Jump to content

insuficientul

Serious Contributor
 • Content Count

  612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

670 Reputatie Excelenta

About insuficientul

 • Rank
  Insuficient
 • Birthday 08/30/1923

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  .
 • Interests
  .

Contact Methods

 • Yahoo
  .
 • Skype
  .

Recent Profile Visitors

4,406 profile views
 1. Atunci sa ramana cu detaliile! E foamete mare!
 2. Cred ca si daca o apelezi sa intrebi daca e disponibila iti cere 100 extra! 🤣😂
 3. Salutare la Futaci! Am ajuns si eu la Alexandra si chiar nu a fost rau deloc! Am optat pentru o ora si bine am facut,e zambareata,ai ce vbi cu ea,foarte amabila si nu te grabeste. Am primit prosop curat si uscat. Ca actiune a fost ok...nu a facut fite ,cum am cerut sa conformat,nu e pe fast fuck. A fost o intalnire destul de reusita! Cred ca incet ,incet invata din greseli si pare promitatoare! Am discutat chestii si despre forum,ca vroia sa nu mai intre...si a inteles ca pe banii nostrii trebuie sa isi faca datoria! Nu mi se pare tarancuta... e chiar de ai
 4. Dar pe iasi de ce aveai 100 finalizarea/ 250 ora...si la Constanta primesti doar la ora? Noi suntem mai prosti sau cum?
 5. Nu mai e in oras...se intoarce pe 27!
 6. Salutare la Futaci! Am ajuns si eu acum 2 seri la Alecsa! O moldoveanca foarte misto,draguta foc,usor timida la unele aspecte...ca nu stie ce ii place clentului...dar se adapteaza din mers,pe calapodul meu ca si inaltime,a fost o pitrivire de numa 😁! Am luat o ora ..cu finalizare orala la al 2-lea nr... nu am ce sa ii reprosez,are un spirit de luptatoare rar intalnit...nu te lasa sa pleci nemultumit,se implica,se muleaza cerintelor si nu face figuri,fițe... Ajuns in locatie, in blocul unde presta Alice de la top...pe langa scoala 6,am schimbat 2-3 vorbe la un suc si o tigar
 7. Salutare la futaci! Am ajuns si eu la Simi! O dulceata de fata... cu gfe foarte bun,implicare net superioara fata de alte fomiste de 200 ,300 nr. E istetica si chiar dragutica,am adaugat-o in lista de favorite! Si sa vedem ce mai descoparim la ea pe parcurs! E promitatoare si cred ca poate face o figura frumoasa! Note... media 10! De revenit... oricand...cu mare placere! Spor la ciocane!
 8. Salutare la futaci si preotese! Am si eu o rugaminte! Incerc sa dau de o tipa care sta in tomis 3 in spate la medicina legala bloc T12,e oarecum skinny,cu tatuaje si roz/mov in cap! Va rog un nr de contact,cine ma poate ajuta? Ms frumos,cu respect ,anticipat!
 9. Daca ai rabdare si un gram de noroc... dai cu siguranta de ea.. cand e pe stop nu lucreaza...si mai isi ia si fata o zi 2 libere ...cand nu e pe stop...
 10. Am ajuns si eu la Irina de vreo 2-3 ori... e o tipa super dulce... totul e la superlativ, sper sa o tina pe linia asta si va fi multumita toata lumea... nu cred ca am ceva sa ii reprosez! Spor la ciocaneata fratilor!
 11. Pai si...telefonil tot inchis e! Care e numarul bun?
 12. Buna Irina! Si salutare confrati! Aveti idee daca numarul de telefon din topic...este valabil? Ca nici pe whatsapp ,nici la telefon nu reusesc never sa dau de sirena asta mica!
 13. Am fost si eu ieri la Antonia! O vizita reusita , foarte joviala,frumusica si cu zambetul pe buze... face si NU face ,ce declara... per ansamblu e mai mult decat ok! Nu te grabeste..nu e cu ochii pe ceas...actiunedestul de buna! Note: Oral 7 fara atentie la adiacente,e loc de mai bine... Normal 8 si aici se poate mai bine Gfe 9 am zis mai sus Locatie 9... micita ,dar nu ma intereseaza acest aspect De revenit si recomand : da... e foarte ok raport calitate/pret! spor la ciocane!
 14. Daca si neomi e de top...ma las de futut!
 15. Nu mai e in oras....a fugit la bucurrsti!
×
×
 • Create New...