Sari la conținut

eugen2710

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eugen2710

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

eugen2710's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Va așteaptă morena cu doua surprize mari și frumoase...yammy
  2. Când vine morena e sărbătoare în oradea !!!
  3. La a doua m-am făcut programare, am mers, persoana e cu totul alta decât ce-a din poze, și am plecat. I-am reprosat falsitatea postării, dar, presupun, degeaba.
  4. ...si încă ceva, mi-am făcut programare la ambele numere, evident ca nu o sa merg...ii aiurea sa folosească pozele altei fete; morena este unica !!!
  5. Esti frumoasa Morena! Abia aștept sa te revad !
  6. O recenzie scurta pt ca "vb multa, sărăcia omului". Sunat/programat/ajuns la Alina. Fata e ce-a din poze!!! Evident ca e, ca și în alte cazuri, putin fotoshop. Optez pt oral neprotejat o ora! Achit 250 și începe distracția. Din cele 50-55 de minute, peste 40 a durat oralul propriu-zis. Deci fata suuper implicata. Dacă mai survenea cate o pauza mica, asta era din cauza mea. Priviri lascive și mangaieri la greu. Atenție pt împrejurimi, saliva. Ca plusuri: fata simpatica, sanii f mari, plăcuți de mine -cred, cei mai mari sani de care am avut parte- evident putin lăsați, asa pe natural, coapse ok, și fata aia oarecum plângăcioasa, dragastoasa în felul ei, finuta la mana/atingere. Ca minusuri ...putina burtica, nevorbareata -incercat, în limita situației, câteva subiecte fără prea mare succes-, cam lărguta jos -un scurt episod np- funduletz micutz, putin "colorata". Concluzie: Locația-ok-8 On - 8,5 -precizez ca aici sunt zgarcit la note Np-a durat prea putin -asa am dorit eu- deci nu pot nota Gfe- 7 De revenit -nu stiu-, oricum nu îmi pare rău ca am fost, și aici, îl contrazic putin pe balkan, care a cam exagerat cu negativele.
  7. Hey Morena, când mai treci prin Oradea ?
×
×
  • Creează nouă...