - ea aștepta costumată și se tot scuza că a mai programat pe cineva și trebuie sa îl amâne puțin (no comment 🤦‍♂️). Lory este o tipă la vreo 40 de ani, cam 1.55 și vreo 40-45 kg maxim - dacă nu mai puțin. Puțin deranjant de slabă, dar eu venisem pentru anal. La chip nu excelează de asemenea. Nu știu ce să zic cu dușurile dintre numere - la cât de haotică și ocupată este, mi se pare cam îndoielnică situația. Pe altă parte în timpul acțiunii n-am avut surprize, dar nici n-am explorat prea mult. M-am dus la duș - îngust, dar dotat cu câteva geluri de duș, prosop curat, și mașina de spălat în care zăceau prosoapele utilizate amintindu-ți că e sfârșit de zi 😂. Intrând în camera de acțiune, activitatea a început să ia o întoarsătură pozitivă ea fiind determinată să afle ce vreau. Mai timid (de data asta) i-am zis și am demarat acțiunea. Cumva știe că nu excelează pe multe fronturi, așa că echilibrează prin atitudine în actul sexual. Nu știu despre textele de pe aici ca e nimfomană și că îi place - oricum te face să te simți bine. Am început cu un ON chiar bun cu atenție la zonele adiacente și limbaj vulgar, scuipat pe soldățel până m-a făcut să-mi dau drumul aproape. Continuat cu un NP LOT unde țopăia în pulă mai mare dragul, continuat cu un misionar din picioare (la 35 de kg cât are, chiar se poate) și urmat de un anal cu ea pe scaun. Am finalizat cu un ON la fel de bun ca primul și un CIM/COF de senzație. Per total o experiență porno care vreau să o repet. Note. Locația - 7.5 garsonieră parter zona Tineretului Comunicarea - 6 whatsapp 4 ore să mă conving Lory - 7 ON - 9,75 deep, scuipat, atenție adiacente, dirty talk, Cim cof, tot ce vrei. NP - 9 AP - 9 (intră ce vrei, cât de tare vrei) Atitudine (no gfe) - 8 (6 până la act și 10 în timpul actului) 200/30min DtD Cum am zis - compensează pentru unele cu altele - fizic clar nu este de tariful respectiv, dar după ce te fute pleci mulțumit. Eu o să mai revin. 👍
  21. Salut, Am revenit săptămâna trecută la Ștefania, pentru prima dată în locația aceasta. Cumva, nu prea m-a încântat vizita. Detaliez... La vizitele anterioare, chiar dacă la chip arată trecută de 40+ (38 de 7 ani încoace 😅 ), la corp era ok. Acum s-au adunat câteva kilograme bune în jurul abdomenului. La fel de vorbăreață - dar la oră (cu am luat) mi se pare că se lungește vorba în detrimentul acțiunii. La acțiune obosește prea rapid în anumite poziții - nu sunt maratonist. Între numere nu a vizitat dușul - fapt care mi-a tăiat din chef la al doilea număr. Dacă eu mă duc, chiar mă așteptam să meargă și ea. Concluzie - îmi pare rău, dar nu mai revin. Poate acceptabil de mers la număr, dacă ești fiert pe anal - în rest, nu.
  22. Salutare, Am reușit sa ajung la Cristina ieri seară, cu mare noroc. Programarea făcută din scurt pe WhatsApp - respectată din ambele părți. Locația pe Nerva Traian, apartament ok - dotat cu tot ce ii trebuie. Singurul inconvenient este portarul de jos. Cristina este o tipa care personal mi se pare frumoasa, iar accentul este cireașa de pe tort. La fizic ca în poze - ok, nu nemaipomenit. După scurta socializare și duș a început cu ON bun, dar cam scurt - eram și eu pe grabă, dar m-am simțit ca și ea cam era. Am schimbat câteva poziții și am finalizat în căciuliță. Pe parcurs a fost implicată și activă, dar sper ca data viitoare să avem timp mai mult. Note Locație - 9 (portarul care știe cum stă treaba) Aspect - fata 9.5, corp 8 ON - 8 (ca scurt, dar ok) NP - 9 GFE - 8.5 (s-a simțit puțin grabă) Cadou 150/aprox. 25 min. Dtd Concluzie - eu sigur revin.
  23. Colegu - atunci ia-te după alte recenzii. Am și zis ca dacă ți cont de vârstă este nota mare. Dar credeam că facem recenzii, nu "ode pentru frumusețea sufletului" 😂. Că atunci 10+ la toate fetele de pe site. Oricum - răspuns civilizat de la care ar trebuii să învețe multe colege.
  24. Salutare, Am vizitat și eu titulara topicului. Contact pe whatsapp - programare făcută ușor. Ajuns în locație - m-a întâmpinat bine dispusă și zâmbitoare, motiv pentru care am hotărât să rămân o oră.. Locația ok și curată, dar mie mi se pare ampulea să te fuți pe saltea. Asta este acceptabil la alte scoruri. După un dus rapid am început cu un ON în care ma cam jenau dinții puțin, și câteva poziții unde am finalizat în balon. După un duș rapid când am început numărul doi după un minut dacă a văzut ca nu se scoală instant a cam abandonat, și m-am cam simțit grăbit subtil - dtd cam 40 de minute. Nu prea m-a convins... Note Locație - 7 (curat, dar te fuți pe saltea - și aia îngustă) Lorena - 7.5 (9 dacă ți cont de vârstă) ON - 7 (se simt dinții) NP - 8 (ok, gemete fălsuțe) Igiena - ok, dar între numere nu s-a dus și e la duș Atitudine - zâmbitoare, dar grăbit subtil la sfârșit. Concluzie - de finalizare o fi ok, la oră nu prea. Eu nu mai revin.
  25. Salutare, Am mai ajuns odată la Ana. Am reușit 2 finalizări - 200 RON. Nu m-am simțit grăbit deloc. Primul număr - ON, LOT și anal. Numărul doi - ON și Lot... Chit chat între ele. Note Locație - 6 Ana - 6.5 ON - 7 NP - 7 Atitudine - prietenoasă, plăcută Cadou 200/ 60-65 min Raport calitate/preț - foarte bun De revenit
×
×
  • Creează nouă...