Jump to content

white_rabbit

VIP Member
 • Content Count

  1,058
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

white_rabbit last won the day on January 20

white_rabbit had the most liked content!

Community Reputation

2,796 Reputatie Excelenta

About white_rabbit

 • Rank
  Sapiosexual

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Outside the matrix
 • Interests
  Erotic experiences

Recent Profile Visitors

22,385 profile views
 1. Valabil pentru orice vaccin. Așa cum avem preferințe sexuale diferite, așa și organismul nostru poate avea un grad diferit de răspuns la vaccin. Din fericire, ~80% din cei vaccinați nu mai fac boala și nu nici nu mai pot fi vectori. Restul până la 99,x% dezvoltă un răspuns parțial. Fac boala, sunt vectori, dar sistemul lor imunitar este capabil să lupte și să împiedice înmulțirea masivă a virusului în interiorul organismului, rezultând o formă mai ușoară. Rămâne acel procent de 0,x% care dezvoltă un răspuns slab sau deloc, tocmai datorită faptului că suntem atât de diferiți între n
 2. Flori, fete sau vaccin? Fraților și surorilor în ale păcatelor trupești, Vă amintiți când jucați “flori, fete sau băieți” în spatele blocului? Dacă și voi faceți parte din generația cu “cheia la gât”, am o veste bună și una proastă. Încep cu aia proastă: când erați bebeluși și mai apoi, în copilărie, ați fost inoculați cu vaccinuri produse prin tehnologii aproape arhaice raportat la zilele noastre. Nu doar atât! Excipienții folosiți nu erau pe deplin cunoscuți iar toxicitatea unora, încă necunoscută. Mai mult! Tiomersalul (derivat de mercur) era folosit pe scară largă în
 3. Pregătesc subiectele pentru "Lucrarea de control" 😜?
 4. Căldură mare, mon cher! Fraților, până aici mi-a fost. Am crezut că mor și alta nu. Data viitoare când voi ajunge la Bety o să-i duc și un pliant cu tehnici de resuscitare, de-alea pe bune, nu de-alea porno, că pe astea le știe mult prea bine. M-am încăpățânat săptămâna aceasta să ajung la Bety. Iacătă-mă-s căutând loc de parcare pe lângă Piața Constituției după ce mă programasem ușor pe WhatsApp cu o zi înainte. Câteva manevre fine și reușesc să strecor mașina, probabil în ultimul locșor liber din toată zona aia. Caut scara blocului (în gang, cea din stânga)
 5. Unii sunt atât de proști încât crezi că au făcut cursuri pentru asta.
 6. 🤦‍♂️ pe același principiu, dacă esti bărbat și te f#ți de prea multe ori, o să-ti atârne pielea de pe p#lă și o să ți se lase coayele până la genunchi de la bălăngănit... Ăsta e trolling de cea mai joasă speță.
 7. Asta a fost "deep" ..... 😏
 8. Aș da ziua de muncă de azi pe ziua de ieri 🤣.
 9. F###t grav de tot... Parcă a dat trenul peste mine. Mi-a luat juma de oră până am avut curajul să plec cu mașina din parcare.
×
×
 • Create New...