Sari la conținut

sergiu_4you

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sergiu_4you

sergiu_4you's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputație

  1. Fata noua,Karina e superba.E foarte senzuala,se misca lasciv.Iti da atentie.
  2. Atat am de spus despre Yasmin pt.ca nu am intrat cu ea,am ocolit-o vazand ce se scrie despre ea,binenteles ca ma si dezgusta ca femeie.In trecut am mai prins fete naspa la acest salon,dar nu are rost sa scriu despre cele care nu mai sunt.Acum pe cand credeam ca am prins doar fete bune....am intrat sa o incerc si pe Elena....dar m-am socat..Am intrat la succesiv,Elena fiind a 2-a.Pe cand imi facea cealalta fata finalizarea,ma simteam f.bine ...numai ca ne trezim ca intra Elena peste noi,dar intra cu repeziciune pe usa de era sa sar in sus.Binenteles ca mi-a murit si de nu am injurat-o...Colega ei imi tot explica ca e noua,sa inteleg...bla bla bla..si a stat mai mult decat trebuia ca sa imi faca finalizarea. A venit apoi Elena,normal ca nu prea imi mai ardea de ea,da am zis acum asta e.A zis:''Vai ca colega atat a stat..''Probabil era nerabdatoare sa intre.Fata era speriata de bombe,rusinoasa,neepilata,mai ales la pasarica,dezgustator..S-a repezit pe ea ,a trebuit sa ii spun sa o ia mai incet.Nu recomand.
  3. Da,ai dreptate adcalin.Acum e pe strada Oasului langa Real.Referitor la ce a spus Mihu mai sus,fetele fac tot posibilul sa multumeasca toti clientii iar Criss e o fata de nota 10 cu care poti sa vorbesti daca ti se pare ceva nedrept.Am fost azi dimineata la fete si au o colega noua,Gina,brunetica,slabuta,19 ani,arata destul de bine.Din cate am inteles inca nu intra singura,e la pregatire.
  4. body bikini 70 lei body nud 90 lei succesiv 100 lei bonusuri: Marti & Joi 20% reducere,Miercuri-la un masaj pt o fata,poti sa intri cu 2,vineri tombola 6 fete:Isa,20 ani,inalta,blonda,parul prins in doua codite,era imbracata in scolarita,Tania 20-22 ani blonda cu sanii mari,cu o privire destul de perversa,Dana,22 ani,o moldoveanca draguta,slabuta,Yasmin,blonda,mai plinuta,care am inteles ca e mai veche pe acolo,Alina,inalta,satena,par lung,destul de tinerica. Fetele m-au primit in living,m-au servit cu un suc si am stat de vorba.Am urcat apoi sus in camera,unde au venit costumate pentru dans,si mi-au spus ca fac si pregatiri pentru asta.Masajul a fost relaxant si senzual in acelasi timp.
  5. Locatia noua este pe Oasului,zona Real.Fetele m-au primit intr-un living spatios,m-au servit cu un suc si am stat putin la vorba.Mi-a placut ambianta,fetele erau deschise,mi-au dat o dispozitie buna.Erau 6 fete: Isa,20 ani,inalta,blonda,parul prins in doua codite,era imbracata in scolarita,Tania 20-22 ani blonda cu sanii mari,cu o privire destul de perversa,Dana,22 ani,o moldoveanca draguta,slabuta,Yasmin,blonda,mai plinuta,care am inteles ca e mai veche pe acolo,Alina,inalta,satena,par lung,destul de tinerica.Andra 24 ani,inalta,bruneta.Am ales-o pe Andra si peTania la un succesiv,100 lei,fiind vineri aveau ceva bonus,tombola.Dupa ce am extras un biletel am castigat un dans turcesc,fetele m-au condus sus in camera,am mers la dus,iar cand m-am intrors erau costumate pentru dans.M-au incantat cu dansul lor,mi-au spus ca fac pregatiri inainte.A ramas Tania cu mine si mi-a facut masaj de relaxare,apoi cel erotic care a fost f placut mai ales cand i-am simtit sanii pe spatele meu.Mi-a facut o finalizare,peste o jumatate de ora a venit Andra,care si ea mi-a facut masaj de relaxare,m-a masat cu degetele,cu sanii,iar la sfarsit mi-a facut si ea finalizarea cu mainile si cu sanii. Multumesc pentru ca ai revenit cu recenzia solicitata. +1 pentru inceput.
  6. Am fost si eu la Andra,o d-ra cu cu corp exceptional.Acum este la Zeita Afrodita,intr-o locatie noua.O vizitez saptamanal,acolo au si bonusuri zilnice .
  7. Am fost si eu in noua locatie intr-o vineri,zi de tombola.Locatia este curata,camerele amenajate cu bun gust.Am castigat la tombola un dans turcesc cu 2 d-re.Am ales-o pe Andra si pe Tania la un succesiv,100 lei.Andra, 24 ani e mai inalta,bruneta,un corp superb,Tania, cam 20 ani e draguta,are sanii mari.Masaj de relaxare si erotic foarte bun.Nota 10 amandoua.Miercurea au o fata bonus.Drumul e bun doar ca trebuie sa stai la semafor.
×
×
  • Creează nouă...