Sari la conținut

geosto81

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de geosto81

  1. Salutare la toți! Pentru prima oară m-am hotărât să o vizitez pe domnișoara Rebeka, astăzi pe la ora 15:00, făcând programarea de ieri! Locația e foarte ușor de găsit,nu a fost probleme!Intrat pe ușă o văd, înaltă, frumoasa,îmbrăcată sexy,cu pantofi roși! Mi-e sincer îmi place de ea!M-a invitat la un pahar de suc,apa etc,lDar cum am fost încins de afară am zis ,să beau un pahar de apă,dar cred că am exagerat cu apa!Cadoul   l-am dat atunci!Drăguță, comunicativă , zambet frumos,naturală, așa cum îmi place mi-e! M-am cerut la duș,am primit un prosop și la duș!Baia,gel, prosop, apartament e ok!Acu musai să trec la note! 

    Am trecut apoi la acțiune ,cu un oral neprotejat,cu atenție la vecini,deep și cu priviri sexy din partea ei!Nota 10

    Apoi trecut la sex normal protejat,ea deasupra,am putut să o admir!Se udă natural,are piersicutza foarte sexy,labi frumoase,dar nu am apuc să o gust!Nu a durat mult am trecut în doggy,la un anal demențial,mai ales că ai și oglinzi ,și o priveliște faina!Nota10

    Trecut la o pauza, încins din nou ,la un pahar de apă,povestit etc!Cred că i-am băut toată apa!Și eu nesimțit,cred că am lăsat-o fără apă!

    Trecut la a doua sesiune,din nou un oral bun,si trecut din nou la normal in poziția misionarului unde am finalizat!Am uitat sa precizez că geme real!Eu fiind obosit și că am o vârstă,am finalizat repede!La sex normal tot nota 10 îi acord! Rebeka mi-a făcut plăcere să te cunosc! Ești o dulce!Am rămas dator cu ceva de băut! Pupici!😘🤗 Ciocane tari la toți!

     

     

    • Inimioara 1
  2. La 31.12.2023 la 11:31, blonda_a a spus:

    ♥️♠️ La Mulți Ani va doresc in noul an...Fie ca 2024 sa ne aducă tuturor realizările pe care nu am reușit sa le avem în 2023 ...♥️♠️

    „E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2024!”

    ♥️♠️♥️♠️ Sa ne revedem cu bine în 2024 ♥️♠️♥️♠️

    ️ Indisponibilă 

    La multi ani, Antonia! Multă fericire și sănătate îți doresc!😘🤗Te așteptăm cu mult drag la Deva! Pupici 

    • Inimioara 1
×
×
  • Creează nouă...