Sari la conținut

dralexandru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dralexandru

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dralexandru's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

143

Reputație

  1. Lăsa-ți-o mai moale cu promovarea la top,pe bune!
  2. Păi de-aia le-am enumerat (la întâmplare) că ce pretenții să ai? Da' Constanța??
  3. Și ca să se confirme toate cele zise (chiar să se adâncească) nici azi n-am găsit nimic, fără nici o exagerare ! Și am încercat și la singura la care nu apelasem (Dana) că nu e genul meu da' am zis că na! în lipsă de altceva..... și cred că sunt la block pt ea! Treaba lor! Am făcut economie de 2 sutare, mă duc să bag motorină, mănânc 4 mici și beau 2 beri. Mâine nu mai încerc, duminică am programare la una din cele mai tari de pe aici,revine! Baftă!
  4. Așteptăm topicul/recenzia/link eventual nr. telefon
  5. Nea Gică, se pare că nu prea ai înțeles ce am vrut să zic. Nu fă pe Zorro.Eu nu le-am acuzat pe fetele astea că și-au luat o pauză binemeritata (treburi,concediu,afaceri,repaus,etc),sunt oameni cum spui tu,eu remarcam că mi se pare incredibil că intr -un asemenea oraș să nu găsești intr -o zi oarecare a săptămânii măcar o escortă ca lumea, nu mă refer la japcagioaice sau rapandule. Ce să mai zici de orășele ca Băicoi,Calafat,Agigea, Aiud, Fălticeni, Făurei, Băilești , Oaș -Negresti,Zimnicea,etc,etc,etc....... bieții oameni!
  6. Așa este. Pe toate de la top le-am citat și eu și am specificat de fiecare cum stă treabă și în ce stadiu sunt iar mai jos in afară de 2-3 ( cu Alice am avut întrevedere,i-am lăsat recenzie la vremea aia dar pt mine unul nu a fost ce trebuie) iar Andreea- ardeleanca,care Intr -adevar e din altă ligă, prestează și ea când mai ajunge pe aici, momentan e de-acasă. În rest.....jale mare, părerea mea f f puțin pt potențialul acestui oraș. Să sperăm că vor veni și vremuri mai bune!
  7. Băi băieți! Am vrut ieri toată ziua(fiind liber) să mă delectez cu una din damezele consacrate care prestează pe aceste meleaguri. Crede -ti -mă,n-am găsit una disponibilă ! La top Maya care acum vreo una an ,un an și ceva când a fost promovată făcea concursuri cu premii : care - o are mai mare,care mai groasă,care rezistă mai mult,care stropește mai mult,etc,etc,chat incontinuu. Acum canci! Nici nu se mai sinchisește să răspundă nici pe wats,nici SMS,i-am lăsat mesaje și nu o dată!Nimic. Tipic romanesc: a fost pe val,și-a văzut sacii în căruță..... Celelalte două pe care le simpatizez f tare lucrează o săptămână da, 3 nu, Inna momentan e plecată și ea, cealaltă nu e genul meu. În rest, de la top în jos nici nu am curaj să sun dapăi să mai merg, niște arătări cu niște nume de te crucești, își aleg nume de scenă parcă special să te gonească,(par)venite doar să te păcălească să -ti ia banii cât mai repede și servicii de rahat ! Halal, ditamai orașul port Constanta !
  8. Da,am văzut și eu,dar cum am zis și în recenzie,ori era prea obosită ,ori plictisită,ori nu i-am plăcut și n-a vrut cu mine,dar vreau să zic că la prețul ăsta (250 / nr) prestația,cel puțin cu mine a fost mult -mult sub așteptări,merită cel mult 150.
  9. Mai știe cineva ceva de fata asta? Pe unde a dispărut?
×
×
  • Creează nouă...